Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאצל רובם פוליסת הביטוח היא למשך שנה שלמה.

הבעייה הבעייתית שהרכב מבוטח אצל סוכן ביטוח גנב ורמאי , כך שאני סופר את הדקות מתי אפשר לעזוב אותו ולחדש בחצי מחיר במקום אחר.

הבעייה שהחלה היא שבתחילת שנה ביטחתי רכב מסוג הונדה סיוויק קרוב לסכום של 9-10 ש"ח , והטעות הגדולה שלא עשיתי סקר לפני כן כי היני נהג חדש שרק נכנס לתורת הרכב והביטוחים , פשוט אבא שלי ביטח את הרכב וזהו , לאחר שהוא ביטח עשיתי סקר קטן עם חברים שיש להם גם סיוויק 05 והופתעתי לגלות שהם משלמים פחות ממני באלפי שקלים , גם לאחר קבלת הצעות מחיר מחברות אחרות קיבלתי הצעות נמוכות למה שהסוכן הנוכחי לקח , וזה ממש עיצבן והרתיח אותי עד לשמיים , כי בתור נהג תמים שרק מגיע עם אבא לסוכן הביטוח לא אמור להבין המון בדברים האלו , והוא ישר ביטח את הרכב ב 10 אלף כולל נהג צעיר.

ברגע ששמעתי זאת רציתי מייד להפסיק את הפוליסה אצל הסוכן אך הוא הסביר לי שזה כרוך בקנס כלשהו שאם מפסיקים פוליסה באמצע ועוברים למקום אחר , לכן העדפתי לשתוק 6 חודשים ולספור את הדקות עד שאנו עוזבים את הסוכן הזה קיבינימאט.

השאלה שלי כעת , במידה והביטוח מסתיים בסוף חודש 12 , האם צריך לחכות עד לתאריך המדויק אחרי 12 בלילה עד שיפוג הביטוח בכדי לחדש או שאפשר עוד מתחילת החודש כבר לחדש\להפסיק את הביטוח מאת הסוכן. (עוד מה-1 ל12)

תודה לעוזרים.

אודה והתשובה תהיה ממבינים בלבד ובעלי נסיון.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

מקובל שביטוח חדש עורכים לפני פג תוקפו של הביטוח הקודם. משמע, אתה יכול להיכנס חודש לפני פג תוקף הפוליסה, אל כל סוכן ביטוח שתרצה, לסכם איתו את תאריך תחילת הפוליסה, לבקש עותק מהמסמכים וללכת לדרכך.

לגבי ביטווח חובה - גם תעודות חובה ניתנות להפקה עם תאריך התחלה עתידי.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מקובל שביטוח חדש עורכים לפני פג תוקפו של הביטוח הקודם. משמע, אתה יכול להיכנס חודש לפני פג תוקף הפוליסה, אל כל סוכן ביטוח שתרצה, לסכם איתו את תאריך תחילת הפוליסה, לבקש עותק מהמסמכים וללכת לדרכך.

לגבי ביטווח חובה - גם תעודות חובה ניתנות להפקה עם תאריך התחלה עתידי.

מועדים לשמחה.

.

איך דבר זה אפשרי אם חייב להעביר את התיק לסוכן הביטוח החדש אם עודך אצל הישן

אשמח לתגובות נוספות בנוגע לשאלתי הנוספת.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אתה לא מקבל שום תיק מסוכן הביטוח שלך ולא מעביר שום דבר.

אולי סוכן הביטוח שלך מאכיל אותך בתיקים כדי לנצל את התקופה עד תום.

הדבר היחיד שאתה אמור לקבל מחברת הביטוח שלך זה אישור שלא היו לך תביעות במהלך השנה האחרונה (לצורך הנחה בהקמת פוליסה חדשה).

אישור כזה נשלח אליך בדואר כחודש לפני תום תקופת הביטוח.

אתה יכול להתחיל פוליסה חדשה, מחר בבוקר, בעוד שבוע או בתחילת החודש הבא. אין קשר בין התחלת הפוליסה החדשה לביטול הפוליסה הקודמת.

הדבר הנכון לעשותו הוא קודם כל לעשות פוליסה חדשה ורק אז לבטל את הישנה. את הביטוח תעשה בהודעה בכתב ולא בטלפון.

עריכת פוליסה חדשה וביטול הישנה יכולים להתבצע באותו היום.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לידיעה - גם ה"קנס" שהיית אמור לשלם, הינו דמי ביטול הפוליסה בלבד, והם לא כ"כ גבוהים. אם הפרש המחיר הוא גבוה, ומדובר ב-6 חודשים, בהחלט ייתכן שכדאי לבטל את הפוליסה ולבטח במקום אחר.

פורסם

לאחרונה אני בתביעה כנגד הביטוח אז יש לי דבר או שניים להוסיף.

קח לתשומת ליבך שסוכני ביטוח נוטים לשכוח לציין דברים כאשר אתה מחדש או מבצע פוליסה.

תבדוק את גובה ההשתתפות עצמית שלך במקרה של תאונה, יגידו לך שההשתתפות עצמית שלך היא סכום מסויים במקרה שאתה מתקן במוסך הסדר ובמקרה שלא הסכום גבוה יותר, אך לא יגידו לך שאתה משלם 150% אם אתה נהג צעיר או יותר אם אתה נהג חדש.

חמישה אנשים שונים במוקד התביעות אמרו לי שגובה ההשתתפות עצמית שלי הוא ש"ח2700 עד לרגע שבו רציתי להפעיל את הפוליסה ואז נאמר לי שזה 4000 ש"ח מכיוון שאני נהג צעיר ואני משלם 150%.

תשאל כיצד מתבצעים התשלומים במקרה של השתתפות עצמית ותקרא את החוזה שנשלח אליך ביסודיות.

אני בטוח שיש עוד הרבה פרטים שלא אומרים או שלא מסבירים כראוי.

קח לתשומת ליבך.

ד"א

אני לא אשם בתאונה והצד השני לא שלח כתב סירוב לתביעה ובכל זאת אני יצאתי בנזק של 10,000ש"ח.

גובה ההשתתפות עצמית שלי הוא 4000ש"ח והבנתי זאת רק ביום שישי האחרון.

בגלל שמועד פירעון הצ'קים של השמאי והמוסך כבר עבר בביטוח אמרו שאם אני מפעיל את הפוליסה אני מקבל את הסכום ששילמתי בקיזוז ההשתתפות עצמית שלי.

ואם אני נמצא לא אשם לאחר מכן הסכום לא חוזר אליי במלואו אלא יורד מסכומים אחרים כאשר אני אחדש את הפוליסה.

מכאן יוצא שאם אני מפעיל את הפוליסה אני אצטרך לחדש את הפוליסה בחברת הביטוח שלי שוב פעם.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

עד כמה שאני במבין, הביטוח החדש הוא מ 01.01.2009.

רק בתחילת חודש דצמבר רוב חברות הביטוח נותנות הצאות מחיר לינואר.

תעשה סקר בתחילת דצמבר (לא רק מחיר של הביטוח - גם תנאים אחרים : גובה השתפות במיקרה של התאונה, מיגון שנדרש לרכב שלך, רכב חלופי, הגנה משפטית, סכום מירבי של הביטוח ועוד).

בסוף חודש דצמבר תהיה לך כבר תמונת מצב המחירים, תעשה את הביטוח בשבוע אחרון של 12.2008

אם תבטל את הביטוח בתחילת דצמבר, זה כמו לבטל עכשיו (עדיין לפני תום התקופה).

חשוב מאוד - לשלוח בפקס הודעה לסוכן ה"נכבד" שלך על אי חידוש אצלו ולקבל אישור על כך שהוא קיבל את הפקס.

תדרוש מהחברה הנוכחית אישור תביעות קודמות ל 3 השנים האחרונות.

בקשר לקנס על הפסקת ביטוח-תבדוק מה כתוב בפוליסה שלך, תברר בחברה, כי אני מכיר הרבה מקרים שבהם כל הכספים הוחזרו לאחר ביטול ביטוח (גם חובה וגם מקיף), גם אחרי חודש מתחילת תקופת הביטוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...