Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ק"מ אמיתי? - איביזה 94.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הק"מ האמיתי.

הרכב המודבר הוא סיאט איביזה שנת 94 ידנית. דגם CLXI מנוע 1600.

ישנה אפשרות לגלות מה הקמ האמיתי? הבנתי שאין מחשב ניהול מנוע בדגמים האלה ? ככה שבעיה לגלות?

בעיקרון נאמר שעשתה 154,000 ק"מ זה שעון שכל 100,000 ק"מ הוא מתאפס וכרגע הוא מראה : 054000 (עיגול של הק"מ)

פורסם

רגע יש בדגם צג דיגיטלי או שזה ספרות?

למה אם זה צג דיגיטלי כמו שנראה לי אז לא הגיוני שזה מתאפס כל 100,000 וגם אם זה אנאלוגי זה נשמע לי קצת הזוי שרכב כזה יתאפס.. בכל זאת זה לא ג'אסטי

פורסם

כדאי לבדוק במורשה, לפי מספר רכב באיזה קילומטרז' בוצע הטיפול האחרון.

אם לפני 5 שנים כבר היו 120K כנראה שיש איזו בעיה

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

זה אנאלוגי, וזה כמו פורד אסקורט וכאלה, גם אצלהן זה מתאפס אחרי 100 אלף ק"מ.

אם אני אלך למרכזי לבדיקה של הק"מ , כמה העלות יכולה להיות?

אני פשוט קצר מאוד בכסף החודש,

פורסם

גם אם יש לרכב מחשב ניהול מנוע (ולאיביזה 94 יש מחשב כזה), הוא לא יעזור לך יותר מדי.

אני לא מכיר בדיקה שתגלה לך כמה קילומטרים באמת עבר רכב מסוים. אתה יכול לנסות ולעיין בקבלות מטיפולים, לרוב מופיע שם הקילומטרז' של הרכב. אתה יכול לנסות לפנות למוסך מורשה של סיאט ולנסות לברר מתי בוצע הטיפול האחרון ומה היה הקילומטרז' אז, ואתה יכול לנסות להשתמש בהיגיון, ולחפש בלאי שקיים ברכב שנסע 254,000 ק"מ, לא קיים ברכב שעבר 54,000 ק"מ וקשה יחסית להסתיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה כנראה מונה עם 5 ספרות.

אותו סיפור היה לי עם פיאט 127 מודל 84' שמכרנו אותה בסוף שנת 2000.

מד הק"מ הראה 17000 והקונים היו משוכנעים שהשעון עשה 2 סיבובים ולא אחד, אך מה לעשות שהרכב אחרי 16 שנים היה יד ראשונה ועשה רק 117000 ק"מ בלבד.

אין לך שום דרך לדעת, רק לגשת למוסך מורשה (בתקווה שהרכב טופל שם) ולראות מתי היה הטיפול/ תיקון האחרון.

פורסם

לפי הבחור הוא לא מבין גדול, הטיפולים לא נעשו שם.

כלומר שאני קונה אוטו שאני בחיים לא אדע בוודאות מה עבר?

פורסם

בסיאט איביזה דור 2 יש 6 ספרות במונה קילומטרים.

המונה סופר עד מיליון קילומטרים, ולא עד 100000.

הסיפור שמספרים לך לא הגיוני.

ובלי שום קשר, אין דרך לדעת את הקילומטרז האמיתי של רכב משומש, ללא היסטוריית טיפולים עם רישום קילומטרז, מיום עליה לכביש.

אתם מוזמנים להתרשם מתמונת לוח שעונים של איביזה 94.

ibiza.jpg

פורסם

מוזר לפי מה שאני זוכר היו 5 ספרות שם והם עמדו על 54321 (אקראי), עכשיו שאני חושב על זה...

לא יודע למה דימיינתי 0 לפני, או שאני טועה? משום שאני לא סתם שאלתי את הבחור אם זה מתאפס ב 100 אלף.

כי בפרסום הוא רשם שהרכב עבר 154 אלף ובלוח ראיתי 54, לכן שאלתי אותו

פורסם

זה לא משנה. גם אם זה מונה עם 5 ספרות וגם עם זה מונה עם 6 ספרות לא תוכל לדעת בוודאות אף פעם את הק"מ האמיתי, ללא ספר טיפולים מקורי מלא, ו/או קלסר קבלות ממוסכים ששם נרשם הק"מ והתאריך בכל כניסה למוסך, וזה נכון לגבי כל רכב משומש.

• תוכן חדש...