Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי ג'אסטי 93 מנוע 1.2L. מאז שנקנה הרכב (לפני כשנה וקצת - במצב ממש מצויין) הוא עבר אצלי יישור קו קטן וכעת נוסע ומרגיש ממש מעולה.

הרכב זריז מאוד, חסכוני מאוד, וממש מצריך נגיעות קלות בלבד על הדוושה כדי ליסוע בקצב יפה מאוד.

דבר אחד מאוד מפריע לי ברכב - בשיוט במהירות 120 ומעלה, הרכב פשוט לא יציב.

הרכב במהירויות האלה מרגיש ממש כאילו שהוא נוסע על מרגרינה וכל נגיעה קלילה בהגה עלולה לזרוק אותו מהכביש.

אז נכון שזה בסך הכל ג'אסטי ולא איזה STI, אבל היות והרכב במצב ממש ממש טוב וכניראה ישאר איתי עוד זמן מה, אשמח אם אוכל לשפר לו את האחיזה ברמה שתרגיש (ותתנהג) קצת יותר טוב במהירויות גבוהות יחסית (120-130).

בנוגע לצמיגים, הוחלפו לפני מס' חודשים (כשהרכב עוד היה בבעלות הורי) לצמיגים 165/65/13 של אליאנס. לא מציאה ביכלל, אבל גם ככה אי אפשר למצוא דברים הרבה יותר טובים במידה הזו במחירים שפויים.

אשמח לקבל הצעות לכיוונים לשיפור האחיזה והיציבות (פרט לצמיגים...).

תודה רבה :-)

פורסם

בדוק את הדברים הבאים:

מוט מייצב - קישורים וגומיות.

מתלים קדמיים - גומיות, תפוחים.

מסרק הגה - חופש במסרק ובקצוות.

גלגלים - לחץ אוויר, איזון, כיוון.

ג'אסטי תקינה נוסעת בצורה יציבה במהירות של 120 קמ"ש ויותר.

דני

פורסם

ג'אסטי תקינה נוסעת גם 150-160 בלי לשייט, היה לי ואני יודע ומכיר.

תבדוק את מה שדני אמר, כאשר הסבירות גבוה שאתה צריך לעשות בולמים (אחרי הכל רכב בן 15 שסביר להניח נסע הרבה בעיר).

רכב מצויין 0 הוצאות אני אישית מצטער שמכרתי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני גם מציע לבדוק את הבולמים.

הרכב שלי בשיוט רגוע גם מרגיש קצת ספינתי בגלל בולמים קדמיים גמורים.

בדיקה ראשונית למצב=תן נדנוד לרכב מקדימה. אם הוא יורד, עולה וזהו - זה סימן טוב.

אם הוא ממשיך להטלטל קצת, סימן שהבולמים מתקרבים להחלפה.

כמובן- זו היא רק בדיקה ראשונית ולא באה במקום חוו"ד של מכונאי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...