Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרארי היפה ביותר היא... F430 סקודריה. פשוט מדהימה. גם ה-599GTB נראית לא רע בכלל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה לא השפרארי הזאת מכוערת בכלל כל פרארי היא יפה.

אבל יחסית לעיצוב של פרארי שזאת אמורה להיות המכוניות הכי יפה שיש הם נפלו פה בגדול.

חוץ מזה שהמכונית הזאת מיועדת להיות יותר זולה ואני לא מבין למה פרארי מתעקשים לייצר מכוניות "זולות".

שיתעסקו במכוניות על או ביורשת לאנזו כי זה מה שהם עושים הכי טוב.

חוץ מזה לדעתי הם איבדו קו עיצוב כי הם נותנים לכל סדנה אחרת לעצב פרארי בלי לתת קווים מנחים כמו שיש בכל רכב.

למבורגיני למשל אפשר לראות טוב מאוד את הקווים של הרכב של העיצוב שנמצא בכל מכונית שלהם.

S2000

פורסם

שהייתי בארה"ב לפני כמה חודשים יצא לי לראות בעיניים בערך כל מכונית על שקיימית בשוק בשנים האחרונות...

בעיקר במיאמי ובוגאס כמובן אבל למשל את הפורד GT דווקא יצא לי לראות ליד הבית בוושינגטון.

ה430 מדהימה לדעתי, למרות שבמבט ראשון בתמונות היא נראתה יפה ולא יותר במציאות היא מדהימה ולא פחות.

ה599 למרות שראיתי אותה בעיניים פשוט לא מדהימה כמו שפרארי צריכה להיות, ברור שהאוטו מרשים אין ספק בכלל אבל בהשוואה למה שפרארי צריכה להיות ממש לא התלהבתי.

אני מעריך לקליפרוניה החדשה יהיה בערך את אותו אפקט.

לעומת זאת! לאמבורגיני זה מכוניות שאתה נדהם כל פעם מחדש, עיצוב מדהים ובעיקר צבעים מיוחדים ומאוד יפים.

כאשר ראיתי מרצ'יאלגו LP640 ספיידר בצבע פנינה נעמדתי ופשוט נדהמתי מהעיצוב של הרכב כי פשוט אי אפשר לא לעצור ולהבין כמה הרכב הזה רחב ונמוך!

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
ואני חושב, שרק מי שראה פרארי במו עיניו ומקרוב, וישב בתוכה יכל לחוות דעה כזו באופן רציני.

במציאות, הפרארי נראה הרבה יותר מרשים מאשר בתמונות. ה430 מדהימה ביופיה, שלא לדבר על האנזו (אגדה...). וגם ה599 נראית במציאות הרבה, הרבה יותר מרשימה ויפה מאשר בכל תמונה.

וזו כמובן רק דעתי.

כולם רושמים שהיא מכוערת, אבל עדיין אם נראה אחת כזאת ברחוב נוציא את הלשון כמו מפגרים :lol:

לטעמי היא נראת טוב. אולי בגלל שהיא לא כל כך מפציצה וקופצת לעין חושבים שהיא לא יפה, אבל היא כן. דווקא בגלל שהיא סולידית יחסית :-)

יש הבדל בין משהו מרשים, שזה בדיוק מה שהמכוניות שהגיעו אחרי ה 355 עושות, לבין משהו יפה באמת.

אני בטוח שכיף לנהוג בהן, אני בטוח שהן מכוניות טובות, אפילו טובות מאוד ואפילו מעולות. הן בהחלט מרשימות וקובעות שיאים. אבל יפות, לטעמי, הן ממש לא.

ברור שאם אחת תחלוף מולי ברחוב אני אסתכל ואפילו אגיד לעצמי, "וואו, הנה פררארי, מגניב ממש" (בשיא הרצינות).

אבל אחת מול אחת, הם פחות יפות מאשר פעם.

זה התחיל ב 456 אגב, לדעתי שם הם התחילו לאבד את זה :?

!AWDSOME

פורסם

היא לא מכוערת היא פשוט ניראת כמו מכונית צעצוע של פאריס הילטון או מישהי בסגנון.

נ.ב

הטסטרוסה ניראת מדהים,במיוחד האחרוה שאני מת עליו.

• תוכן חדש...