Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מבצע העבודה לדעתי אתה אמור להציע ולהסביר על השלכות

הלקוח לא תמיד לוקח שיקולים שמנסיונך אתה נמנע מהם

אם לקוח יבקש להתקין רמקולים בפאזות הפוכות תתקין?

לדעתי הרעיון בפורום הינו גם לימודי לחברים ורצוי לשתפם בשיקולים של למה לא לעשות בדרך זו או אחרת

וזהו

אלי

פורסם

אלי שלום, המגבר כ"כ קטן, השטח מתחת לכסא כ"כ גדול.

עכשיו הסברים: עם המגבר הנוכחי (לא יודע מה יהיה עם מגבר אחר), אין סיכוי לפגיעת רגלי הנוסע מאחור, אין מגבלה בתנועת הכסא בשום צורה שלא תהיה.

לגבי הישיבה מאחור, זה נכון אני מאד משתדל שלא לקחת איתי אנשים ברכב.

הסיבות שבחרתי להתקין את המגבר בצד ימין, כי אני לא הולך לסבול את החום הזה בתחת שלי :)

אם נחליף מגבר לאחד יותר גדול, נדאג לעשות שם "קיר" שיגן מפגיעות רגליים.

לקבע את המגבר לכסא עצמו בצורה הפוכה ? מכיר את הנושא, השאלה היא מה זה יתן לי ?

כדי להמחיש כמה המגבר קטן, אני אשתדל להעלות מחר תמונות עם המושב מורכב והרווח לרגליים גם.

בברכה, אור :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חיבור המגבר לא יהיה בצורה הפוכה כי צלעות הקרור פונות כלפי מעלה וכך גם תנועת החום

לא באתי לתקוף אף אחד אלא ציינתי נקודות למחשבה לאחרים שמבצעים התקנות דומות

כמי שנוסע המון בשטח אז אני משתדל לא לשים אלקטרוניקה על הרצפה כי הרבה פעמים לאחר בוץ יש צורך לשטיפה רצינית

ולגבי אם מגיעים לחוטים או לא אז כך בחשבון שנדחפת לשם נעל מידה 45 כאשר המושב מקופל רגע לפני שיוצאים מהמושב

האחורי וסביר להניח שלא רק שנוגעים בחוטים אלא אפילו בועטים במגבר

ומי שלא יודע שיש שם מגבר לא יודע שהוא צריך להזהר

לגבי המגבר שלך א. החלטה שלך

ב. זמן יגיד

לגבי התקנות של אחרים אני מאיר את עיניהם

אלי

פורסם

EZ35 אל נא תוציא אותי טי*ש

רשמתי בברור שכל עוד אין כל פסול בדרשות הלקוח , אני לא מתערב

ברגע שישנו חשש ואפילו הקטן ביותר הייתי פוסל כל רצון ודעה של אור (לדוגמא).

אני לא מוצא סיבה מספיק טובה (באמת) להתקין את המגבר בתחתית המושב .

אחריהכל אני נותן שירות וכמו כן אני(שהייתי הולך בעבר שיתקינו לי דיבוריות והיו מתייחסים לדרישות הקטנטוניות שלי בזלזול) לא מוכן לא לתמוך ולבצע את דרישות הלקוח .

* אבל אם הוא היה מבקש לסיים את ההתקנה מהר יותר הייתי מעלה אותו על השולחן ניתוחים החדש שלי :p

פורסם

חחחחחח רוני ומחלקת העץ :)

אלי, תשמע אני אומר לך אורגנל, אצלי ברכב לא נסעו מעולם אנשים מאחורה, בטח לא בג'ימני, אם יסעו אני עדיין יודע להזהיר אותם.

אגב, אם כ"כ במה לבעוט כי הצד של החוטים הוא כלפי קדימה.

גם אם יבעטו זה לא כואב המגבר הזה עולה 2 ש"ח ויש עודף.

פורסם

אור, תתחדש - גם על המגברון וההתקנה וגם על הרכב.ועל רוני אין מה להגיד - תותח, ברגיל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חס וחלילה רוני ואמרתי בפירוש שאין לי טענות אלייך

והאמת גם לא ללקוח כי הוא יצטרך לשלם על טעות אם יידרש שינוי

אני מדבר על להאיר עיני אנשים

אנשים לפעמים מתקינים מגבר ומשקיעים בהתקנה רק שכחו דבר אחד

לא ניתן לכוון את המגבר בצורה שהתקינו ויש צורך לפרק את כל ההתקנה לצורך כיוון

במידה ומדובר בבניית פיבר לדוגמא הבעיה היא גדולה

ואם היה מי שיאיר את תשומת ליבם לעניין היו משנים את הבנייה

אבל לדעתי כדאי לסיים פה שלא יתפרש כוויכוח בין מתקינים ובסוף התרד לא יועיל לאיש

אלי

פורסם

אלי שלום בהתקנה שלי המגבר קובע בצורה שניתן להגיע לכיון, אני ישבתי לכוון לאחר ההרכבה (הבורג פונה לכיון המושב האחורי, כאשר המושב הקדמי מוסט קדימה ניתן לכוון)

פורסם

גם אני רוצה להתקין מגבר באוטו אבל לא משהו יותר מדי רציני כי זה האוטו של אמא.

האם המגבר הזה משפר את הסאונד באופן משמעותי? ראיתי שהמחיר שלו ממש נמוך-יחסית לאחרים.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
.

* אבל אם הוא היה מבקש לסיים את ההתקנה מהר יותר הייתי מעלה אותו על השולחן ניתוחים החדש שלי :p

רוני תתחדש על שולחן הניתוחים החדש שלך

אור תתחדש גם אתה

לא משנה מה יגידו כל עוד הלקוח מרוצה זה הכי חשוב רוני אחלה של התקנה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מרוצה, מרוצה תמיד, רוני הוא הבנאדם היחיד שאני מסכים להכניס אליו רכב, אם זה לא רוני אני עושה לבד בבית

(כמובן שהכוונה היא כאשר מדובר בהתקנות זולות, כי אני לא מהמשקיענים על דברים יקרים, למרות שאני רואה את העבודות של יוסי אני נופל כל פעם מחדש למחשבות על זה).

יוסי, לגבי החום זה באמת לא נורא, האוטו נסע אתמול כמעט שעות טובות רצוף בערב, כל כמה זמן שמתי את היד לבדוק אם מרגישים משהו, שומדבר :)

• תוכן חדש...