Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מחר אני מתכוון לרכוש זוג חלונות ספאל ויש לי מספר שאלות. ביצעתי חיפוש לפני ולא ראיתי תשובות לכל השאלות שלי.

1) דבר ראשון רציתי לשאול מה בעצם ההבדל בין הספאל הרגיל למחוזק שמתבטא במכונית קטנה כמו הקליאו. אני לא יורד עם האוטו לשטח ואני לא חושב שלהרים זוג חלונות לא גדול מידי אמור להיות בעיה לספאל הרגיל. האם עדיף לרכוש מחוזק? יחזיק יותר שנים? אני משער שהוא יצליח להוריד ולהעלות את החלונות ביתר קלות ויהיה שקט יותר אבל זה לא מעניין אותי יותר מידי. העיקר שיהיה אמין לאורך שנים ויחזיק טוב.

2) הבנתי שצריך לחבר ריליי שיופעל מפלוס אחרי סוויץ' ורק רציתי לשאול למה כי העניין די מסבך את העניינים יותר מלהעביר כבל מהפלוס של המצבר. דבר נוסף שמפריע לי זה שבעצם זה מסרבל את כל העניין ויהיה אפשר להפעיל את החלונות רק כשהסוויץ' מסובב. במדריך מומלץ לעשות את זה מסיבות בטיחותיות. האם באמת יש סיבה? כשהכפתור לא לחוץ אני משער שהחלונות לא מקבלים מתח, והרי חלקים ברכב כמו רדיודיסק כן מקבלים זרם כשהאוטו כבוי (בחלק מהרכבים).

3) חוץ מהפיוז ששמים של ה30A ליד המצבר צריך עוד? בחוברת הספאל רשום אחד לפני ואחד אחרי הריליי. אם אני לא מתקין אני משער שמספיק אחד.

4) בקשר להתקנה. הבנתי שהדבר לא מסובך, שמים ספייסרים כדי לדחוף את המערכת הידנית אחורה, מחברים מתאם, מתאם למתאם, רצועה ואל הרצועה המנוע עצמו. האם הדבר באמת פשוט עד כדי כך או שאמורה להיווצר בעיה.

5) האם מישהו התנסה בהתקנה ברכב הנ"ל (קליאו B צורה ראשונה) ויודע אם צפויים לי קשיים מיוחדים?

6) תודה רבה לכל מי שיענה. הייתי רוצה שהשרשור יעסוק בחלונות חשמל אז כל מי שרוצה מוזמן לשאול שאלות נוספות כאן.

פורסם

עקרונית לא צריכים להיות לך בעיות .. עם יש לך זוג ידיים טובות ואתה יודע מה אתה עושה יש לך את כול המתאים והשיניים ללמנגנון בקיט רק להתקין !

אני הייתי מציע לך להתקין פיוז קצת יותר קטן מהמוצהר של ספאל על מנת להגן על המערכות הנוספות ברכב ...ועל המנועים הם ממש לא צורכים כאלה הספקים... עם אני זוכר נכון היינו מתקינים פיוזים של 10 או 15 אמפר ...

היינו מתקנים ברכבי רנו וניסאן לא מכיר את הקליאו B לא יא לי להתקין בה אבל לא צריך להיות מסובך יותר על המידה ...

מה שכן יכול להיות עם הכיסוי שלך מורכב משני חלקים אתה תהיה חייב לחתוך קצת פלסטיק ולהתאים מכסים .. בכול מקרה תבדוק את זה

במקומות המנאולות המקוריות אתה תהיה צריך לעשות חור גדול יותר בשביל להתאים תפקקים של הקיט !

עם הינני טועה צריך להיות מכשיר חיתוך בקיט

אני פשוט כבר לא ממש זוכר איך נראה הקיט הזה זה לא היה אתמול ...:wink:

וכמובן שיהיה לך בהצלחה :ok:

כשאתה מתקין רצוי לנתק מצבר !

פורסם

עזוב אותך מהתאמות למינהם

פשוט תתקין מקורי.

אני הזמנתי מEBAY זוג חלונות חשמל לרכב שלי+מתגים מקורים(פאנל נוסע ונהג)+זוג מראות חשמליות,

הכל מקורי של הרכב שלי, ללא התאמות מיותרות , רק לחבר לצמת חשמל וזהו.

מאוד פשוט למצוא לרכב שלך חלקים, קיים בשפע בEBAY.

המחיר עד הבית לא עבר את ה 700 ש"ח.

מומלץ בחום, עדיף מכל תחליפי.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

עד EBAY בשביל חלונות מקוריים? יש פירוק.

אני ביצעתי את ההסבה הזו במוסך מורשה. לא אספר את המחיר, אבל הוא היה זול במיוחד.

אספר גם כי זו הפעם האחרונה שאותו מוסך מורשה מבצע את העבודה :shock:. התמחור פשוט לא משתלם.

חיבור של חלונות מקוריים הוא עניין מסובך, נקודה. לטעמי עדיפים הSPAL, אם אין יכולת להתעסק עם הצמה ברמה גבוהה.

• תוכן חדש...