Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני שואל את השאלה עבור ידידה שלי,שרכשה גולף שנת 2005 מנוע 2000 fsi.

לפניי כשנה וחצי עלתה לה המכונית 123 אלף שח,שילמה 3 אלף מעל המחירון,כיום שנה וחצי לאחר מכן הגולף הזו נמכרת ב 92-95 אלף שח,עם נתונים יפים,הגיוני שבשנה וחצי הערך של הרכב ירד ב כ 30 אלף שח?

פורסם

לפני מחירון לוי יצחק מאוקטובר 2007, ובו הנתונים הבאים:

08- 167,990

07- 144,000

06- 127,000

05- 115,000

04- 106,000

נכון שהיא קנתה את המכונית חצי שנה לפני כן, אבל עדיין, היא לא שה לב לירידת הערך הכללית של הדגם? שמא היא חשבה שאצלה תיקח ירידת הערך חופשה קצרה?

בתכל'ס, אין פה שום היגיון, שוק המשומשות המנוהל על ידי אלוהי המשומשות לוי יצחק הוא איזור הדמדומים של עולם הרכב, כוח אפל שהאנושות הרימה ידיים מלהתמודד איתו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

א. גולף שמורות כן נמכרות מעל למחירון, אבל אין טעם להתווכח על זה.

ב. בשנה וחצי האחרונות היו כמה וכמה הורדות מחירים של רכבים חדשים, בין היתר בשל הפחתות מס ושינויי שער המטבע. ברור שזה משפיע גם על מחיר המשומשות... מצד שני, באופן יחסי למחיר רכב חדש אני מניח שהשינוי אצלה אינו דרמטי. כך יש למדוד זאת ולא בערכים נומינאליים.

ג. דווקא הטבלה של קרמבו מדגימה ירידת ערך צנועה יחסית, של כ- 10% התקופה הרלבנטית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היורו מתרסק, היבואנים מסיבות ברורות לא רוצים להוריד מחירים.

לכן היבואנים נותנים הטבות "מתחת לשולחן" כגון: מבצעי 'חבר', תשלומים ללא ריבית, הנחות ללקוח וותיק וללקוח עקשן, מבצעי מכירות והשד יודע מה עוד.

ההנחות הללו מחלחלות לשווי הרכב המשומש, לוי יכול לצעוק עד מחר שרכב מסוים שווה X, אם הקונה הולך לסוכנות ומזהה שבסכום דומה הוא רוכש לו רכב חדש - אז המשומש לא ימכר ללא הנחה משמעותית.

האנשים פחות טיפשים ממה שנדמה.

• תוכן חדש...