Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא קונים רנו? כי הרכבים שלהם לא תמיד כזאת מציאה, בלי קשר לאספקט הבטיחותי.

חוץ מזה, רוב היצרניות מיישרות קו מבחינה בטיחותית, וגם רכבים שזוכים כיום ב-4 כוכבים "בלבד"

בטוחים פי כמה מרכבים מהדור הקודם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי היא חברה צרפתייה מתרוממת עם מעצב עיוור וסמל שאיך שהוא בזוית העיין מזכיר איבר נשי.

חרא של אוטו.

יפני הכי טוב...:roll:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
הרי לא מזמן התנהל פה שירשור ארוך ומלא תובנות, הפנמות, מה שתרצו ומסקנתו המלומדת : אוטו צרפתי זה ח*א. לא ידוע לי ששינו משהו.

כן, זו בהחלט קביעה חכמה..

שוק של בקושי 190,000 רכבים בשנה , שהצרפתיות הם אולי 10% ממנו..

באירופה הצרפתיות מוכרות מעל 5 מליון רכבים.., פי 26 מגודלו של השוק הישראלי..

וואהו, כמה מטומטמים קונים צרפתיות בעולם..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כן, זו בהחלט קביעה חכמה..

שוק של בקושי 190,000 רכבים בשנה , שהצרפתיות הם אולי 10% ממנו..

..

הנתונים שלך שגויים ואני אסביר.

שוק הליסינג פחות משקף את רצונו\דעתו של הלקוח ו10% מ190K זה המון!!

שוק הליסינג מתנהל בהנחות ענק לחברות הליסינג....

לא כולם מכוונים לשוק הליסינג ואני חייב להסכים איתך שהשוק הישראלי ברובו דיי מקובע ,יש היאמרו "עדר".

אני יכול להגיד לטובה, שלי אישית היתה צרפתייה ספורטיבית שעברה חיים לא קלים במשך 5 שנים, אך מאוד "מפנקים" , יאמר לטובה שדווקא עלויות האחזקה היו זולות ולא נוראיות כמו שציפו לי ה"יועצים והמומחים"..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

האמת היא שלי באופן אישי לא באמת איכפת ממה שהישראלים חושבים במיוחד בתחום הרכב.

אני צמוד צרפתיות כבר למעלה מעשור , ועושה ק"מ שנתי של כ 40K , מעולם לא נתקעתי עם רכב צרפתי ולצורך העניין עם כל תוצרת אחרת.

אותי באופן אישי מדהים שאנשים בארץ חורצים עמדה מבלי שנהגו בכלל בצרפתיות , אבל ללהג ברשת ולהביע דעה ידענית, עם זה אין להם בעיה.

במסגרת עבודתי אני נמצא הרבה באירופה, נוהג מרחקים גדולים בכל פעם (מעדיף על פני טיסות..), ולצרפתיות במיוחד המודרניות אין במה להתבייש, לאגונה 2.2DCI וה 308HDI שנהגתי בהם לאחרונה הדגימו כמה אנחנו מפסידים פה בארץ .

מבחינתי מנועי בנזין למשפחתיות זה פאסה, כאשר אתה עולה על דיזל מודרני, קשה, קשה לחזור ל 1.6 האוטומטית בבית..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כשהוצגה המגאן הראשונה ב 96' היא פתחה עידן חדש עבור רנו, עידן הבטיחות.

עד אז נושא הבטיחות היה נחלתן (השיווקית לפחות) של צמד השוודיות - וולבו וסאאב.

עד מהרה רוב היצרנים נאלצו "להיתיישר" לפי התקן שאותו קבעה המגאן.

אותו כנ"ל עשתה גם הלאגונה החדשה והמגאן II.

העניין הוא שהבטיחות הפכה פחות או יותר לנחלת הכלל ורנו איבדה את היתרון היחסי שלה, בדיוק כפי שקרה לוולבו.

הוסיפו לזה שיווק תמוה (הקליאו החדשה והלגונה הן דוגמאות מצויינות) ורמת שירות שהיתה נמוכה, והרי לכם תמהיל בעייתי משהו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אבל הם כל כך לא רצו פיאט שהם אפילו לא חשבו על זה. והכל רק בגלל שלאבא שלי הלך ראש מנוע של פיאט אחרי 6000 ק"מ לפני 14 שנה :)

במשפט אחד אמרת את הכל. זה, יחד עם "שמעתי שצרפתיות זה ח*א אוטו" הן שתי הסיבות למה מר ישראלי ממשיך להיות מקובע ולא נפתח קצת לכיוונים אחרים, אפילו אם הם יותר בטיחותיים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לעולם לא אומר שצרפתיות זה חרא של אוטו, אני מאוד אוהב את פז'ו ובמיוחד את סיטרואן.

רנו זה כבר סיפור אחר...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

מה ז"א לא קונים רנו? מתחילת השנה המותג מדורג במקום ה-8 מתוך 40, יותר מסוזוקי וסובארו למשל.

הנה, תראו פה: http://www.vehiclesnet.org.il/stat/1225870175.pdf

בקיצור, אם השרשור הזה מוצדק אז צריך לפתוח לפחות עוד 32 כאלה על ניסאן, דהייטסו ופולקסווגן וכל מי שמתחתם ברשימה.

פורסם

למה לא קונים רנו למרות שהן בטוחות?

כי כל האחרות גם בטוחות, אולי לא באותה רמה (חלקן כן) אבל אם רנו בטוחות, זה לא אומר שהאחרות בכלל לא בטוחות.

עם התפיסה הנכונה הזאת הלקוח הישראלי הממוצע (אני מחשיב גם את המקבלים רכב צמוד מהעבודה כלקוח) מגיע לבחירת הרכב.

אני דווקא חושב שהשליטה של חברות הליסינג ברכישת מכוניות משפחתיות בישראל עושה רק טוב למותגים כמו רנו וסיטרואן. בזכות שוק הליסינג בו את המשתמש ברכב לא מעניינות עלויות האחזקה, אנשים בוחרים בקלות מכוניות מיצרנים שהם לעולם לא היו רוכשים מכספם הפרטי.

כשאני עמדתי בפני הבחירה ברכב מקבוצה 2, היה חשוב לי יותר ESP מאשר עוד כוכב בטיחות במבחן NCAP.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...