Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, התקנה ממש קטנה וחמודה, בוצעה היום בבוקר ברכבי, ע"י רוני הגדול (יגאל-בנץ, אם מישהו עוד לא מכיר).

0926081411bi2.th.jpgthpix.gif

0926081411bqj6.th.jpgthpix.gif

רוני נתראה שבוע הבא לפרוייקט היותר מעצבן(106)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מתחת למושב הקדמי?

יפה יפה :)

אני מקווה שהגאזים לא יפריעו לסאונד:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שמע אני לא מחפש התקנות פיצוציות

המגבר מותקן בג'ימני, מתחת לכסא נוסע, מה שחשוב זה שאין לי כבלים מתרוצצים ברכב ושומעים כמו שצריך.

אולי פעם יהיה שם מגבר יותר גדול :)

אלי, זה במושב נוסע, אם יושב שם מישהו, אז זה מישהי :)

ומי שיפליץ באוטו ויהרוס לי את הריח של חדש, דמו בראשו !

רוני אמר שעכשיו אני יכול לשחק אותה ג'נטלמן כי יש חימום לחורף שלא יהיה לה קר בישבן ;)

פורסם

הפרעת את מנוחתו של רוני הגדול בשביל להתקין מגבר קטן

:-D

תתחדש!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן אל תשאל איך הפרעתי לו, לקח 3 שעות התקנה כ"כ פשוטה (במקבצי עבודה של 2 דקות כל פעם 5 דקות לנוח כי חם).

ר"ד פיוניר 5000, אולי יעוף ויבוא DVD :)

רמקולים קומפוננט דרקסטר DS432, גודל 4"

בנתיים זהו, עכשיו מחפשים איזה מגבר 4 ערוצים חמוד בשביל שיהיה אופציה לסאב לפי הצורך.

פורסם

רוני אמר שעכשיו אני יכול לשחק אותה ג'נטלמן כי יש חימום לחורף שלא יהיה לה קר בישבן :wink:

חחח מי אמר שאתה חייב חימום באוטו אפשר גם במקומוות אחרים שלא ייהייה לה קר

פורסם

סט קומפוננט של דרעאק-סטר? :-P

מי נתן לך זה דרעאק!?! :-)

דראגסטר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אור תתחדש , איזה יד פוטוגנית יש לי :)

מידן הפלטה מחוברת על ידי סקווצים בלבד מאחר ובעל הרכב מר אור ס לא מעוניין שאני יחבר אותו בעזרת פלחים בלתי נראים לברגי המושב .

תופס חזק למרות זאת

פורסם

ההגיון לא אומר לבצע את ההתקנה מתחת מושב הנהג ולא הנוסע?

זה גמיני 2 דלתות ומושב שזז קדימה אחורה

עכשיו בטח יהיה מי שיקפוץ שאף אחד לא יושב מאחורה

ההתקנה לא אמורה להגביל את הרכב

אני בכלל חושב שעדיף ברכב הנ"ל לחבר את המגבר לתחתית הכיסא ולא לרצפה

אלי

פורסם

המגבר מותקן במקום כזה שגם אם הכסא מוסט עד סוף במהלך כלפי קידמת הרכב גם אם תרצה מאד לא תוכל לפגוע בו.

בעל הרכב ביקש , בעל הרכב קיבל - כל עוד אין בזה כל פסול אני לא חושב שיש למישהו מילה מאחר ובעל הרכב הוא ה"בוס" .

• תוכן חדש...