Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שהגעתי לתפקידי הנוכחי כיום כטבח צבאי (אחרי שנה ומשהו של נדודים) , הייתי בבה"ד 20 ראיתי פה בנושא שמישהו אמר שהקייטרינג שם טעים אז בוא נגיד ככה או שלא ייצא לך לאכול בבסיסים אחרים מחוץ לצריפין או שאני לא מצליח להבין מה הטעם שלך באוכל.

יש שם אוכל כל כך מגעיל שכיום במטבח אצלנו גם אם נתאמץ מאוד להגיע לרמה הזאת לא נצליח , אני לא יודע איך הם לא מתביישים להוציא כאלה דברים לחיילים שם.

אתה מדבר שטויות. לפני הקייטרינג היו שם שניצלונים והמבורגרי חתול, מאז האוכל השתפר פלאים.

לפעמים יש שיפודים,סטייק עין,שניצלים ודברים אחרים שבמקומות אחרים בצבא אפשר לחלום. אפילו יש רטבים:קטשופ,רוטב 1000 האיים ועוד. בוא תספר מה אתה מכין בבסיס שלך שאני אדע כמה טוב שם.

עכשיו אני תקוע אי שם בדרום הארץ, ועל אוכל כזה נשאר רק לחלום.

כל החברים שלי גם אמרו שאחרי הקייטרינג המצב השתפר פלאים, ואוכל הוא ממש לא נושא לתלונות,מלבד שיש להם בעיה של לוגיסטיקה ומי שניכנס אחרון לא זוכה לאכול כמו בן אדם.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב אני הייתי שם חצי שנה כמעט אני יודע על איזה אוכל מדובר , ארוחות צהריים שם נגמרים במקרוני או אורז חסרי טעם עם קבבונים או נגיסי עוף .

וארוחות ערב שמזכירות את הסצנה בצ'ארלי וחצי עם הביצים המקרוני וכמה חתיכות עגבנייה.

דוגמאות לארוחות צהריים אצלנו , עופות , פרוסות בקר ברטבים (פטריות וכדומה) , מוקפץ עם חזה עוף , מפרום (שזה הדבר שיש בו הכי הרבה עבודה וזה קריעת תחת) , שניצלים אמיתיים שמכינים במקום (לא המוכנים שמגיעים באספקות) , קבבים של מעדני הטלה.

תוספות כמו קוסקוס , פסטות למינהם , צ'יפסים , תפוחי אדמה בתונור .

ואני לא מדבר פה על 6-7 סוגי סלטים על כל שולחן.

כמובן שיש אירועים מיוחדים אז יש עוד תקציבים ויש גם דברים אפילו יותר טובים.

אני יהיה כנה ויגיד שהבסיס שאני משרת בו קטן ויש לנו בארוחת צהריים 80 איש בלחץ , ואני לא ישקר יש לנו ימים שאין אספקה נורמלית ויש סתם נקניקיות או נגיסי עוף אבל לרוב האוכל איכותי בטח ובטח שאיכותי בהרבה מהבה"דים (בכל הבה"דים בצריפין זה אותו קייטרינג אני לא מדבר פה רק על בה"ד 20 אלא בכלל).

פורסם

אם נקטע לרגע קט את שרשור החוויות מהתותחנים, כלא והאוכל הצבאי בבסיסים של חברי הפורום, אספר לכם שבזכות המתכון של עומר יצא עוף בכלל בכלל בכלל לא רע, עדיין לא הטעם הצבאי האהוב, אבל בהחלט מזכיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם נחזור לרגע לחוויות האוכל הצבאי..

לשריונרים שביננו שמשרתים/שירתו בבסיס שיזפון.

חזן הטבח עומד לעזוב אותנו לטובת הבנות ממוד"ש.

חיתמו על העצומה!

אימרו לא לאורן הרס"ר הצעקן (היורש המיועד)!

אחחח...

איך אתגעגע לברד מלון/מנגו בכל צהריים.

למבחר העוגות בשבת בבוקר.

על כל התפנוקים שחזן מצליח לנוציא מכמה ביצים ותבלינים כל בוקר.

על כל הדברים שהוא מצליח להכין מלימבו..

שיהיה בריא.

פורסם
אם נקטע לרגע קט את שרשור החוויות מהתותחנים, כלא והאוכל הצבאי בבסיסים של חברי הפורום, אספר לכם שבזכות המתכון של עומר יצא עוף בכלל בכלל בכלל לא רע, עדיין לא הטעם הצבאי האהוב, אבל בהחלט מזכיר.

איתמר.

לא משנה מי יכין את אותו המתכון, אף פעם לא יהיה טעם זהה ב100%.

וגם לכל בסיס יש את השף שלו (כל שף מוסיף דברים לפי הראש יש סלטים שאבא שלי מוסיף נגיעות של עמבה וזה מעשיר את הטעם חבל על הזמן, אם יצא לך לאכול בסמי בכיכר אני ישמח לדעת איך הסלטים :twisted:).

אם אתה רוצה מתכונים יותר טובים לעוף לא חסר ברוך ה'

פשוט ביקשת את המתכון הצבאי.

דרך אגב, שמח שעזרתי :wink:

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...