Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ללמוד לבד PHP

לאון
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשנה השלישית שלי לתואר המערכות מידע ואני צריך לעשות פרוייקט שנתי.

יש לי אפשרות לעשות פרוייקט שדורש תיכנות בPHP, העניין הוא שאני לא יודע PHP אז רציתי לדעת כמה קשה זה ללמוד לבד את השפה הזאת. כמובן שיש לציין שאני יודע C, JAVA ו- SQL.

ישנה גם אפשרות של לעשות פרוייקט שדורש תיכנות בJAVA עם קצת XML, ההעדפה האישית שלי היא לPHP כי זה נראה לי מעניין ויתרום לי לללמוד עוד שפה.

אז מה אתם ממליצים?

פורסם

אם אתה רוצה לעשות אתר, אתה יכול לעשות אותו על JAVA בטכנולוגיית JSP. אם אתה רוצה ללמוד טכנולוגייה חדשה בשבילך בתחום פיתוח אתרי WEB, אז כדאי לך לקחת PHP.

רוב אתרים שעושים משהו, משתמשים בבסיס נתונים, לכן שילוב של SQL ו-JAVA יכול לתת לך אפשרות לפתח אחל'ה אתר.

ראוי לציין שלאחרונה, JSP תופס די חזק, שרתים כמו WEB ONE של SUN תומכים בו, יש תוספות ל-IIS כדי להריץ JSP, יש כמובן גם APACHE TOMCAT ודומים.

אז אם אתה לא מכיר עדיין טכנולוגיית JSP, אולי כדאי לך ללמוד אותה במקום PHP. על JSP מאוד קל לעשות אתר יפה מבחינת ארכיטקטורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ספר מאוד מומלץ וקליל

http://oreilly.com/catalog/9781565926103/

אתה יכול למצוא אותו ברשת

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...