Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום, אני ראיתי אצל חבר עם ג'ימני כמו שלי שעשה מדבקות לכל האוטו (חלונות קדמיים בגוון בהיר יותר כדי שלא יהיה בעיות עם שוטרים), הוא עשה את העבודה לפני 8 חודשים ע"י מישהו שמגיע עד הבית, יש כמה בועות בחלונות האחוריים, שנהיו עם הזמן ע"פ דבריו של החבר בעל הרכב.

זה מכוער ומגעיל, האם זה קורה אצל כל אחד או שהבנאדם לא עשה עבודה מספיק איכותית ?

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
מחיר של 130 ש"ח + מע"מ לכל חלון והוא מגיע אליך לביצוע המלאכה:

"קובי" בטל' 052-2240994.

בברכה - רפי לין :-)

הבעת תודה לקובי הכריש!

רפי תודה על ההמלצה אתמול יום חמישי 6/11/08 ביצע קובי הצללה לחלונות הרכב שלי גיפ מסוג קאיה ספורטג', עבודה מקצועית, נקיה ובמחיר הוגן ביחס לאחרים. בנוסף העובדה שקובי נייד ומגיע אליך, במקרה שלי למקום העבודה נוחה מאוד!!! דבר נוסף שברצוני לציין היא שקובי בן אדם שנעים לדבר ולהתייעץ בקיצור ממליץ בחום על קובי!!!:mm_smile:

שבת-שלום

עופר

• תוכן חדש...