Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כ"בוגר" שיבטה (ינואר 89' עד סוף דצמבר 89' כמדריך איכון) אני זוכר את המטבח כזוועת עולם. כנראה שסוף שוף השתחררו כל הגרוזינים שאיכלסו אותו (שאחד מהם הי זה שייבש את הנעליים בתנור) אבל בתקופה שלי בישלנו בחדרים וכמעט לא נכנסנו לחדר האוכל (הסיבה העיקרית היתה האוכל והמשנית עגיב הרס"ר שהיה אורב שם למדריכים כדילרתק אותם (השיא שלו היה ריתוק של כל המדריכים פרט לחמישה).

מה שכן, בקורסים שם ב 87' ו 88' תמד הייתי מתנדב לתורנות מטבח ביום חמישי למשמרת השנייה כי אז היינו מנקים את חדרי האוכל וכשסיימנו את הראשון היינו נעלמים מתחת אחד השולחנות והולכים לישון. כצ'ופר לא היינו צריכים לעמוד למסדר בבוקר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכל יחסי בחיים.

מצד אחד - בשבטה היה האוכל הכי מוזר שראיתי מימיי, אפילו לסטייק הייתה טקסטורה של גפילטע פיש.

הטבחים היו מוזרים, חסרי היגיינה בסיסית ותלושים למדי מהמציאות. בנות היו רק ב"קרקל", וזה לא סוג

הבנות שתרצה לעשות איתן משהו, גם אחרי שלא ראית בית במשך חודש.

מצד שני - כשאתה עושה טירונות בדצמבר, עם טמפ' של 0 מעלות ומטה בלילה וישן באוהל, אתה מוצא

את עצמך מתנדב לעיתים קרובות לתורנות מטבח, ולו רק בשל העובדה שאפשר להתחמם שם קצת...

פורסם

מדהים איך בשנתיים מטבח משתנה לבלי הכר, או לחילופין - איך אנשים שונים זוכרים מקום אחד ותקופה דומה אחרת לגמרי :-)

לגבי הבנות אבל, את הקורסים של המחזור שלי לפחות הדריכו כמה חמודות ביותר, וזה לפי כל קנה מידה ולא רק של "במדבר גם דרדר שושנה"

HFturbo

פורסם

כבוגר שבטה די עדכני (מרץ 07)- אני "זכיתי" לאוכל די מזעזע בתקופתי הלא כ"כ קצרה שלי בשבטה.

מה שכן- הבנות, אחח הבנות של הקמ"ד...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
כבוגר שבטה די עדכני (מרץ 07)- אני "זכיתי" לאוכל די מזעזע בתקופתי הלא כ"כ קצרה שלי בשבטה.

מה שכן- הבנות, אחח הבנות של הקמ"ד...

כטירון אוג' 08 - האוכל עדיין מזעזע.

הרס"ר מטבח- בן ****

הנגד מטבח- מניאק

עובד המטבח- חיים בעולם אחר, מוזרים, צריכים לשחרר אותם על נפשי

תורני המבטח - עובדים 16 שעות בלי הפסקה

לא יודע איך זה היה אצלכם, אצלינו הקמדיות לא עושות תורנות מטבח בזמן הטירונות/הכשרה.

פורסם
הכל יחסי בחיים.

בנות היו רק ב"קרקל", וזה לא סוג

הבנות שתרצה לעשות איתן משהו, גם אחרי שלא ראית בית במשך חודש.

מצד שני - כשאתה עושה טירונות בדצמבר, עם טמפ' של 0 מעלות ומטה בלילה וישן באוהל, אתה מוצא

את עצמך מתנדב לעיתים קרובות לתורנות מטבח, ולו רק בשל העובדה שאפשר להתחמם שם קצת...

מבחינת בנות המצב בתקופה שלי היה די טוב במיוחד כשיצא לי להדריך קורס מדריכות.

אני עשיתי את הטירונות בשבי שומרון בינואר (אחרי גיבוש טיס בחצרים) כך שבשיבטה היה לי חמים ונעים.

יש פה מישהו שהוא לא תותחן?

אני לא תותחן אלא איכוניסט (צוות תצפיות וטיווח). הפעם הראשונה שיצא לי לראות תותח יורה היתה במילואים כשהייתי מ"ט ק"ס בגדוד נגרר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אצלנו בפלוגה טבח יש שיטה די פשוטה להכין עוף:, הוא מסדר אותם על התבנית, לוקח קערה גדולה ודוחף כל תבלין אפשרי, שם בנדיבות רבה מאוד שמן.

לפעמים יוצא טוב ולפעמים יוצא עוף מצופה בדבק אפוקסי...

ואני לא תותחן!

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

שיבטה...

בחיים אני לא אשכח את המקום הזה...

עשינו תרגיל עם המארינס (צנחנים) בסביבות שנת 99/00 והיה לכולנו לילה מגהינום!

התקלחתי וניכנסתי מתחת לשק"ש (בחדר על המיטה,לא אוהל ולא שטח) ואיך שעצמתי את העיניים קפצו עלי בתיאום איזה עשרות יתושים שקרעו לי את הצורה,ניערתי אותם וסגרתי את עצמי בתוך השק"ש - לא עזר! עוצם את העיניים והמכת מצרים הזאת חוזרת (נגד כל ההיגיון) כמה שעות של סיוט ועייפות כרונית וכבר חיפשתי מקום אחר לישון,הלכתי ל"אביר" מחוץ לפלוגה,סגרתי את החלונות ברזנט ו...

כן,לא עזר...

איך שאני מסתובב באמצע הלילה עים השק"ש ביד אני קולט את כל הפלוגה שלי גם בחוץ ערים - כולם אותו סיפור

מרוב עייפות מצאתי משטח בטון באמצע הבסיס,פרשתי עליו את השק"ש,נכנסתי לאט שלא יקלטו אותי הפאקינג יתושים

ו... אין יתושים!!! :-P

אני לא אגיד שישנתי כמו תינוק,אבל היה כבר עדיף ככה (מה שלא הבינו האפסנאים בבוקר שמצאו אותי ישן ברחבה שלהם) :-)

אגב היה איתי אחד בחדר שישן בתחתונים,הייתי בהלם איך הוא הצליח לשים את הראש בכלל על הכרית

אח"כ כשגיליתי דפקתי את הראש בקיר...

l4431.jpg

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
לוקחים עוף,מלבישים אותו על א',דיסקית על הצוואר,כומתה בכותפת והופ! לתנור....

מה שמזכיר לי...

מישו יודע איך סופרים כמה שבתות נשאר לך בכלא 4?

לפי כמות העופות :)

בתקופתי ( די עדכני...אפריל-מאי ) דיברו ב"בורקסים".

עם כל הכבוד לבסיסי הטירונים , עד שלא הייתם בכלא צבאי לא תבינו מה זה אוכל פשוט זוועתי ברמות שקשה לתאר במילים.

ושם אין אפשרות לאכול משהו אחר....

זוועה מה שהולך במתקנים האלו , ולאף אחד לא אכפת.

פורסם
בתקופתי ( די עדכני...אפריל-מאי ) דיברו ב"בורקסים".

עם כל הכבוד לבסיסי הטירונים , עד שלא הייתם בכלא צבאי לא תבינו מה זה אוכל פשוט זוועתי ברמות שקשה לתאר במילים.

ושם אין אפשרות לאכול משהו אחר....

זוועה מה שהולך במתקנים האלו , ולאף אחד לא אכפת.

מה,לא כייף להיות בכלא?

אייל

פורסם
יש פה מישהו שהוא לא תותחן?

יש הרבה חימושניקים 8)

אני דווקא אוהב את האוכל של הצבא,

בשישי שבת במיוחד יש אוכל טוב.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ואם יש לך בעיה עם חימושניקים אז תפנה אליי.

אני לא יודע מה איתך ידידי, אבל אצלנו (בה"ד 20) יש כיום קייטרינג מעולה!

אחלה אוכל! ואחלה מלצריות!

Polo 2012

• תוכן חדש...