Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יוצא בהכרזות ללא ביסוס כלשהו עובדה שבאירופה מאזדה 3 זה האוטו הכי אמין.

העובדה שהמנוע הזה כבר לא משודך ולא מיוצר. צריכת שמן גבוהה מדי בתנאי נהיגה מסוימים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מאזדה 3 ספיריט(בעיקר שחורה) 2.0 ליטר הינה מכונית מבוקשת מאוד בשוק היד-שניה.

הרכב מצוין, סחיר, מהיר, אחיזת כביש מעולה, צריכת דלק סבירה, אמין מאוד..מומלץ!

מאזדה 3 2.0 ליטר היא אמנם רכב טוב, סחיר, זריז (יחסית) ובעל אחיזת כביש טובה, אבל צריכת הדלק שלו אינה סבירה והיא גבוהה יחסית. מנתונים שקיבלתי מכמה מכרים, הממוצע עומד על 7-8 קילומטרים לליטר בנסיעה מעורבת שרובה עירונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יחסית. מנתונים שקיבלתי מכמה מכרים, הממוצע עומד על 7-8 קילומטרים לליטר בנסיעה מעורבת שרובה עירונית.
מממ

מבדיקה שלי, זה גם נכון.

100 ק"מ עירוני

100 ק"מ בין עירוני

זה יוצא 1:8 ( בדקתי טוב ).

אבל הבדיקה בוצעה עוד לפני שמלאו 2000 ק"מ לרכב, זה היה משהו כמו 1200 ק"מ, וממה שאני קורא כאן ( הרבה ), ב 1000-2000 ק"מ ראשונים הרכב לא חסכוני במיוחד.

אני אציין עוד משהו, אני אמנם נוסע דיי רגוע, אבל לא אני הייתי היחיד שנסע ברכב, והשאר אוהבים ללחוץ ( גם אני, אבל לא מעוניין לראות איזה שוטר מול הפנים בגלל שאני נהג חדש ).

בקרוב זה לא יקרה (אני אהיה היחיד שנהג על הרכב ) ואוכל לדעת פחות או יותר כמה הוא בנסיעה רגועה.

ולגבי פותח האשכול, אני מציע לך לבדוק טוב טוב כל מכונית שאתה קונה.

אני זוכר שממזמן היה כאן מישהו שקנה מאזדה 3 "ספורט" ( כי זה לא באמת ספורט ), והרכב עשה טוטל-לוסט והוא אפילו לא ידע מזה, ככה שהוא קנה רכב מלא בבעיות.

לכן הייתי מציע לך לבדוק טוב טוב כל רכב שאתה מעוניין בו.

אני הייתי מתרחק מרכבים כאלו עם קילומטראג' גבוה.

• אחראי פורום
פורסם

אין סיבה להתפשר על רכב שמעלה חששות. יש ערימות של מאזדה 3 מכל הדגמים למכירה.

אבא שלי כבר עשה כ-80,000 ק"מ (ואולי יותר, אני לא נוהג עליה) על 2L , אין שום בעיות מכאניות (שזה דבר די מצחיק

לכתוב בהקשר של מאזדה 3 או מאזדה כלשהי) וצריכת הדלק הממוצעת היא 1:11.

העובדה שהמנוע הזה כבר לא משודך ולא מיוצר. צריכת שמן גבוהה מדי בתנאי נהיגה מסוימים.

וזה בניגוד לשאר יצרניות הרכב שממשיכות עם אותם מנועים 30 שנה רצוף? :?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רכב שהיה בליסינג ונמכר כיד ראשונה (00 בעלים קודמים) יהיה רשום על שם חברת הליסינג, ולא על שם הבעלים.

לפיכך - אם עושים עיסקה כלשהי - חברת הליסינג תהיה המוכר, גם אם העיסקה עימם נגמרה.

אם מדובר ב-01 בעלים - אז אתה תהיה יד שלישית, כמו שנאמר.

• תוכן חדש...