Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים :)

בנובמבר אני טס בעזרת-השם (ובעזרתי) לאוסטרליה. אני כמובן מתכוון להשכיר שם רכב בשלב כזה או אחר של הטיול, הבעיה היא שהרשיון שלי בתוקף עד דצמבר השנה :shock:

האם יש דרך לחדש\להאריך את הרישיון שלי לפני התאריך המיועד? ז"א לפני הטיסה שלי?

תודה.

פורסם

בד"כ חידוש רישיון נשלח כחודש וחצי לפני תום התוקף.

אתה יכול להוציא רישיון בינלאומי שתקף לשנה, אבל לדאוג שרישיונך כאן בארץ ישולם ויחודש על ידי חבר/משפחה וכד'.

לתשומת ליבך - הרישיונות החדשים מחודשים רק אם הצטלמת כבר במתכונת החדשה.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קודם כל תודה :)

אכן כבר הצטלמתי מחדש לפני כחצי שנה והרשיון שיש לי כרגע הוא עם התמונה החדשה.

אני נהג חדש ועם סיום ה"נהג חדש" בדצמבר אני צריך גם לחדש את הרשיון הנוכחי.

רשיון בינלאומי הוצאתי ב"מ.מ.ס.י" והוא תקף עד ספטמבר 2009.

אז אתה בעצם אומר שאני צריך לטוס בלי הרשיון, ולהשאיר למישהו בארץ שיחדש לי אותו?

אם כן, התכוונת שהוא יחדש ואז ישלח לי את זה בדואר לחו"ל?

כי לפי מה שהבנתי, הרשיון הבינלאומי אינו תקף ללא הצגת הרשיון האמיתי.

אני אשמח אם תבהיר לי את העניין, ושוב תודה.

פורסם

הבנת נכון.

אתה צריך לקחת בחשבון שאתה קודם מקבל שובר תשלום שעליו אתה צריך לחתום שאתה בריא. זה למעשה רישיון זמני.

כעבור כחודש בערך אמור להגיע אליך רישיון הפלסטיק (ואת זה אמורים לשלוח אליך לחו"ל).

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...