Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה הרבה מאוד מאזדה 3 ספורט ספיריט שהם שנת 06 או 07 והן כבר יד שנייה.

יש לזה הסבר?? כי אני לא חושב שזה מקריות..

כמובן שאני בתור ילד מעדיף את הספיריט לעומת הקומפורט, ההורים שלי (שהם קונים את האוטו) מעדיפים ההפך.

כמה ההבדל משמעותי מבחינת צריכת דלק?? כי זו הבעיה העיקרית.

היום ראיתי מאזדה 3 ספורט קומפורט שנת 07, עשתה 47 אלף קילומטר, היא הייתה שייכת לליסינג אבל הבנאדם שקנה אותה התחיל לנסוע עליה מ0 קילומטר. איזה יד זה אומר שאני אהיה אם אני אקנה את הרכב??

המחירון היום הוא 93,850 שקל, בעל הרכב דורש 87,000 שקל. הצמיגים שחוקים ויבשים ובצמיג אחד יש כבר קרעים, בעל הרכב אמר שהייתה פגיעה קלה מאוד בפגוש האחורי בזמן חנייה, ישנם סימנים של שחיקת הצבע וגם פגיעה קלה בזמן חנייה בטמבון הקידמי, שהוחלף.

יום ראשון מחירון הרכבים יורד.

מה אני עושה?

help me :|

פורסם

אני רואה הרבה מאוד מאזדה 3 ספורט ספיריט שהם שנת 06 או 07 והן כבר יד שנייה.

יש לזה הסבר?? כי אני לא חושב שזה מקריות..

כמובן שאני בתור ילד מעדיף את הספיריט לעומת הקומפורט, ההורים שלי (שהם קונים את האוטו) מעדיפים ההפך.

כמה ההבדל משמעותי מבחינת צריכת דלק?? כי זו הבעיה העיקרית.

היום ראיתי מאזדה 3 ספורט קומפורט שנת 07, עשתה 47 אלף קילומטר, היא הייתה שייכת לליסינג אבל הבנאדם שקנה אותה התחיל לנסוע עליה מ0 קילומטר. איזה יד זה אומר שאני אהיה אם אני אקנה את הרכב??

המחירון היום הוא 93,850 שקל, בעל הרכב דורש 87,000 שקל. הצמיגים שחוקים ויבשים ובצמיג אחד יש כבר קרעים, בעל הרכב אמר שהייתה פגיעה קלה מאוד בפגוש האחורי בזמן חנייה, ישנם סימנים של שחיקת הצבע וגם פגיעה קלה בזמן חנייה בטמבון הקידמי, שהוחלף.

יום ראשון מחירון הרכבים יורד.

מה אני עושה?

help me :|

הייתה שייכת לליסינג - כבר ירידה (למרות שזה לא ליסינג עם ק"מ) במחיר.

הפגיעות בצבע ובטמבונים - עוד ירידה.

ד47000 ק"מ בשנה ? יופי של ירידה.

צמיגים שחוקים כבר אחרי שנה ? יש פה משהו מאוד מוזר ברכב הזה..

קודם כל תהיה יד שלישית.

דבר שני, אני לאור העובדה שברכב יש דברים, שדיי חריגים עבור שנה בלבד, הייתי מוריד אותו מ80K.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אין דבר כזה מאזדה 3 ספורט

דגם 5 דלתות של מאזדה3 2000 סמ''ק נקרה SPORT SPIRIT.

קודם כל 2000 סמ''ק של מאזדה אוכל בידיוק אותה כמות דלק של 1600 סמ''ק (מנסיון)

עדיף לך להתרחק מכל פגיעת פח כי בסופו של דבר הצבע לא מקורי = יש הבדלי צבע הצבע לא מקורי בדרך כלל זבל וידהה מהר וכו וכו.

אתה צריך לחפש אוטו עד 20.000 ק''מ בשנה ורצוי יד ראשונה. לא לקנות מליסינג !!!!!!!! עדיף תרד בשנה. לא לקנות יד 2 כי יש חשש שתתקל בסוחר שירמה עליך.

אתה מוציא סכום כסף מכובד ככה שהיתי מציע לך להתרחק מליסינג ידיים שניות בשנה כלכך מוקדמת וקילומטרז גבוהה וכל פגיעת פח ורוב הזמן עם האוטו יד שניה וסוחר אומר לך שיש רק פגיע בפח 99% שיש גם בשילדה.

זאת דעתי

פורסם

האוטו לא שנה על הכביש הוא קצת יותר משנתיים..

בקשר לזה שאתה אומר שאני אהיה יד שלישית אתה בטוח בזה??

אבא שלי הסתכל על הרישיון רכב והוא ראה 00 הוא לא זוכר אם זה של בעלות קודמת או נוכחית.. מה כתוב על הרישיון רכב קודמת או נוכחית??

פורסם
בקשר לזה שאתה אומר שאני אהיה יד שלישית אתה בטוח בזה??

רק במקרה והרכב נמכר מליסינג לקונה פרטי, אז אתה תהיה יד 3.

אבא שלי הסתכל על הרישיון רכב והוא ראה 00 הוא לא זוכר אם זה של בעלות קודמת או נוכחית.. מה כתוב על הרישיון רכב קודמת או נוכחית??

ברשיון לא כתוב אם זאת בעלות קודמת או נוכחית. יש לך בעצם שתי אפשרויות. או שהרכב היה ליסינג ואז נמכר לסוחר והוא מוכר לך. במקרה הזה תהיה יד 2, והייתי ממליץ להתרקח מהרכב. סבירות של תאונה.

המקרה השני הוא שהרכב כרגע בליסינג מימוני והמוכר רוצה לסיים תקופת ההתקשרות עם חברת ליסינג. במקרה הזה יהיו סיבוכים, הייתי ממליץ לך להתרחק גם! הענין מסובך למי שלא מבין.

קודם כל 2000 סמ''ק של מאזדה אוכל בידיוק אותה כמות דלק של 1600 סמ''ק (מנסיון)

כן? מוזר. על פי היצרן הצריכה היא כ-1 ליטר יותר ל-10 ק''מ מהמנוע 1.6

אם נתחיל לדבר על נהיגה מאומצת נגיע מהר מאוד לצריכה גבוהה עד מאוד. מה יש להשוות? המנוע 1.6 נועד להיות "חסכוני", אך מנסיונך המהנדסים נכשלו והוא צורך כמו מנוע 2,000 סמ''ק ?

הפגיעות בצבע ובטמבונים - עוד ירידה

נו באמת.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
רק במקרה והרכב נמכר מליסינג לקונה פרטי, אז אתה תהיה יד 3.

ברשיון לא כתוב אם זאת בעלות קודמת או נוכחית. יש לך בעצם שתי אפשרויות. או שהרכב היה ליסינג ואז נמכר לסוחר והוא מוכר לך. במקרה הזה תהיה יד 2, והייתי ממליץ להתרקח מהרכב. סבירות של תאונה.

המקרה השני הוא שהרכב כרגע בליסינג מימוני והמוכר רוצה לסיים תקופת ההתקשרות עם חברת ליסינג. במקרה הזה יהיו סיבוכים, הייתי ממליץ לך להתרחק גם! הענין מסובך למי שלא מבין.

כן? מוזר. על פי היצרן הצריכה היא כ-1 ליטר יותר ל-10 ק''מ מהמנוע 1.6

אם נתחיל לדבר על נהיגה מאומצת נגיע מהר מאוד לצריכה גבוהה עד מאוד. מה יש להשוות? המנוע 1.6 נועד להיות "חסכוני", אך מנסיונך המהנדסים נכשלו והוא צורך כמו מנוע 2,000 סמ''ק ?

לא תמיד מה שכתוב על הנייר זה ככה זה באמת. מאזדה שוקלת 1300 קילוגרם מה שעושה את עבודה של 1600 מאמצת יוצר מ2000 סמ''ק. ידוע שמנוע של 1600 הוא לא חסכוני.

ואני כבעל של רכב של 2000 סמ''ק אומר שבנהיגה רגילה בעיר אוטו שלי אוכל 1ל12 או 1ל10.

פורסם

לעיתים יש מצב שחברת הליסינג נתקעת עם סטוק של מכוניות של 0 ק"מ אבל אז הקונה שלהן הוא כבר יד שנייה (הליסינג יד ראשונה),מאוד מוזר ה 00 בעלים קודמים ונראה שיש כאן איזו שהיא נוכלות/רמאות .

זאת אומרת שאתה תהיה יד שלישית ולא הייתי נכנס להרפתקה שכזו כיוון שיהיה לך מאוד קשה למכור את הרכב בעתיד ובהתחשב בזה שבחברות הליסינג אפשר לקנות מיד ראשונה העסקה הזו יותר ממפוקפקת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מהרכב הזה ירדתי זה בטוח..

עדיין צריך להבין את ההבדל בהחזקת הרכב ספיריט (2000)

לא מבין עדיין למה רוב הספיריט 06-07 הן כבר יד שנייה וכבר מוכרים אותה.. יכול להיות שיש איזושהי בעיה שבעלי הרכב מגלים אותה רק אחרי חודשים ואז מחליטים למכור?!

פורסם
עדיין צריך להבין את ההבדל בהחזקת הרכב ספיריט (2000)

ההבדל בין ספיריט לקומפורט מבחינת ביטוחים, ירידת ערך ודלק הוא כ-10,000 ש''ח בשנה.

לא מבין עדיין למה רוב הספיריט 06-07 הן כבר יד שנייה וכבר מוכרים אותה.. יכול להיות שיש איזושהי בעיה שבעלי הרכב מגלים אותה רק אחרי חודשים ואז מחליטים למכור?!

אין שום בעיה. חוץ ממנוע לא אמין במיוחד, שלפי דעתי כבר לא מיוצר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מאזדה 3 ספיריט(בעיקר שחורה) 2.0 ליטר הינה מכונית מבוקשת מאוד בשוק היד-שניה.

אני יודע שמבקשים מעל מחירון ומקבלים(גם אם הרכב יד שניה מודל גבוה 06-07).

הרכב מצוין, סחיר, מהיר, אחיזת כביש מעולה, צריכת דלק סבירה, אמין מאוד..מומלץ!

פורסם
ההבדל בין ספיריט לקומפורט מבחינת ביטוחים, ירידת ערך ודלק הוא כ-10,000 ש''ח בשנה.

אין שום בעיה. חוץ ממנוע לא אמין במיוחד, שלפי דעתי כבר לא מיוצר.

אתה יוצא בהכרזות ללא ביסוס כלשהו עובדה שבאירופה מאזדה 3 זה האוטו הכי אמין.

• תוכן חדש...