Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פג'ו 205 שנת 89 מנוע 1400 ידנית.

אני רוצה להחליף את התושבות מנוע, את התושבות אני מחליף בעצמי, יש ברכב 2 תושבות מנוע ותושבת אחת של הגיר, באתי לחנות חלפים לבקש להזמין, והיא הראתה לי 6 סוגים של תושבות מהספר שלה, ז"א 2 סוגים לכל תושבת, עכשיו לא ידעתי מה להזמין בשבילי, וגם היא לא ידעה מה אני צריך, אמרה שאני צריך לפרק ואז להביא לה, אבל זה בעיה בשבילי עכשיו לפרק את שלושת התושבות בבת אחת ואז לבוא אליה, אני מחליף בבית והתכנון שלי היה להוריד תושבת אחת ואז ישר להתקין את החדשה.

בכל מקרה, יש דרך לגלות איזה תושבת אני צריך בדיוק? הקוד של התושבת? אולי בתוכנה AUTODATA יש את המידע שאני צריך? אולי בעלי פג'ו יוכלו לעזור? אשמח לעזרה.

עריכה:

אם זה עוזר, דגם המנוע לפי הרשיונות הוא K1G.

אבל כשהסתכלתי על המנוע עצמו, היה חרוט לי על סעפת היניקה מספר ארוך בן משהו כמו 10 מספרים, ולידו חרוט המספר FA3. לא יודע מה זה אומר.

פורסם

שלום רב!

למה החלטת שאתה זקוק להחלפת תושבות מנוע וגיר?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אהלן צביקה.

כשרק קניתי את הרכב המנוע היה זז קדימה ואחורה כשנתתי קצת גז, לא התייחסתי.

אחרי שהבנתי שזאת תושבת מנוע, לא הספקתי להחליף אותה ותושבת נוספת הלכה לעולמה, עכשיו המנוע זז קדימה ואחורה בצורה כזאת שהאגזוז שמחובר לתחילת הסעפת פליטה, הוא נוגע בשלדה של הרכב, והמדחס כמעט ונוגע ברדיאטור. ממבט חופף על התושבת מנוע עליונה ברכב, אפשר לראות את הגומי שלה מפורק לגורמים.

פורסם

שלום רב!

סע עם הרכב , לחנות חלקי החילוף, ובקש שיספקו לך תושבת עליונה שמאלית, כפי שהיא נראית, ברכבך.

החלף אותה,ואז בדוק שוב, את החופש, והאם המנוע התרומם,והאם האגזוז התרחק מהשילדה, והמדחס התרחק מהרדיאטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה, והרכב נבדק במוסך, אחרי שהעלו את הרכב על ליפט, אמרו בוודאות שכל התושבות גמורות, הבעיה היא שהחנות חלקי חילוף לא יודעת איזה תושבות אני צריך, איזה סוג. לכן באתי לפה, לבקש עזרה.

• תוכן חדש...