Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AVON TIRES - מי שמע, מי ראה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

I have used a set of the Azaro's a couple of years ago on the TL. They were good for the riding I did. Some commuting, some scratching, one track school. I haven't used them again as the Dunlops and others were cheaper when it came time to replace.

----- Original Message -----

From: Eddie

Date: Tuesday, January 6, 2004 7:49 am

Subject: Re: [tl1000bs] RE: [sPAM] Re: [tl1000bs] Have you heard anything

> It might be due to AMA politics here in the states, but I don't

> know anyone

> racing Avon's. I see Bridgestone's, Dunlop, Pirelli, Metzeler,

> Michelin...Or it could be that the R&D is lacking with Avon. Do

> you feel like you

> could be a good test pilot? ;-)

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם
אני מאד שמחתי לגלות שהם סוף סוף מיובאים לארץ (קצת פחות מפני שזה ע"י אופנועית).

מתגובות שמצאתי בפורומים בריטיים, הרוכבים שם מאד מרוצים. מסתבר שמדובר צמיגים טובים מאד.

:idea: מבחן בפולגז על הTL........ :oops::mrgreen::yum:

חופשי - אבל אתה משלם על הצמיגים.

:idea: למה שאופנועית לא ישלמו על הצמיגים? שווה בדיקה,לא? :p

פורסם
I have used a set of the Azaro's a couple of years ago on the TL. They were good for the riding I did. Some commuting, some scratching, one track school. I haven't used them again as the Dunlops and others were cheaper when it came time to replace.

----- Original Message -----

From: Eddie

Date: Tuesday, January 6, 2004 7:49 am

Subject: Re: [tl1000bs] RE: [sPAM] Re: [tl1000bs] Have you heard anything

> It might be due to AMA politics here in the states, but I don't

> know anyone

> racing Avon's. I see Bridgestone's, Dunlop, Pirelli, Metzeler,

> Michelin...Or it could be that the R&D is lacking with Avon. Do

> you feel like you

> could be a good test pilot? ;-)

למרות מה שמכתב אומר, באליפות הסופרמוטו לחובבנים של AMA, הsponsor הראשי של הארוע היה AVON.

מה שלא הפריע לרוב המשתתפים להשתמש ב MAXXIS GOLD-SPEED בתור הבחירה שלהם :multi:

pic_1071 (Medium).JPG

פורסם
אני מאד שמחתי לגלות שהם סוף סוף מיובאים לארץ (קצת פחות מפני שזה ע"י אופנועית).

מתגובות שמצאתי בפורומים בריטיים, הרוכבים שם מאד מרוצים. מסתבר שמדובר צמיגים טובים מאד.

:idea: מבחן בפולגז על הTL........ :oops::mrgreen::yum:

חופשי - אבל אתה משלם על הצמיגים.

:idea: למה שאופנועית לא ישלמו על הצמיגים? שווה בדיקה,לא? :p

רק שיהיה ברור שאותו eddie מריץ ומשתתף בכמה סדרות מרוצים בארה"ב והשנה הוא יתחרה גם ב AMA SUPERBIKE

BHF.jpg

"Confutatis maledictis

Voca me cum benedictis"

פורסם

אני רכבתי עם avon לפני 10 שנים, כשהייתי צעיר ויפה ותחריתי במסגרת מועדון מירוצים בדרא"פ, והייתי מאד מאד מרוצה. מאז עברו הרבה אופנועים וצמיגים תחת ידי, ןלמרות שהתמכרתי לפירלי ספורט המודרניים, ולמרות שאין לי מושג איך האזרו היום, אני הולך לתת להם צ'אנס ובגדול, עם מחירי ההחדרה לפי הפרסומים, אני הולך להשיג לי סט. אני בטוח שלא אתחרט! (אבל קודם כל אני צריך לקנות אופנוע...מישהוא מכיר 750-98 במצב מעולה?) :shock:

dont drink & drive, just smoke & ride

פורסם
אני רכבתי עם avon לפני 10 שנים, כשהייתי צעיר ויפה ותחריתי במסגרת מועדון מירוצים בדרא"פ, והייתי מאד מאד מרוצה. מאז עברו הרבה אופנועים וצמיגים תחת ידי, ןלמרות שהתמכרתי לפירלי ספורט המודרניים, ולמרות שאין לי מושג איך האזרו היום, אני הולך לתת להם צ'אנס ובגדול, עם מחירי ההחדרה לפי הפרסומים, אני הולך להשיג לי סט. אני בטוח שלא אתחרט! (אבל קודם כל אני צריך לקנות אופנוע...מישהוא מכיר 750-98 במצב מעולה?) :shock:

מחיר החדרה???? 800+ ש"ח לצמיג קדמי - זה לא ממש מחיר מפתה

"Confutatis maledictis

Voca me cum benedictis"

• תוכן חדש...