Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עומדת בפניי דילמה קשה שאולי תוכלו לעזור לי בה.

אני צריך לבחור רכב מליסינג.

אני אוהב לנהוג, אז החלטתי להוסיף קצת כסף ולקחת רכב מקבוצה 3.

האפשרויות הן -

מיצובישי לנסר החדשה (1.8)

פולקסווגן ג'טה (1.6)

הונדה סיוויק (1.8)

מאזדה 3 ספיריט (2.0)

הייתה לי בעבר מאזדה ספיריט ואני די אוהב את התוספות שמקבלים (מגנזיום, סאן-רוף).

יש המלצות אחרות? איך הלנסר החדשה?

תודה

פורסם

אהבתי את הלנסר החדשה מבחינת מראה היא מאוד יפה.

אבל אין לי נסיון איתה אני רק יכל להגיד שהיא נוחה יחסית וחזקה.

bmw-530i 3.0L

פורסם
אהבתי את הלנסר החדשה מבחינת מראה היא מאוד יפה.

אבל אין לי נסיון איתה אני רק יכל להגיד שהיא נוחה יחסית וחזקה.

מפתיע, אבל לא ראיתי אפילו אחת על הכביש, ראיתי המון תמונות ושם היא אכן נראית טוב.

נהגתי כשנתיים על לנסר 2005, הייתה נחמדה אבל די סטנדרטית.

בספיריט נהניתי הרבה יותר.

מצד שני, זה דגם חדש עם מנוע יותר חזק. אין לי מושג קלוש לגבי האבזורים.

אני מנסה להבין למה הזיזו את הלנסר לקבוצה 3, חוץ ממנוע הוסיפו שם משהו מיוחד?

תודה

פורסם
הג'טה והסיוויק הן בכמה דרגות מעל ה3 והלאנסר.

כן, הבעיה היא שהג'טה הזו היא הדגם הכי הכי פשוט של הג'טה (יש אפילו ג'טה בקבוצה 5).

מאוד נהניתי בכל פעם שנהגתי בפולקסווגן, אבל לבחור את הדגם הכי פשוט של הג'טה לעומת הדגם המאובזר של מאזדה - אני פשוט לא יודע אם אני יכול לעשות את זה.

תודה

פורסם

המיצובישי מרשימה נוסעת טוב יפה בטיחותית בסיויק לא הייתי בוחר בטיחותית נחותה מהשאר{לא רק באיבזור}והיא לא נוחה ולא שקטה.המזדה זריזה מהנה אבל קשה כמו אבן וגם די רועשת ומיושנת.

פורסם

האמת היא שבין ארבעת האופציות רק ה 3 היא רכב אשר ניתן להנות ממנו אם אתה רוצה קצת עיזוז מהרכב.

הלאנסר היא עיצוב ותו לא, פנים הרכב מאכזב מאוד , והגיר הרציף אינו מוסיף, הגטה מגיעה די ערומה ועם מנוע 1.6 ליטר אשר פשוט אינו מסוגל לשנע בזריזות ראויה את הגוף הכבד, ואילו הסיביק הינה רכב אמצע הדרך, הנאה מנהיגה זה לא בדיוק התחום שלו..

כיוון שההבדל בין ה 3 1.6 ולזו בעלת מנוע 2 ליטר אינו כה גדול , אני בליסינג הייתי נשאר עם זו של קבוצה 2, פשוט חבל על הכסף, והתמורה אינה מצדיקה את תוספת המחיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני הייתי בוחר בהונדה סיוויק או בג'טה, תלוי בהיבט המהירות/בטיחות.

סיוויק בגרסה LS כוללת רק 4 כריות אויר וקיבלה רק 4 כוכבים במבחן ריסוק של NCAP, אבל שילוב מנוע וגיר שלה הוא בין טובים שהיו אי פעם בסגמנט הזה.

לעומת זאת הג'טה עם מנוע 1.6 102 כ"ס עם 8 צילינדרים הישן חלש מדי לרכב, למרות שתיבת 6 הילוכים המצויינת מפצה קצת והרכב נוסע בצורה סבירה, אבל הוא כולל 6 כריות אויר, משענות ראש אקטיביות ועוד כמה דברים.

בקיצור - אם אתה מוכן לוותר על הבטיחות בשביל מהירות, לך על הסיוויק.

אחרת לך על הג'טה.

פורסם

מאזדה 3 זה רכב מצויין, במיוחד דגם ספיריט עם מנוע 2.0 ליטר.

אלא שהרכב קצת זקן (החל את דרכו ב- 2003) והולך להיות מוחלף בקרוב. הערכות מדברות על מרץ 2009 בארץ.

אם זה לא מפריע לך, זו אופציה מצויינת.

פורסם

שלום לך,

אני אישית הייתי מוריד ישר את הג'טה רק בגלל שזה המנוע הבסיס על גוף כבד שזה אומר ביצועים וצריכת דלק לא הכי טובים.

ההונדה הוא רכב אמין מאובזר ונוח יחסית אך הוא די משעמם לנהיגה.

ונעבור ל-2 הפייבוריטיות שלי אישית:

1. לאנסר- החדשה קודם כל עם מנוע 1.8 , שזה כבר יתרון על הג'טה, מאובזרת מאוד ,גם מבחינה בטיחותית אף בגרסה החלשה.

מנוע וגיר טובים נראית מעולה והתנהגות, לפי משהבנתי, לא רעה בכלל.

2. ספיריט- הזריזה בחבורה(בזכות כאמור המנוע ,שמול הלאנסר 2.0 קצת פחות זריזה) התנהגות מעולה הגה טוב אך פחות נוחה מכולן, אך מאובזרת גם בכלל לא רע.

בחירה שלי- לאנסר

אם נשווה ראש בראש מול המאזדה היא נראית יותר טוב, נוחה יותר, התנהגות , לפי משהבנתי, לא רעה כלל אולי קצת פחות מהמאזדה אך מאובזרת קצת פחות ממנה(אבל לא באיבזור הבטיחותי).

הצעה שלי- כנס לאתר של מאזדה ומיצובישי השווה איבזור ואחרי זה קח כל אחת לסיבוב וראה מי יותר מתאימה לך.

• תוכן חדש...