Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה על קבלת חוות דעת השוואתית בין סובארו אימפרזה 2006 , נפח מנוע 1600 והספק מנוע של 95 כ"ס מול שברולט אופטרה 5 דלתות ( נראת יפה יותר מבפנים ) הספק מנוע 109 כ"ס. כמו כן שנת 2006 . הסוגיות הן:

א. יכולת דינמית.

ב. אמינות ( אני מניח שהסובארו אמינה יותר, אולם במידה ולמשהו יש נסיון עם האופטרה אודה על התיחסותו. התיחסות עובדתית ולא ששמעתי מהדוד של השכן ש... ).

ג. נוחות נסיעה לרבות ליושבים מאחור.

ד. שוק, כלומר מידת יכולת מכירת הרכב בעתיד.

ההפרש ברכישת האופטרה מול הסוברו הוא כ- 10,000 ש"ח שהם כ- 16% לטובת האופטרה.

בתודה

פורסם

אני הייתי בוחר בסובארו ולו רק בשל העובדה שלאופטרה שוק זוועתי - את ה-10000 ש"ח הפרש תקבל במכירה עם עודף...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סובארו עדיפה על האימפרזה מכמה סיבות

אמינות הרכב, שוק הרבה יותר טוב

מאוד קשה למכור היום שברולט גם בגלל חברות הליסינג וגם כשמוכרים אותו אז מוכרים אותו הרבה מתחת למחירון

בעוד שסובארו אתה תדרוש עליו מחיר (בהתאם למצבו) ותמכור מהר מאוד

סובארו גם מחזיק הרבה יותר במחירון.

פורסם
אודה על קבלת חוות דעת השוואתית בין סובארו אימפרזה 2006 , נפח מנוע 1600 והספק מנוע של 95 כ"ס מול שברולט אופטרה 5 דלתות ( נראת יפה יותר מבפנים ) הספק מנוע 109 כ"ס. כמו כן שנת 2006 . הסוגיות הן:

א. יכולת דינמית.

ב. אמינות ( אני מניח שהסובארו אמינה יותר, אולם במידה ולמשהו יש נסיון עם האופטרה אודה על התיחסותו. התיחסות עובדתית ולא ששמעתי מהדוד של השכן ש... ).

ג. נוחות נסיעה לרבות ליושבים מאחור.

ד. שוק, כלומר מידת יכולת מכירת הרכב בעתיד.

ההפרש ברכישת האופטרה מול הסוברו הוא כ- 10,000 ש"ח שהם כ- 16% לטובת האופטרה.

בתודה

אימפרזה רכב מודרני, בעוד שהדייהו אופטרה בנויה על כל מני שאריות מתקופת הסופר-רייסר...:|

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
סובארו עדיפה על האימפרזה מכמה סיבות

אמינות הרכב, שוק הרבה יותר טוב

מאוד קשה למכור היום שברולט גם בגלל חברות הליסינג וגם כשמוכרים אותו אז מוכרים אותו הרבה מתחת למחירון

בעוד שסובארו אתה תדרוש עליו מחיר (בהתאם למצבו) ותמכור מהר מאוד

סובארו גם מחזיק הרבה יותר במחירון.

*תיקון*סובארו אימפרזה עדיפה על הדייהו אופטרה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אופטרה זה שברולט

וזה אחלה אוטו 3 שנים ללא רמז קלוש לתקלה אפשר ליסוע איזה 500 קילומטר עם מיכל אחד אם אתה בקטע של מהיריויות הבובה הזאת טסה אני אישית לקחתי מוסטנג GT וגולף GTI רכב נח קל לנהיגה

מצד שני בחיים לא נהגתי באימפרזה

אבל אני יכול להגיד לך שהאופטרה אוטו מעולה וה5 דלתות יפיפיה

פורסם

אופטרה זה דייהולט,משמע דייהו עם סמל של שברולט שקנו אותם אחרי שהם פשוט את הרגל.

חוץ מזה שהוא נראה קצת יותר טוב מהסופר רייסר הוא לא שונה ממנו בהרבה,לא באמת יש כאן התלבטות

פורסם
אופטרה זה שברולט

וזה אחלה אוטו 3 שנים ללא רמז קלוש לתקלה אפשר ליסוע איזה 500 קילומטר עם מיכל אחד אם אתה בקטע של מהיריויות הבובה הזאת טסה אני אישית לקחתי מוסטנג GT וגולף GTI רכב נח קל לנהיגה

מצד שני בחיים לא נהגתי באימפרזה

אבל אני יכול להגיד לך שהאופטרה אוטו מעולה וה5 דלתות יפיפיה

לא נראה לי שאנשים בעלי רכבים כמו שציינתה, יסתכלו לכוון של מישהו בעל אופטרה, שלא נדבר על יתחרו.

פורסם

האופטרה זה גרוטאה קוריאנית, זבל של רכב, בטיחות מחפירה, איכות חומרים גרועה ואין לי כח להמשיך לפרט.

יש סיכוי שלקחת גולף GTI ומוסטנג כשהן עוברות במסלול רחיצת מכוניות.... ואתה בפול גז :)

ה5 דלתות , הדבר היחיד הטוב שאפשר לומר עליה שהיא יותר יפה מה4 דלתות, או ליתר דיוק : פחות מכוערת :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...