Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בן אדם צריך לדעת מתי להפסיק.

אתה את הוויכוח עם מושיקו ניצחת בנוק אאוט.

כל זמן שאתה ממשיך לטחון את הנושא אתה מאפשר לו לסטות מאמירותיו הקיצוניות ואולי להוציא שוויון בנקודות. רד מהנושא. מושיקו כבר לא רלוונטי.

פה נגמר הדיון.

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שיימר - מפנאטים לא תצא הישועה.

נכון - וגם שיימר פאנט ,קצת עייף ממלחמות ( צודק ) ותמים וחי בעולם מושלם , האמת באמצע , ברגע האמת להרוג , וגם לנטוע שלום .

( אתה אסיית/י/הודי אל תשכח ) :wink: לא נשמע טוב אבל זו המציאות - צטער

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

השנייה כמעט קיימת - מדינה ערבית פלשתינית בשטחי הרשות (פחות או יותר, עם תיקונים לפה ולשם).

את השלישית הייתי מקים ביוזמתי, קורא לה מדינת יהודה - נותן לה את המקומות הכי קדושים: ירושלים (גם ככה הפכה למפלצת בטון מכוערת. את המקומות שחשוב לי לראות הייתי בא עם אשרת תייר ודרכון, לא כזה הפסד גדול), קבר רחל, קבר יוסף, מערת המכפלה וכל שאר קברי השיח'ים

הבעיה היחידה עם התכנית הזאת (שעם ההגיון הבסיסי שלה אני מסכים) שאת יהודה אתה בעצם נותן פעמיים, פעם לפלסטינים ופעם למתנחבלים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתם יכולים לא לאהוב התנחלויות, דתיים, או אנשי צבא מסויימים, אבל אל תמכרו אשליות שנסיגה לקווי 1967 תעשה טוב למישהו.

האם לפני 67 או 48 היה פה שלום? היה שקט? יהודים לא נרצחו?

ושמר אם העם שלנו היה מוסלמי תהיה בטוח שלא היה פה בלאגן, הסיבה היחידה שעמי האיזור מתקשים לקבל אותנו היא כי אנחנו לא מוסלמים.

פורסם

שמע, שמר-אני מאמין שעלית על משהו, בעניין 3 המדינות.

זה רעיון לא רע בכלל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין לי מושג איך מההתחלה על סחר בסמים הגענו ליהודה ושומרון

אבל בנוגע לנושא ההתחלתי של האשכול אני אגיד שאני אף פעם לא בעד אנשים מתים, אז הייתי מעדיף שהם ישבו פה בכלא או שם בכלא במקום להיתלות או לעמוד מול כיתת יורים (אולי הם מעדיפים אחרת)

ובנוגע לאן שהת'רד התגלגל אז הגישה לא שונה, כמה שפחות מתים מכל צד

פורסם
אתם יכולים לא לאהוב התנחלויות, דתיים, או אנשי צבא מסויימים, אבל אל תמכרו אשליות שנסיגה לקווי 1967 תעשה טוב למישהו.

האם לפני 67 או 48 היה פה שלום? היה שקט? יהודים לא נרצחו?

.

נסיגה לא תעשה שום דבר מועיל, פינו את גוש קטיף ועכשיו הקסאמים והגראדים מגיעים לאשקלון,

עשו הסכם עם ערפאת הרוצח והביאו לו נשק, והביאו אותו באוניה בהדרת כבוד ועשו אותו מנהיג , והוא בסך הכל רוצח עלוב ושפל,

הבעיה במדינה הזו היא הממשל הדפXק הזה .

משנת 1993 שהתחילו כל הברבורים והשטויות על ה"שלום" ( עאלק שלום),נעשה נזק עצום למדינה, הפלסטינים פתאום הקימו ממשלה יש להם שלטון הם כבר לא סתם קבוצה של ערבים שזורקים אבנים הם כבר מיוצגים באו"ם יש כבר פוסטרים של ערפאת מתחבק עם מנהיגים ועם ראשי ממשלה ישראלים,

הגישה הקלוקלת הרופסת והחלשה הזו באה לידי ביטוי גם מבחינת החוק ,אנסים ורוצחים שנידונים למאסרי עולם משתחררים מוקדם עקב עסקאות טיעון קומבינות והתנהגות טובה.

עשיתם עסקת סמים בחו"ל, ונתפסתם ?תענשו באותו מקום שנתפסתם!, על פי אותם חוקים!! כי שם בצעתם את הפשע, המדינה לא צריכה להתחיל להאכיל ולהשקות ולטפל בהם בכלא הישראלי, ממש לא, הסמים הללו היו מיועדים לקהל הצעיר במדינה בני הנוער, תארו לכם שבחורה צעירה לוקחת את הסם במסיבה נאנסת ויותר גרוע מכך נרצחת אחרי זה ?? איזה מעגל של אנשים היה נפגע?

אני אענה לכם , משפחה שכוללת אמא אבא אחים אחיות דודה סבתא שכנים חברים מכרים קרובי משפחה ... והרשימה ארוכה, אז אפשר להגדיר את הסוחרי סמים הללו כסוג של רוצחים,

ובקשר למתנחלים, סתם כיוון מחשבה לאור כל הניסגות והוויתורים המטומטמים שעשו כאן ראשי ממשלות, יש כאן שלום?? יש כאן 2 מדינות ישראל ופלסטין שגרות ביחסי שכנות?? לא !!!! ממש לא!!!!!!! וגם לא יהיו כי מבחינתם זה או אנחנו או הם,

מה אתם מעדיפים שיהודים יגורו בשטחי מדינת ישראל?? או ערבים?? מה מלמדים את הערבים בבתי הספר ברשות ?? מלמדים אותם שהיהודים לקחו להם את הבתים ואת הפרנסה, והאדמה הזו היא שלהם והם צריכים להילחם עליה, והם שאהידים וחרטות.

ואצלנו מה מלמדים??? צריך לעשות שלום , אסור לעשות מלחמה , מגיע להם מדינה ,

ויש את הנסחפים שאומרים "מדינת ישראל היא מדינה הומאנית" כן נכון , אבל כששני המילואימניקים נכנסו בטעות לרמאללה מה עשו להם ?? לינץ'!!!! רצח בדם קר!!!!

אז לכל אלו ששונאים את המתנחלים, הם בעצם הרצועת הגנה שלנו הם מגינים עלינו בגופם, כי עכשיו במקום שגוש קטיף תקבל את הטילים, אשקלון מקבלת אותם, ומה השלב הבא?? פינוי אשקלון???? באיזו זכות מוצאים אנשים מהבתים שלהם??? ביזיון פשוט ביזיון, במקום להילחם באוייב נלחמים בעצמינו,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני הולך לכתוב כמה דברים שחלק לא יאהבו.

הסיבה שהשמאל מורכב ברובו מאשכנזים, היא שלאשכנזים יש מן פוביה לא להפוך ל"כמו נאצים", לכן היחס שלהם לפסלטינים הוא כזה, תמיד זה "איפה טעינו?", "כמה רעים אנחנו?", "כמה שחצנים אנחנו?", "איך גרמנו לזה?", ותמיד כל צעד הם משווים אם זה כמו או לא כמו הנאצים.

עד שלא נצהיר על השמדת עם, כלומר נצהיר על כוונות להשמיד את הפלסטינים, אנחנו לעולם לא נתקרב למה שהנאצים עשו, אז תפסיקו להשוות כל דבר לנאצים, יתרה מכך, מה שאירוני הוא שהערבים ובתוכם גם הפלסטינים הצהירו על כוונתם להשמיד אותנו, כלומר הם דווקא יותר קרובים לנאצים אם כבר.

אם כבר הם הגזענים, הם לא מקבלים אותנו כי אנחנו לא מוסלמים.

אדון חבר כנסת אחמד טיבי, מצהיר שאנחנו מדינת אפרטהייד, שילך לקרוא בספרים מה זה אפרטהייד ויבין שאם ישראל היתה מדינת אפרטהייד ערבים לא היו רופאים, לא היו מקבלים קצבות סעד וביטוח לאומי, והוא לא היה חבר כנסת.

פורסם

אז לכל אלו ששונאים את המתנחלים, הם בעצם הרצועת הגנה שלנו הם מגינים עלינו בגופם

איזה קשקוש, הם מלחתכילה מסוגלים להיות שם רק בגלל שאני עוזב את המשפחה פעם בשנה למשך 27 יום ושומר עליהם. אם כבר, אתה יכול להגיד שהם בעצם מסוגלים להיות שם רק כי אני מספק להם רצועת הגנה בכך שאני מגן עליהם בגופי בזמן שאני במילואים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם תחלק שטח לא יישאר לך כלום? מתי לאחרונה ביקרת בנגב? בגליל? המדינה לא נגמרת בין חדרה לגדרה. יש עוד כמה פיסות אדמה פנויות.

אני, בניגוד אליך, מעדיף אנשים חיים על קברים של מתים. כפי שציינתי בהודעה קודמת, מדינת ישראל ידעה ותדע להגן על עצמה כנגד איום קיומי. היום המדינה לא מסוגלת להגן על עצמה אף בפני איום לא-קיומי כמו כמה אלפי טרוריסטים שעושים ממנה צחוק.

כמו בביצה, אנחנו הולכים ושוקעים מטה-מטה ככל שאנחנו מנסים לזוז. כל זה הוא תוצאה של הכיבוש.

?

אני מבקר כל הזמן, זה בסדר.

שמר, בלי היטלרים ושטויות עכשיו,יש לי שאלה אליך..

בתור שמאלני מובהק( אתה גר בכפר הזה שיהודים חיים בשותף עם ערבים נכון? )אתה באמת חושב שאם נצא מכל השטחים הכבושים יהיה פה באמת שלום?

אתה חושב שהפלסטינים באמת רוצים לחיות איתך בשלום?

אשמח אם תענה לי על השאלה , כי עד היום אף שמאלני לא באמת הצליח לתת לי תשובה הגיונית..

יוגב

פורסם
איזה קשקוש, הם מלחתכילה מסוגלים להיות שם רק בגלל שאני עוזב את המשפחה פעם בשנה למשך 27 יום ושומר עליהם. אם כבר, אתה יכול להגיד שהם בעצם מסוגלים להיות שם רק כי אני מספק להם רצועת הגנה בכך שאני מגן עליהם בגופי בזמן שאני במילואים!

לא יפה :cry: נו נו נו

חיילים מוצבים גם באילת , וגם במטולה .

הם שומרים ומגינים על האזרחים בישובים , ועל המדינה :idea: לפי החלטות הממשלה הנבחרת .

הפוסל מקום אחד , מחר אחר יפסול את מקומו , וכל מהות המדינה הדמוקרטיה והשלטון יעלמו , וסדרי החיים יופרו .

לנו כאזרחים יש זכות לבחור את נציגינו , ואם הם יקימו ממשלה (ממשל) , סביר שיבצעו את אשר אנו מאמינים בו :roll:

כמו כן יש לנו את זכות המחאה וההפגנה בהתאם לחוק .

אין כאן תחרות למי מגיע ולמי לא , אזרחי מדינת ישראל אמורים לקבל הגנה בכל מקום לפי החלטת הממשלה .

( ויש מקרים כי החלטת ממשלה תשלח חיילים להגן , או לדאוג לאינטרס של המדינה , בארץ אחרת , כך נוהגות כל מדינות העולם )

הכל חוקי ובהתאם למדיניות הממשלה הנבחרת בישראל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
עד שלא נצהיר על השמדת עם, כלומר נצהיר על כוונות להשמיד את הפלסטינים, אנחנו לעולם לא נתקרב למה שהנאצים עשו, אז תפסיקו להשוות כל דבר לנאצים, יתרה מכך, מה שאירוני הוא שהערבים ובתוכם גם הפלסטינים הצהירו על כוונתם להשמיד אותנו, כלומר הם דווקא יותר קרובים לנאצים אם כבר.

אם כבר הם הגזענים, הם לא מקבלים אותנו כי אנחנו לא מוסלמים.

על מה אתה מדבר, הרי התנ"ך שרובכם מתבססים על מה שכתוב שם "כתורה מסיני":-D, הינו אחד מהספרים היותר גזעניים שנכתבו ומין הסתם הוא נכתב יומיים לפני שהנצים עלו לשלטון. לדוגמא בפרק שמות הבטיח אלוהים למשה שימחה את זכר העמלק מתחת לשמים, מה זה אם לא השמדת עם? יש אין סוף דוגמאות נוספות.

ארז רונן

פורסם

מדוייק מאוד ולא תועלתי בעליל.

מחלקה שלמה שומרת על שני קראוונים "חוות זיבי"

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...