Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינה חוקית אסור לך להשחיר את החלונות של הנהג והנוסע ומותר לך להשחיר רק את 2 החלונות הקטנטנים האחוריים, כל עיניין האישור מוטל בספק כי לא קיים אישור כזה, כמובן שיש המון אנשים שנוסעים ככה וזה סבבה, עד שיתפסו ולא יבינו למה הם קיבלו הורדה מהכביש.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
55 ש"ח לחלון? תקווה שזה יחזיק.

בכל מקרה זה מוסיף הרבה "פוזה" בשפת המתלהבים, ועוזר למזגן לקרר את הרכב, וגם זה מאפשר פרטיות במושב האחורי...

55ש"ח זה המחיר בשטחים,באל-פונדוק שבשומרון למי שלא מפחד:lol:

פורסם

אלכס התגובות האלה לא מתאימות לפה!

אני רשמתי כי לצערי יש אנשים שלא מבינים את זה , כמו כולנו!

ואני מודה לקטע של ההורדה , לכן אני שואל האם בתנור יש אישור או שמישהו יכול להאות הוכחה שזה מאושר אצלו?

פורסם

אתה יכול להתקשר ל"קרינה" הביאו לך טלפון ולבדוק מולו, אני זוכר שלפני שנה שאלתי והוא אמר לי שאפשר לעשות אבל לא הדבקה, ולהעביר את זה ברישיון,

תהיה הגיוני איך מסתובבים ככה רכבים שיוצאים מהחברה? כל הרכבי שרד עם חלונות כהים? שם לב שהדרגת כהות מהחלון של הנוסע האחורי לחלון של הנהג היא גבוהה יותר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

להבדיל אלפי הבדלות, זכוכית שהגיעה עם הרכב מהיצרן נוצרה בצורה מעט שונה כדי לקבל גוון כהה, לעומת זאת, השחרה בכל צורה שהיא בארץ לחלון הקדמי של הנהג, לא חוקי בשום צורה.

אסור בשום צורה להשחיר חלונות של הנהג או של הנוסע לידו, האפשרות היחידה היא רק אם הרכב הגיע כבר עם השחרה מהיצרן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בשטיפה של תחנת דלק "פז" ,על דרך מכבים לכיוון ראשון מצומת בית דגן יושב

בחור שעושה עבודה יפה ב50 ש"ח לחלון ... כך היה לפני שנה לפחות

תבדוק את המקום, זה קרוב אליך בכל מקרה.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אני מתנדב לבדוק את תחנת הדלק המדוברת, מישהו מתנדב לבדוק את איכות העבודה ואז אני אכניס את הרכב שלי ? ;)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש זגג רכב גדול בצפון שאני מכיר שפתח אצלו לפני כמה זמן בתוך העסק חדר שהוא עושה בו השחרה אבל עם מדבקה מיוחדת ולא הפשוטות האלו שמוכרים .

היום ראיתי אותו באזור של העסק שלו והוא הזמין אותי לראות והאיכות היא ממש גבוהה זה נראה כאילו וזה צבע בתנור , ראיתי את זה גם על הרכב שלו וגם על רכב שעבדו עליו באותו רגע וזה היה נראה מצויין.

המחיר שהוא הציע לי לרכב שלי לכל הרכב (קדמיים,זוג אחורים+משולשים , והשמשה האחורית) זה 1000 שקל כולל אישורים של משרד התחבורה.

סתם מעניין אותי לדעת ,מישהו שמע על החומר הזה ויכול לתת פרטים?

פורסם
אני מתנדב לבדוק את תחנת הדלק המדוברת, מישהו מתנדב לבדוק את איכות העבודה ואז אני אכניס את הרכב שלי ? ;)

על הסיטרואן לקח לי 70 ש"ח לחלון מפני שהחלונות בעיתיים ,ובכל זאת עשה אחלה עבודה !

כמו כן חבר שלי עשה אצלו חלונת מרובעים רגילים לפני כשנתיים והכל עדיין נראה יפה .

כך שהמקום בדוק ואם הוא עדיין עובד אני ממליץ עליו בחום.

left.jpg

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
יש זגג רכב גדול בצפון שאני מכיר שפתח אצלו לפני כמה זמן בתוך העסק חדר שהוא עושה בו השחרה אבל עם מדבקה מיוחדת ולא הפשוטות האלו שמוכרים .

האם יש הבדל באיכות המדבקות?

אני קניתי גליל של משהו כמו 3 מטר מ"אוטו דיפו" ב30 שקל ועושה עבודה מצויינת.

פורסם

ד"א,למה באמת שלא תנסה לעשות לבד?

אני וחברים שלי עשינו לבד,אומנם בפעם הראשונה לא הלך לנו,אבל בפעמים שאחר כך אתה כבר מפתח דרכים שיקלו עליך ואז יוצא ממש טוב.

אם תיהיה לי הזדמנות אני אצלם.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
האם יש הבדל באיכות המדבקות?

אני קניתי גליל של משהו כמו 3 מטר מ"אוטו דיפו" ב30 שקל ועושה עבודה מצויינת.

גם לי יש כיום על החלונות האחוריים מדבקה רגילה כמו שמוכרים באוטו דיפו , אבל מה שיש לו שם זה מי חומר ממש עבה ונותן תוצאה זהה לחלוטין לצביעה בתנור.

יש לו שם פן בנאים שברגע שהוא מכוון את זה לחומר שאיתו הוא עובד הוא נמתח ולא קורה לו כלום , לעומת זה כשהוא כיוון על המדבקה כמו שקונים באוטו דיפו היא פשוט התכווצה ונמסה .

אחרי החגים כשיתפנה לי קצת זמן אני יכול להיות יעשה את זה , בכל מקרה היום ראיתי את העבודה שהוא עשה על הונדה אקורד החדשה וזה נראה מצויין.

פורסם

מישהו פעם אחת יכול להראות את האישורים האלה של משרד התחבורה?

קראתי פה רבות על הנושא והבנתי מותר רק אחורה ולא קדימה.

הבעיה מבחינתי שיש לי חלונות פיצים מאחורה שאי- אפשר להגיע אליהם (206 CC) עקב איטומים אקוסטים.

ומה שאני צריך זה קדימה כדאי להגן מהשמש , אין לי אפילו מסנן ואני נשרף!!!

פורסם
גם לי יש כיום על החלונות האחוריים מדבקה רגילה כמו שמוכרים באוטו דיפו , אבל מה שיש לו שם זה מי חומר ממש עבה ונותן תוצאה זהה לחלוטין לצביעה בתנור.

יש לו שם פן בנאים שברגע שהוא מכוון את זה לחומר שאיתו הוא עובד הוא נמתח ולא קורה לו כלום , לעומת זה כשהוא כיוון על המדבקה כמו שקונים באוטו דיפו היא פשוט התכווצה ונמסה .

אחרי החגים כשיתפנה לי קצת זמן אני יכול להיות יעשה את זה , בכל מקרה היום ראיתי את העבודה שהוא עשה על הונדה אקורד החדשה וזה נראה מצויין.

אם תמצא משהו יותר מפורט על הסוג מדבקה הזה אשמח להתעדכן

• תוכן חדש...