Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהכותב מתכוון לזה שפעם היתה שמועה ( ? ) לפיה שלדות של איביזות נוטות להחליד ולהתפורר לאט לאט.

לא יודע כמה זה מבוסס אבל פעם רצה שמועה הזויה כזאת.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

בתור אחד שהחזיק לפחות 2 כאלו, הבעיה היא לא בשלדה אלא במנוע, הראש שלו עדין מאוד ומערכת הקירור נוטה להיסתם ולהחמיר עוד יותר את הבעיה.

בסה"כ יש לי זכרונות מענינים מהרכב הזה, היה לי ארגז כלים עם חלקי חילוף , ברגע שהייתי נתקע, עוצר בצד, מוציא ארגז כלים

וחלק תחליפי וומחליף, ונוסע לדרכי, כמובן עד גבול מסויים. אפילו ירדתי איתן לשטח (ושברתי לו את הגיר בדרך..:oops: - סיפור של 300 ש"ח לא כולל עבודה) התנהגות כביש של מריצה אבל הרבה כיף. בעיקר במצבי קיצון של היגוי יתר\ תת היגוי.

רכב זריז וקל לתחזוקה, מקנה לך חוש טכני בעל כורחך.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
תודה אז ביום ראשון נקנה את הרכב

אגב הוא בעל מנוע 1200 שמעתי שהוא עושה 1:15 לליטר זה נכון ?

לי הייתה סיאט שנת 86 מנוע 1200,3 דלתות רכב נחמד,איטי כמו צב,בקושי הייתי עולה איתו את הקסטל,

ממש לא עשה 15 ק"מ לליטר,אני לא יודע מי מספר לך את הסיפורים האלה

אבל התלהבתי שעל המנוע כתוב פורשה

פורסם
שיקרע לך את השלדה במיוחד לאור העובדה שאותה השלדה שמשה מנועים חזקים הרבה יותר.

איזה גרסאות היו לה עם מנועים חזקים?

אני חושב שהמקסימום היה 100 כוח סוס וגם זה בדגמים האחרונים (לפני השלדה של הפולו)

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

בדגמים האחרונים היה מנוע 1500 וקצת סמ"ק שהפיק 90 או 95 כ"ס.

הגרסא החמה והמוזרקת של האיביזה נמכרה בשנות השמונים ונקראה SXI, והיא אכן היתה בעלת 100 כוחות סוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאיביזה בגילגולה הממש אחרון היה מנוע 1.7 מוזרק שסיפק 100 כ"ס, כמו גירסת ה 1.5 של ה XSI.

אגב, האיביזה היתה הגילגול האחרון של שילדת הפיאט ריתמו המנוחה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה ז"א "האיביזה" עד היום יש איביזות

אתה מתכוון לצורה הישנה ??

פורסם

כן. בשנת המודל 94 הוחלפה האיביזה הישנה (דור ראשון) באיביזה חדשה המבוססת על שלדת ומכלולי הפולו של פולסוואגן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אהא עכשיו היבנתי למה השלדה של הדגמים האלה חלשה במיוחד.

בס"כ רכב טוב ונראה מאוד יפה לטעמי

הדהים אותי בצריכת הדלק שלו

אז עדיף לא להשתולל הרבה עם הרכב מה שהיבנתי.

תודה

פורסם
לאיביזה בגילגולה הממש אחרון היה מנוע 1.7 מוזרק שסיפק 100 כ"ס, כמו גירסת ה 1.5 של ה XSI.

{מנוע 1.7 ??} לאיזה איביזה אתה מתכוון? איזה דגם ושנה אם אפשר?

פורסם
יש כאלה דיזל?

תודה אבל אני מזמן מחפש את הרכב הזה "הסיאט"

סקודה פליסיה הרבה יותר טובה מסיאט מכל הבחינות, מנוע יותר אמין, חיסכונית יותר, בטוחה יותר...

היום אנשים בארץ לא מבינים כלום בסקודה וכולם מוכרים אותם (פליסיה) במחירים ממש מצחיקים ובאירופה למשל הרכב הזה נמכר יותר יקר מפולקסווגן גולף או אופל קורסה וכו'.

ממליך לך על הדגם 1995-1997 עם מנום בנזין 1.3, כרית אוויר ומזגן - ניתן להשיג בסביבות 7000 ש"ח אחת כזאת!!! מצחיק אבל זא המציות בשוק הרכבים בארץ...

(((EUROPEAN DRIVER)))

מחפש בנרות - Skoda Felicia Laurin & Kement 1.6 GLXi

פורסם
סקודה פליסיה הרבה יותר טובה מסיאט מכל הבחינות, מנוע יותר אמין, חיסכונית יותר, בטוחה יותר...

היום אנשים בארץ לא מבינים כלום בסקודה וכולם מוכרים אותם (פליסיה) במחירים ממש מצחיקים ובאירופה למשל הרכב הזה נמכר יותר יקר מפולקסווגן גולף או אופל קורסה וכו'.

ממליך לך על הדגם 1995-1997 עם מנום בנזין 1.3, כרית אוויר ומזגן - ניתן להשיג בסביבות 7000 ש"ח אחת כזאת!!! מצחיק אבל זא המציות בשוק הרכבים בארץ...

אני שמתי לב שהפיליסה והאביזה דור ראשון 92-93 (אחרי מתיחת הפנים) מאוד דומה לסקודה פליסיה במבנה ובצורה,אני לא יודע ולא חושב שיש קשר אבל הרבה פעמים התבלבלתי בין שני הרכבים עד שמתקרב לעיין

• תוכן חדש...