Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש עד 14 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות אוטו במחיר של עד 14 אלף הכי הרבה שאני יכול להשקיע. עכשיו ראיתי מספר סוגי רכבים שיכולים לענות על המחיר הזה והרצונות שלי מהרכב. אני מחפש רכב עם נפח מנוע יחסית קטן אבל שלא יהיה קטן מדי כי אני גר באזור הררי, שיהיה ידני בגלל שאני רוצה לחסוך בצריכת דלק, אמין ושיתאים לנהג חדש (פחות מחצי שנה על הכביש). הסוגי רכבים שראיתי ואני רוצה את דעתכם עליהם מה הכי כדאי מה הכי פחות (ואני יודע שהכי כדאי את זה שבמצב הכי טוב אבל נגיד שכולם באותו מצב)

זה רשימת הרכבים כולם ידניים:

-רנו מגאן שנת 97 מנוע 1600

-פיאט פונטו שנת 97 מנוע 1400

-פיאט פונטו שנת 99 מנוע 1300

-סיטא איביזה שנת 97 מנוע 1600

-פג'ו 306 שנת 94 מנוע 1600 (אם תוכלו גם להמליץ איזה תת דגם הוא הכי כדאי אני יודע שיש XR וכאלה)

-פג'ו 106 שנת 96/95 מנוע 1400

תודה רבה על העזרה ואם יש הצעות לסוגי רכב נוספים לנהג צעיר שיהיו חסכוניים אמינים וזולים אני אשמח לשמוע

פורסם

פיאט פונטו .

הרכב הכי חסכוני אמין ומתאים לנהג צעיר מבין הרכבים שציינת

ובין היחידם שאתה יכול למצוא שלא עבר התעללות קשה

בנוגע לנפח מנוע יש לך מ-1100עד 1600סמ"ק

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מצטרף להמלצה על הפונטו. אגב 1400 זה פונטו GT שהיא נחשבת לספורטיבית ותהיה יקרה לאחזקה יחסית לשאר המכוניות, לכן לא נראה לי שפונטו GT היא מה שאתה מחפש. אתה מתכוון לפונטו 1.2 75, בתקציב שלך אתה תוכל לקחת אחת מאובזרת עם ה"כ, ח"ח, נ"מ ABS וכרית אוויר. חפש את דגם ה HSD.

סה"כ הפונטו היא מכונית מתאימה לנהג חדש, רכב סלחני, זול לתחזוקה, חלפים זולים ובשפע, צריכת דלק טובה, וביטוח זול. בנוגע לאמינות הכל תלוי באקזמפלר הספציפי אותו תמצא, וברמת התחזוקה שהוא עבר.

ROOONEEYY

פורסם
מצטרף להמלצה על הפונטו. אגב 1400 זה פונטו GT שהיא נחשבת לספורטיבית ותהיה יקרה לאחזקה יחסית לשאר המכוניות, לכן לא נראה לי שפונטו GT היא מה שאתה מחפש. אתה מתכוון לפונטו 1.2 75, בתקציב שלך אתה תוכל לקחת אחת מאובזרת עם ה"כ, ח"ח, נ"מ ABS וכרית אוויר. חפש את דגם ה HSD.

סה"כ הפונטו היא מכונית מתאימה לנהג חדש, רכב סלחני, זול לתחזוקה, חלפים זולים ובשפע, צריכת דלק טובה, וביטוח זול. בנוגע לאמינות הכל תלוי באקזמפלר הספציפי אותו תמצא, וברמת התחזוקה שהוא עבר.

BIG SLICK !

• תוכן חדש...