Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי על מהירות - מה עכשיו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בן 24 וקצת, עם וותק של 7 שנים - נחשב ותיק או עדיין צעיר?

שמר - אתה מתכוון שלא הייתי צריך להגיד לשוטר מה שאמרתי?

לגבי העבירה הקודמת - אני יודע, כמו הנוכחית - אדיוטית לחלוטין, בטח לא יעזור לי במשפט :|

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אחרי מחלף זכרון לכוון צפון יש עיקול ואחריו עומדת הניידת עם לייזר. ליד/אחרי מן "קיר" אבן.

מקום מאוד חביב עליהם!

אבל נידמה לי שק"מ 90 הוא בדיוק מחלף עתלית!

בכל מקרה, גם מיקום ידוע ללייזר בשני הכוונים.

פורסם
על איזו מהירות נתפסת ואיפה?

154 קמ"ש ע"י אקדח לייזר, נרשם בדו"ח 149, הנעילה עלי התבצעה על כביש 90 בכיוון נסיעה מצפון לדרום, כמה ק"מ לפני צומת עמיעד יש ירידה חזקה וארוכה, הוא חיכה שם בסוף הירידה.

הוודאות נובעת מהמהירות שציין הבחור(140 קמ"ש = 40-50 קמ"ש מעל המותר, תלוי בקטע הנסיעה).

על חריגה כזאת אין לקצין כל שיקול דעת אלא לשלול לו מנהלתית.

Kompy, שוב, אתה חושב שזה וודאי, ואתה טועה ומטעה, מה לעשות, קורה, תשלים עם זה. שלילה מנהלתית היא לא דבר וודאי גם עם נתפסת על 50 קמ"ש מעל המהירות המותרת ובוודאי נתונה לשיקול דעתו של הקצין.

עם תעשה את החישוב, תראה שאותי תפסו על 59קמ"ש מעל המהירות המותרת ולמרות העובדה הזאת, ולמרות שלא היה לי עו"ד, ולמרות שבגליון ההרשעות שלי היתה הרשעה אחת על מהירות (לפני 10 שנים) לא קיבלתי שלילה בפועל בכלל. לא במעמד התפיסה, לא יומיים אחרי זה כאשר נפגשתי עם קצין התעבורה במשטרה, ולא כאשר נשפטתי מול השופט (ללא עו"ד).

כן קיבלתי 3 חודשים שלילה על תנאי למשך שנתיים ו 1200 (עם אני זוכר נכון) ש"ח קנס.

אז אולי אתה תוכל לתת לנו מיקום מדוייק (מיקום, כוון) של התפיסה, כדי שנדע להיזהר שם?

ראה תגובתי לmayrun

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
Kompy, שוב, אתה חושב שזה וודאי, ואתה טועה ומטעה, מה לעשות, קורה, תשלים עם זה. שלילה מנהלתית היא לא דבר וודאי גם עם נתפסת על 50 קמ"ש מעל המהירות המותרת ובוודאי נתונה לשיקול דעתו של הקצין.

עם תעשה את החישוב, תראה שאותי תפסו על 59קמ"ש מעל המהירות המותרת ולמרות העובדה הזאת, ולמרות שלא היה לי עו"ד, ולמרות שבגליון ההרשעות שלי היתה הרשעה אחת על מהירות (לפני 10 שנים) לא קיבלתי שלילה בפועל בכלל. לא במעמד התפיסה, לא יומיים אחרי זה כאשר נפגשתי עם קצין התעבורה במשטרה, ולא כאשר נשפטתי מול השופט (ללא עו"ד).

כן קיבלתי 3 חודשים שלילה על תנאי למשך שנתיים ו 1200 (עם אני זוכר נכון) ש"ח קנס.

אולי תיידע אותנו גם מתי זה קרה?

אני משער ששהמקרה לא קרה לאחרונה. נכון ישנם מקרים כמו שלך אך הם נדירים כפרומיל האחוז. אני מעדיף לא לטעת בבחור תקווה ולטעות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זה קרה ב 2006. בהחלט לא משהו מהעבר הרחוק.

אני גם מאמין שרוב המקרים האלה נגמרים בשלילה, אבל בכל זאת לא ניתן לאמר ש100% מהמקרים יגמרו בשלילה.

גליון הרשעות קודם / גילך / וותק בנהיגה / הגישה, כל אלה ויותר יכולים להשפיע רבות על התוצאה הסופית כמובן.

פורסם

אתה יכול להגיד בדיוק איפה זה קרה?

אני נוסע כל יום שישי שם וחזרה וטוב לדעת.

זה קרה בצומת עצמו? לפני? אחרי? הם מדדו מהירות כשהיית בצומת או רחוק ממנו?

אני תמיד מאט שם כי אני חושב שיכולה להיות משטרה.

זה אפשרי בכלל שיתפסו מישהו באמצע כביש מהיר או שאפשר רק בצמתים?

פורסם

הסברתי איפה זה קרה, תקרא שוב.

עם אתה מכיר את הכביש אתה יודע היכן הירידה הארוכה (כמה ק"מ לפני הצומת).

הוא לא תפס אותי באמצע הכביש, הוא נעל עלי שהייתי באמצע הירידה, ואח"כ רדף אחרי עד לאחר הפניה ימינה לכביש 85.

פורסם

אני לא סגור בדיוק כי אני לא מכיר את המקום כל כך טוב, אבל אני חושב שזה כמו שכתב אחד המגיבים - אחרי מחלף זכרון, יש שם איזה עיקול שמאלה ו100-200 מ' אחריו הם עמדו.

לשאלה שלך איך עוצרים אותך - השוטר עומד ומסמן לך לעצור...יש שם שוליים רחבים.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...