Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקנות רכב בלי בדיקה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן אדם מראה לי בדיקה שלו לפני חצי שנה הרכב נראה שמור מאוד והבן אדם נראה אמין

הוא יש שלישית , יד ראשונה הייתה ליסיניג מימוני הוא לא מוכן להוריד יותר מ 38000

לקחת את הרכב עם הבדיקה שלו או לקחת בעצמי? כי הוא אמר שהוא לא מוכן להוריד שקל מהמחיר הזה

נ.ב

רכב מסוג פונטו ספייס 2004 טיפטרוניק 73000 ק"מ יד שלישית.

פורסם

ממליץ לקחת למכון בדיקה. אולי בחצי שנה הזאת רכב עבר תאונה או יש קומבינה בדו"ח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא מאמין שיש קומבינה פשוט הבן אדם לא נמוכן להוריד יותר מהמחיר ובהתחלת השיחה האישה אמרה שהיא מתחייבת על הכול\

אבל אחרי שהראנו להם שגם ליסיניג מימוני מוריד ערך הם אמרו שיותר מ 38000 הם לא מורידים.

פורסם

אתה קונה אוטו ב-38,000ש"ח ורוצה לחסוך כמה מאות שקלים על בדיקה? שיקול שלך כמובן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בשום אופן לא. קיבלת כבר הסבר מספק מ-alfa164TS.

יש הרבה אנשים שנראים אמינים והם ממש לא כאלה.

מדוע יש לו בדיקה מלפני חצי שנה? רמז: אין לשאלה הזאת תשובה טובה.

אם אתה קונה רכב בכמה עשרות אלפים, לא שווה להשקיע עוד כמה לירות בבדיקה?!

פורסם
אוקי תדוה אני אקח לבדיקה אבל בכל מקרה הוא לא יוריד במחיר לא משנה מה .

עם תיקח את הרכב לבדיקה ותגלה בעיה כלשהי הוא יצטרך להוריד במחיר או שיחפש פראייר אחר.

פורסם

לדעתי אל תבזבז כסף על בדיקה לרכב הזה,יש כאן יותר מידי דברים מסריחים:

יותר מידי ידיים לרכב כזה- אתה תהיה יד רביעית ולא רואה את האפשרות שתמכור את הרכב בקלות בעתיד.

"בדיקה מוכנה"- דוגמא למוקש שכבר דובר עליו בפורום בלא מעט שרשורים- הבדיקה ערכה שווה לקליפת השום (אין לה ערך)-עבר זמנו בטל קורבנו ולך תדע כמו שכתבו לפני מה עבר על הרכב בחצי שנה.

עצתי אליך- חפש אקזמפלר אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לדעתי אל תבזבז כסף על בדיקה לרכב הזה,יש כאן יותר מידי דברים מסריחים:

יותר מידי ידיים לרכב כזה- אתה תהיה יד רביעית ולא רואה את האפשרות שתמכור את הרכב בקלות בעתיד.

"בדיקה מוכנה"- דוגמא למוקש שכבר דובר עליו בפורום בלא מעט שרשורים- הבדיקה ערכה שווה לקליפת השום (אין לה ערך)-עבר זמנו בטל קורבנו ולך תדע כמו שכתבו לפני מה עבר על הרכב בחצי שנה.

עצתי אליך- חפש אקזמפלר אחר.

אמנם לא מריח טוב, אבל לא יזיק לקחת לבדיקה. קח את הרכב למכונאי טוב שאתה מכיר (עם עדיפות למוסך מורשה פיאט, כמובן), בדיקה כזאת זולה משמעותית ממכון בדיקה וגם טובה יותר.

פורסם

הבעייה היא שאני לא מכיר איזשהו מוסך טוב ואין לי חברים מוסכניקים :).

הדבר היחידי שאני מכיר זה הבדיקה הרגילה שלוקחים לבדיקה לפני קנייה שמורידים שם איזה בוחטה של 500 שקל :)

פורסם

אתה מעדיף להוריד עכשיו בוחטה של 500 ש"ח או להוריד בוחטה של כמה אלפים אם חלילה תגלה שיש תקלה רצינית ברכב שרכשת?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...