Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה,לא כייף להיות בכלא?

לא כיף להיות זה שסה"כ נרדם קצת פה...התחצף קצת שם...חתך הביתה בגלל הטימטום האין סופי של צה"ל( יותר מידי סעיפים מכדי לפרט )... וקיבל כלא - שצריך לחיות יחד עם סוחרי סמים , אנסים , משוגעים למיניהם , מוכרי נשק לאויב, מרגלים (כן , יש כאלו שם...) וסתם המיץ של הזבל של מדינת ישראל - באותם תנאים ובאותו היחס.

כלא לא אמור להיות תענוג אבל הוא אמור להבדיל בין אלו שסתם עשו קצת שטויות לבין כל העבריינים שפשעו באופן חמור אך עשו זאת בהיותם חיילים , וזה לא קורה.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדם שנרדם בשמירה ולמעשה הפקיר את ביטחון חבריו, חתך הביתה וגרם לכך שמישהו אחר יבצע את העבודה במקומו וכו' לא שונה מכל אחד אחר שם.

ידעת לעשות אז תדע לשלם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ואם יש לך בעיה עם חימושניקים אז תפנה אליי.

אני לא יודע מה איתך ידידי, אבל אצלנו (בה"ד 20) יש כיום קייטרינג מעולה!

אחלה אוכל! ואחלה מלצריות!

לא יודע מה הולך היום, אבל בתקופתי מנות הדגל של המטבח בבה"ד 20 היו עוף בגריז ושניצל חתולה.

אה, כן, גם לא היו מלצריות.

פורסם
אדם שנרדם בשמירה ולמעשה הפקיר את ביטחון חבריו, חתך הביתה וגרם לכך שמישהו אחר יבצע את העבודה במקומו וכו' לא שונה מכל אחד אחר שם.

ידעת לעשות אז תדע לשלם.

יחי ההבדל הקטן בין נפקדות לסחר בסמים למכירת נשק לפלסטינים.

שי, אני....ואתה...יודעים שיש הרבה הבדל.

פורסם

סחר בסמים (לא עישון ג'וינט ברגילה אלא סחר) ומכירת אמל"ח הן עבירות במיעוט בכלא צבאי. מקרים כאלה בד"כ מועברים לכלא אזרחי.

כלא הוא מקום עם עבריינים ואין מה לעשות. כל אחד יודע את זה ואם החלטת בכל זאת לברוח מהבסיס בידיעה ברורה שתגיע לשם אז תדע לשלם.

הירדמות בשמירה זה כבר משהו אחר וגם גאן יש הבדל בין לעלות למגדל עם שק"ש לבין לשבת ולנקר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה,לא כייף להיות בכלא?

כיף:)

תלוי באיזה גישה באים,הכי מצחיק לפגוש בכלא אשכנזים ג'ינגיים חמודים כאלה,ולגלות שהוא יושב על דקירה :wink:

ופגשתי הרבה מוזרים כאלה...

אבל זה סך הכל חוויה, אגב אצלי ספרנו עופות :wink: בורקסים של הכלא לא שווים הרבה....

לא סתם נרשמתי בתור אוכל בד"צ :lol: מנה חמה כל ארוחת צהריים :wink:

פורסם

הכנת הדייסה פשוטה להפליא.

לשים בסיר כוס מים קרים וכף וחצי סולת (לא גבוהות).

להביא לרתיחה איטית תוך כדי בחישה מתמדת (אחרת יווצרו גושים). לתת לזה לרתוח 2-3 דקות תוך בחישה).

במקביל תכין בצד עוד חצי כוס מים רותחים (לא קרים) למקרה שיצא סמיך מידי לקראת הסוף, ואז תוכל לערבב יחד (בחישה קלה וחצי דקה הרתחה וזהו).

אפשר ורצוי להוסיף קצת מלח.

בצבא שמים לך על השולחן לצד סיר הדייסה קערת סוכר וקינמון - לתבל לפי הטעם.

בבית אתה יכול להוסיף במקום חצי כוס מים בסוף (בהתאם לסמיכות) קצת חלב חם, קצת חמאה ולהעשיר את הטעם. (כמובן סוכר וקינמון).

בתאבון.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפני שהגעתי לתפקידי הנוכחי כיום כטבח צבאי (אחרי שנה ומשהו של נדודים) , הייתי בבה"ד 20 ראיתי פה בנושא שמישהו אמר שהקייטרינג שם טעים אז בוא נגיד ככה או שלא ייצא לך לאכול בבסיסים אחרים מחוץ לצריפין או שאני לא מצליח להבין מה הטעם שלך באוכל.

יש שם אוכל כל כך מגעיל שכיום במטבח אצלנו גם אם נתאמץ מאוד להגיע לרמה הזאת לא נצליח , אני לא יודע איך הם לא מתביישים להוציא כאלה דברים לחיילים שם.

פורסם
ואם אני רוצה שיצא מתוק? חובה מלח בתהליך ההכנה (יש לו תפקיד מסויים?) ?

קצת מלח פירושו קצת = 0.5-0.8 גרם, טיפה שאתה חופן בין האצבעות, 2-4 הבזקות מלחיה ביתית (תלוי בגודל המלחיה).

תתפלא, אבל בעוגות, ריבות וכד' מוסיפים מעט מלח. המלח משפר את הטעם לעומת אותו מוצר ללא מלח.

אתה לא אמור להרגיש את המלח באופן משמעותי בתוך הדייסה, ברמת העיקרון היא תהיה עדיין בטעם קרוב לתפל.

בכפית יש בערך כ-5 גרם סוכר. בהנחה שתשים 1.5-2 כפיות סוכר, אין מצב שתרגיש במליחות כלשהי.

עכשיו עשינו דייסה בתוך שירשור של עוף בתנור.

אולי כדאי לפתוח שירשור על הכנת אוכל צבאי.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...