Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי על מהירות - מה עכשיו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על כביש 2 באיזור זכרון. ק"מ מספר 90.

bagira - מהדברים שלך אני מבין שאני צריך לצפות פגיעה..

אמנם כבר הערכתי נכון בעבר, אבל היום נבדק בשטח:

ק"מ 90 זה מחלף עתלית!

אם לא היית במקום ואולי אפילו יתברר שהשוטר לא היה במקום,

יתכן שישנה סיבה טובה לבטל את הדו"ח!

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שבועיים תפסו אותי על 80 באזור של 50 (זה שזה בולשיט לנסוע שם על 50 זה עניין אחר).

נתנו לי 8 נקודות ו750 ש"ח קנס.

בתור חיפאי לחיפאי, איפה נתפסת? ואוסיף ואציין כי לאחרונה התחילו לעמוד ניידות בימי שישי בערב בעלייה של כביש דורי.

סעו בזהירות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אותי תפסו בשדרות ירושלים, קרית מוצקין. לא ממש רלוונטי לך.

אם יש ניידות בכביש דורי זה ממש מבאס. אין שום סיבה לנהוג שם בפחות מ80 בדרך למעלה.

בדרך למטה זה יותר מסוכן כי אפשר ליפול לתהום בסיבוב הדבילי מאוד הזה, שיש לו 3 נתיבים ואז אחד מהם נגמר בלי הודעה ובצורה מסוכנת. כבר יצא לי לראות ילדים הופכים את הרכב לאופנוע שם (נוסעים על שני גלגלים) ונכנסים במעקה.

פורסם
אמנם כבר הערכתי נכון בעבר, אבל היום נבדק בשטח:

ק"מ 90 זה מחלף עתלית!

אם לא היית במקום ואולי אפילו יתברר שהשוטר לא היה במקום,

יתכן שישנה סיבה טובה לבטל את הדו"ח!

אני זוכר בוודאות ממה שהשוטר אמר שזה ק"מ 90.4

הזיכרון שלי חזק וההיכרות שלי עם המקום פחות, אז כנראה שהצדק עם השוטר

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
אותי תפסו בשדרות ירושלים, קרית מוצקין. לא ממש רלוונטי לך.

אם יש ניידות בכביש דורי זה ממש מבאס. אין שום סיבה לנהוג שם בפחות מ80 בדרך למעלה.

בדרך למטה זה יותר מסוכן כי אפשר ליפול לתהום בסיבוב הדבילי מאוד הזה, שיש לו 3 נתיבים ואז אחד מהם נגמר בלי הודעה ובצורה מסוכנת. כבר יצא לי לראות ילדים הופכים את הרכב לאופנוע שם (נוסעים על שני גלגלים) ונכנסים במעקה.

אז למה אתה לא מדווח לעיריה?!

פורסם

כי האידיוטים האלו שכמעט התהפכו נסעו על 120 בערך. הם נסעו לא בהתאם לתנאי הדרך.

הנתיב הזה גם נמצא שם בגלל סיבה מאוד אידיוטית, שהחליטו לשים שם ליד חניון אוטובוסים של אגד והוא משמש גם כנתיב השתלבות לאוטובוסים שנוסעים לכיוון מטה. אי אפשר להוציא אותו אלא אם כן מורידים את חניון האוטובוסים משם (שהוא בעצמו רעיון גרוע ומסוכן מאוד כי האוטובוסים יוצאים לתוך הכביש רק מעט מטרים אחרי הסיבוב ואי אפשר לראות אותם).

פורסם
אני זוכר בוודאות ממה שהשוטר אמר שזה ק"מ 90.4

הזיכרון שלי חזק וההיכרות שלי עם המקום פחות, אז כנראה שהצדק עם השוטר

זה לא עניין של זכרון זה אמור להיות כתוב בדו"ח.

ואם כתוב 90.4 אז היית בעתלית. אם הגעת לשם מהר מזכרון יעקב, סימן שבאמת נסעת מהר :wink:

ושמר: כן, אתה צודק. שכחתי שמדובר בלייזר ולא במולטנובה.

פורסם

במוצקין הם עומדים אחרי גשר רבין, מיד אחרי הכיכר לשני הכיוונים, בהתאם למצב הרוח שלהם.

אותי תפסו אחרי זה לכיוון חיפה במוצ"ש כמעט כשמגיעים לתחנת הדלק בצומת שכשפונים שמאלה מגיעים לאח"י אילת.

כל שדרות ירושלים זה כיום לא בטוח לנהיגה, השוטרים בכל מקום ואנשים דופקים בלימות חירום על ימין ועל שמאל.

פורסם
במוצקין הם עומדים אחרי גשר רבין, מיד אחרי הכיכר לשני הכיוונים, בהתאם למצב הרוח שלהם.

אותי תפסו אחרי זה לכיוון חיפה במוצ"ש כמעט כשמגיעים לתחנת הדלק בצומת שכשפונים שמאלה מגיעים לאח"י אילת.

כל שדרות ירושלים זה כיום לא בטוח לנהיגה, השוטרים בכל מקום ואנשים דופקים בלימות חירום על ימין ועל שמאל.

יוסי, שדרות ירושלים עוברות בקרית ים וקרית חיים. פסי הרכב הם ההפרדה.

אגב, הם נעשו יותר יצירתיים- פעם פשוט היו מעמידים את הניידת באחד ממפרצי החניה לאורך הכביש, היום הם מחביאים את הניידות מאחורי גדרות או בתוך סימטאות- זה מסוכן. אני אישית משתדל לא לעבור שם את ה 60.

בקשר לעליה של דורי- אכן מעצבן. אני נוסע שם תמיד 90 (מותר 70 קמ"ש), עכשיו יהיה צריך להזהר. במהירות שאני נוסע, אגב, אני עדיין נעקף כל הזמן.

הנתיב השלישי, אגב, שימושי כשלא רוצים להאט לפני הפניה היות והוא פשוט מופיע ונעלם אחרי 10 מטר (אפשר לסטות אליו בלי דאגות).

"ai motoare capul doare"

פורסם

גם אותי עצרו שם, בכיוון ההפוך רק.

ועל 168 לאחר הפחתה, בזמן שהיתי נהג חדש :)

בקיצור עוד לא נגמר המשפט, כבר עבר יותר משנה וחצי מאז העבירה.

• תוכן חדש...