Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי זה מוגזם לחלוטין.

אין סיבה לתת עונש מוות למי שלא רצח אדם במישרין ובמזיד.

ויוסי, אין צורך לשלוף את מילות הקסם "גזענות" וההשוואה לשואה בכל פעם. השימוש הציני שלך במילים האלו מוזיל אותן.

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דוגלים בשמירה על החוק. הם ידעו מה הם עושים וידעו מה העונש אם יתפסו. עכשיו הם צריכים לשאת בתוצאות.

כמו שכבר נאמר, זה שהם אזרחי א"י (בכוונה אני לא אומר יהודים, אם הם היו מוסלמים או נוצרים אזרחי ישראל זה היה בסדר מבחינתך?) לא משנה דבר. הם פשעו בתאילנד ונשפטו בתאילנד לפי החוק התאילנדי. אם זה החוק והם נשפטו במשפט הוגן, מבחינתי זה תקין. נכונות של הוצאה להורג לא תלויה בזהות מי שמוצא להורג ולא בזהות של מי שמוציא להורג. אם זה החוק, כך יהיה.

מה שכן, הוצאה להורג לא תהיה כאן.

"ai motoare capul doare"

פורסם
צביקי: לדעתי זה מוגזם לחלוטין.

אין סיבה לתת עונש מוות למי שלא רצח אדם במישרין ובמזיד.

כשאתה מוכר סמים, שאתה יודע שיכולים לפגוע ולהרוג אנשים, זה דיי במישרין ובמזיד, לא? כמו הרעלה...

מושיקו: החוק בתאילנד הוא לא העיקר כרגע!

העניין הוא שאתם דוגלים בעונש מוות ליהודים!

אז אם מוסלמי או נוצרי ירצחו מישהו אז מתאים להם עונש מוות, אבל אם יהודי עשה את זה, אז זה פחות חמור?

סלח לי אבל אתה מדבר שטויות!

אנחנו דוגלים בעונש מוות (על מעשה חמור) לכולם! באופן שווה!

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
העניין הוא שאתם דוגלים בעונש מוות ליהודים! ועל זה, כן על זה אתה צריך להשפיל מבט.

אתה חתיכת גזען. זה שחתכו לחרא הזה חתיכה מהמה-שמו, עושה אותו פחות חלאה?

אחים יהודים בתחת שלי. אוי ואבוי לאותה "דת" שמצמיחה טיפוסים כמוך, שחושבים כי השתייכות דתית פוטרת מישהו מלהיות בן-אדם.

העולם יהיה מקום יפה בהרבה בלי שני אלה.

פורסם
דוגלים בעונש מוות לעבריינים,לא משנה מאיזה דת.

יש בעיה אחת עם עונש מוות, הוא בילתי הפיך.

תאר לעצמך ששני האנשים הללו לא סחרו בסמים. נניח שהם הופללו בגלל סיבה כזו או אחרת. נניח שאחרי חצי שנה מגלים שמישהו שם להם את הסמים האילו בתיק כי הוא היסתכסך איתם.

מה אז?

זו הבעיה עם עונש מוות.

אף אחד מאיתנו לא באמת מכיר את מערכת המשפט בתאילנד, אף אחד מאיתנו לא מכיר את עומק החקירה ואיך היא התנהלה באמת, ואף אחד לא יודע מה באמת קרה שם.

יש לי חבר שתפסו אותו עם ג'וינט בתאילנד. הובילו אותו לחקירה. הושיבו אותו בתא יחד עם רוצחים ואנסים. אחרי כמה ימים שהוא לא ישן כמעט ולא אכל ניגש אליו חוקר ושאל אותו שאלות כגון "מאיפה הסגת את הסמים, אתה מנסה למכור אותם וכו'"

הבחור ענה שהוא קיבל את זה מאיזה תייר שהיה איתו בפאב, הוא לא זוכר איך הבן אדם ניראה וכו'...

החוקר כתב את הכל וביקש ממנו לחתום על מיסמך בתאילנדית!

המזלקרוא. היחידי של החבר הוא שהוא יודע לגמגם תאילנדית די טוב, וגם לקרוא כמה מילים.

מהמעט שהוא קרא הוא הבין שכתוב שם שהוא הודה שהוא מוכר סמים בפאבים של תיירים.

הבחור יצר קשר עם הקונסוליה הישראלית ואחרי כמה שעות הוא השתחרר.

OK?

אם בישראל סילוף חקירה קורה, גם במדינת ה"אין כאן שום דבר מקורי" זה קורה...!

מוגש לציבור כחומר למחשבה.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי,

פרט שולי שלא ממש שמת לב אליו:

החשודים נעצרו כשברשותם 23 אלף כדורי אקסטזי.
בטח הפלילו אותם, כולה לקחו את הכדורים לטיול אחה"צ בגינה בקוסומוי...
פורסם

בסדר, שמענו, אז יש בעיה עם עונשי מוות. סו וואט.

זה לא המקרה, לא חייבים סתם להיתמם כדי להשתתף בדיון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תתבייש אתה שאתה עומד נגד אחייך, זה הדם שלך, שלנו של כולם תאמין לי שמאסר לכל החיים יעשה את העבודה, רק לא למוות!

אחים בתחת שלי. יש לי אחות אחת, וחוץ ממנה, אני לא מוכן שאף אחד יצהיר שאני אחיו.

אם אחותי תסחור בסמים, תהיה בטוח שאני לא אעמוד נגדה. יש רק בעיה אחת: אחותי לעולם לא סחרה או תסחור בסמים, כך שממילא אני לא אצטרך לעמוד בסיטואציה המביכה הזאת.

אם העובדות נכונות, אני מאחל להם בלב שלם שינקנקו אותם כמו שצריך. כן, גם אם זה כולל עונש מוות.

ככל שזה נוגע לסמים, יש לי זירו טולרנס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא רק שאני מסכים ב100 אחוז עם אלעד אני גם יחזק בכך שאני מקווה שהם לפחות יירקבו כמה שנים בכלא ויתלו אותם.

למה? כי כלבים בני כלבים כאלה לא שווים יריקה ובטח לא ששרת החוץ שלנו תתערב בשבילהם.

לא מספיק הם מלכלכים את השם של כל הישראלים כסוחרי סמים שמפיצים סמים במדינות אחרות אנחנו עוד נקרא להם אחים?!

הם עבריינים כבדים שמשנעים סמים בכמויות גדולות בין ארצות הם היו מודעים לסכנות כמו לרווחים.

תפסו אותם? בעיה שלהם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
תאחלס?

עדיף להם עונש מוות, מאשר מאסר עולם שם.

מה גם שמאסר עולם בתאילנד זה 100 שנה אאל"ט, ככה שאין הרבה הבדל.

בכל מקרה, אני מנחש שהם יבלו את הזמן שלהם בכלא הישראלי ולא בכלא התאילנדי.

"ai motoare capul doare"

פורסם
עם כל הכבוד זאת נפש יהודי איך אתם לא מתביישים לעודד את הריגת אחיכם? מאסר עולם ואפילו 3 מאסרי עולם ילמדו אותם את הלקח אבל מוות לא בא בחשבון. ובטח לא בידי גוים!

מזכיר נשכחות

+1!!!

מחזק

תנו לאלוהים לשפוט אותם לא לבני אדם. אין רשות לאף אדם לקחת חיים מאדם אחר- רק לאלוהים יש את הזכות הזאת- אלוהים ברא ואלוהים יקח. ואלוהים גם יעניש.

לא משנה מה אלו יהודים- יהודים אלו הדת והעם שלנו ורק לאלוהים מותר לשפוט.

מי אתם שתחליטו אם מגיע לאדם לחיות או למות, עם כל הכבוד?!

יש חלום חדש...

• תוכן חדש...