Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

שידרגתי לאחרונה את המערכת שלי, ואשמח לשמוע את דעתכם:

המצב הקודם:

קומפוננט Hertz HSK165

מגבר Audison SRX4

סאב Hertz ES200 עם Sub Box EBX200R

נגן Eclipse CD7200

המצב הנוכחי:

שידרגתי את הקומפוננט (Hertz MLK165) ואת המגבר (Audison LRX4).

פורסם

הכל תלוי באיזה מחירים קיבלת את הרכיבים , בלי לדעת בכמה קנית אף אחד לא יכול להגיד לך מה החלופות האופציונליות והאם יש משהו אחר שמומלץ.

השאלה העיקרית היא האם שמעת את הסט קומפוננט שקנית לפני הקניה ? האם שמעת סטים במחירים מקבילים ?

אם כן ובחרת בהרץ אז הכל מצוין. אם לא , זה הלקח.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא הבנתי את מטרת פתיחת הת'רד. לקבל חיזוקים? יפה מאד, תתחדש. באמת. תתחדש, ותהנה.

חוות דעת על המוצרים אתה צריך לבקש קודם הרכישה. מפני שלאחר הרכישה - זהו תפקידך בתור בעלים למוצר זה לחוות את דעתך על כך ולשתף אותנו.

אולי באמת תתן לי משפט או שניים על ההבדלים, מבחינתך, בין הSRx לLRx, ובין הHSK165 לMLK165, זה יתרום לפורום.

אגב, איך אתה מסתדר עם המסך והפונטים שב7200? מה מספר המשקפיים שלך? :-)

פורסם

מאחר ואני חדש בפורום, לא ידעתי איך הדברים נהוגים: אני אנסה לענות על השאלות של כולם ולספק כמה שיותר מידע:

דבר ראשון, מצ"ב תמונות. הסברים בנוגע אליהן:

• שימו-לב למיקום של הטוויטרים. קיימות "תיבות" שבאו עם הרכב, אבל הן נמצאות במיקום שקוע. האם לדעתכם המיקום הנוכחי עדיף לעומת תליית הטוויטרים על המשקופים של הדלת (שמעתי דעות לכאן ולכאן).
  • הרכב בא עם רדיו-דיסק מובנה, אז הייתי צריך למצוא Filler שישתלב טוב. ה-Fillerים תמיד יעודיים לדגם הרכב (ובמקרה שלי באו כ-Double DIN, אז הייתי צריך להשיג גם כיס כדי למלא את החלל).
  • התצוגה של ה-Eclipse: בלילה זה נראה מעולה (אפשר אפילו להחליף סטים של צבעי תצוגה); ביום זה בעייתי יותר (שימו-לב ל-Eclipse1.jpg ול-Eclipse2.jpg - שתי תצוגות רקע שמשפיעות על הקריאות של שם השיר).
  • יחסית לשאר המערכת, ה-Sub הוא הנקודה החלשה. אך מצד שני, אני שומע אותו בהגבר ממש חלש.
  • ה-Crossים נמצאים מאחורה ולא בדלתות (גם בגלל הגודל שלהם). ב-MLK165 הם באים עם אופציה ל-Time Alignment, אבל זו אופציה בינארית (כן/לא - האם זה Passenger Seat). בעזרת ה-Eclipse יש לי שליטה מדויקת יותר (קפיצות של 10 מילישניות, עד 100 מילי).
  • ה-Eclipse בא עם חיבור USB - שמתי את הכבל בתא כפפות.
  • בעזרת מתאם, חיברתי את ה-iPod למערכת. את ה-iPod שמתי בתא כפפות האמצעי (בין שני המושבים הקדמיים).שימו-לב לחיבור שרואים ב-iPod2.jpg.
  • המתאם הזה מאפשר לי לטעון את ה-iPod, להציג את השמות של השירים ב-Eclipse ולשלוט עליו דרכו.
  • ה-Eclipse תומך בהצגת/השמעת Playlistים של ה-iPod, כולל Playlist של Shuffle (משהו שאני עושה בו שימוש לא מעט), וגם השמעה לפי שם אמן/אלבום/שיר.
  • בנוסף, כדי לא לאבד את השליטה מההגה על הנגן (WheelControls.jpg), השתמשתי במתאם נוסף, שמדמה את השלט של ה-Eclipse (למעשה מתכנתים את המתאם: התאמה בין לחיצת כפתור בהגה לבין שידור IR של השלט).
  • החיסרון בפתרון זה הוא שצריך למצוא מקום בשביל חיישן ה-IR, במקרה שלי זה מתחת לבלם-יד (WheelControlIR.jpg). החיישן צריך Line of sight, ולפעמים היד שלי מפריעה :|
  • ישנם מתאמים נוספים, שמתחברים ישירות ל-HU, אך קיים מספר מצומצם של נגנים תואמים.

בנוגע להשפעת השדרוג על איכות השמע (סלחו לי על הדיעות הלא-טכניות):

אני שם-לב להבדל בעיקר בדיסקים (עם כל ההמרות של ה-iPod, קשה יותר לשים לב, במיוחד בשירים שמקודדים ב-192Kbps ומטה), וגם אז, ההבדל המשמעותי ביותר נשמע בדיסקים שעשו להם Digital Mastering.

בדיסקים האלו הסאונד נשמע ממש "חי" - אני שומע כל ניואנס בקול של הזמר, וכל כלי נגינה נשמע אותנטי כמו בהופעה.

שירים אלקטרוניים פחות מדגישים את הדיוק של המערכת.

מה שכן, הטווח המוגדל של הוופר (שיורד עד ל-35Hz) גורם להבדל משמעותי, מאחר ויותר צלילים לא הולכים לסאב המוחלש שלי.

בנוגע למחירים:

• Eclipse - עלה 3900 ש"ח
  • ה-Sub (כולל ה-Sub Box) - עלה 1900 ש"ח
  • המגבר + קומפוננט המקוריים (SRX + HSK165) עלו ביחד 4100 ש"ח (2100 לעומת 2000)
  • אחרי זה עשיתי טרייד אין על שניהם (שהיו בשימוש כחצי שנה) בתמורה ל-LRX וה-MLK165 והוספתי עוד 3500 ש"ח למגבר ו-3000 ש"ח לקומפוננט

• Filler לנגן (ע"מ להחליף את הרדיו-דיסק המובנה) - 1200 ש"ח
  • מתאם הגה-שלט - 850 ש"ח
  • מתאם iPod - עלה 900 ש"ח
  • Dynamat לדלתות - 800 ש"ח

Amp.jpg

Cross.jpg

Eclipse1.jpg

Eclipse2.jpg

iPod1.jpg

iPod2.jpg

LeftTwiter.jpg

RightTwiter.jpg

פורסם

ישנו מתאם של PAC ייעודי למכשירי ECLIPSE

PAC SWI-ECL2

התמיכה הטכנית של אקליפס אישרו לי שהוא עובד עם 7200

עלה 45$+30$ משלוח מהיר מ EBAY

פורסם

אחלה ציוד! תתחדש!

אבל לפי דעתי שילמת יותר מדי על הקומפוננטים!

את HSK אפשר להשיג ב1500 בלי בעיה ואת MLK ב3000 +- ללא שידרוג

אם זה בתנאי שלא שילמת על ההתקנה שלהם אז המחירים שלהם לא ממש בשמיים

אבל העיקר שאתה מרוצה!:-P

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
ישנו מתאם של PAC ייעודי למכשירי ECLIPSE

PAC SWI-ECL2

התמיכה הטכנית של אקליפס אישרו לי שהוא עובד עם 7200

עלה 45$+30$ משלוח מהיר מ EBAY

באמת נראה טוב. נראה לי שזה יכנס לשדרוג הבא שלי :-)

תודה!

• תוכן חדש...