Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ל 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מעוניין להחליף 4 צמיגים למכונית הנ''ל.

המידות הם: 15*195/65

אני מעוניין בצמיג טוב במחיר סביר, לא זבל סיני אבל גם לא משהו יוקרתי.

אשמח להמלצות.

פורסם

206XS הגיעה לארץ עם צמיגים במידה 185/55/15 או 195/55/15. אתה בטוח שלא התבלבת במידה?

יש לא מעט צמיגים טובים במידה הזאת, בטווח מחירים רחב מאוד. בתכלס, קשה להמליץ לך על צמיג ספציפי כי ברוב הפנצ'ריות מחזיקים שניים או שלושה דגמים לכל היותר ו"דוחפים" אותם לכל קונה פוטנציאלי.

אני ממליץ לך לגשת לפנצ'ריות החביבות עליך, לעשות סקר מחירים ודגמים מדויקים ולחזור לכאן עם רשימה של הצמיגים הזמינים לך. מניסיון אישי אני אומר לך שרשימת מכולת של צמיגים טובים לא תביא אותך רחוק ברוב הפנצ'ריות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אני הייתי אצל צמיג ישיר וביררתי לגבי CDrive. המחיר שקיבלתי לצמיג במידה 185/55/15 היה גבוה במעט מזה שציינת אבל, וזה אבל גדול, מדובר היה בצמיגים מתחילת 2007.

פורסם

נכון, טעות שלי.

מידות הצמיג הינן:

195/55X15

צמיגים שמצאתי במחירים סבירים:

ברידג'סטון V MY01 15 R 195/5585 שמיוצר באינדונזיה

יקאומה AA01 Drive A. 85H 195/55R15

דנלופ V 702 LM 195/55VR1584

דנלופ V 101 DZ 195/55ZR1585

מה דעתכם ?

פורסם

ה DZ 101 הוא צמיג UHP והוא שונה משמעותית משאר הצמיגים שציינת ברשימה. אין ספק שהוא עדיף מבחינת אחיזת כביש וביצועים, השאלה היא איך הוא יתמודד עם מבחן הזמן היות וצמיגים ברמה הזאת לרוב נשחקים מהר.

לא מצאתי נתונים מדויקים לגבי מקדם השחיקה של הצמיג, כן מצאתי את ההודעה הזאת בפורום.

לגבי שאר הצמיגים - התקנתי לא מזמן זוג LM 702 על הXS שלי. צמיג חביב, לא ספורטיבי במיוחד אבל עושה את העבודה בצורה טובה מאוד.

אם תבחר ביוקוהומה אז סדרה Cdrive עדיפה. לא יודע כמה אפשר למצוא כאלו בארץ, אבל הם עדיין עדיפים.

פורסם

תודה.

איני מבין כלל בצמיגים.

הדגמים שרשמתי הם פשוט הדגמים הזולים של המותגים המערביים מתוך האתר הזה:

http://www.tires4u.co.il/?x=x&search=1&iGarageID=&sc=&m=&r=15&a=55&s=195&ar=1&page=2&OrderBy=&AscDesc=

אם יש המלצות אחרות אני אשמח.

מחפש צמיג עד 500 ש"ח שבעדיפות עליונה ביצועים, אחיזה וכו'.

פחות מעניין אותי נוחות ואחיזת כביש.

ממש לא חייב להיות מהרשימה המצורפת.

פורסם

עזוב אותך מהאתר הזה. הוא טוב כדי לקבל חוות דעת ראשונית על מבחר הצמיגים וזמינותם. הצמיגים שתתיקל בהם בפועל בפנצ'ריות יהיו שונים משמעותית, גם בהצע וגם במחירים.

לא ממש הבנתי מה אתה מבקש מהצמיג. מצד אחד אתה כותב שאתה מבקש "אחיזה וכו'" בעדיפות עליונה ומצד שני פחות אכפת לך מ"נוחות ואחיזת כביש". בתכלס, אם התקציב שלך הוא 500 ש"ח לצמיג אתה יכול לרכוש כמעט כל צמיג שתרצה. החל מצמיגים ספורטיביים אוחזים ורכים ועד לצמיג ירוק וקשה שיעשה איתך המון קילומטרים. כמובן שיש לא מעט צמיגים באמצע, שמציעים פשרה בין שתיהם.

אני אכתוב לך שוב - עזוב אותך מאתרים. גש לשתיים-שלוש פנצ'ריות, תשאל מה יש להם להציע במידה שלך. איזה דגמים ואיזה תאריכי ייצור. אחר כך תחזור לכאן עם הדגמים שהציעו לך ונראה מה עדיף. אם נשלח אותך לפנצ'רייה השכונתית עם המלצה לרכישת DZ101 אתה תחזור עם SP490.

• תוכן חדש...