Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מהמזגן- פיג'ו 206 03' ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

1.בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המזגן ברכב יש מעין רעש של לחישה שלא נעלם עד שאני מכבה את המזגן.

המזגן מקרר טוב כרגיל (בכ"ז מזגן של 206), אבל אני מפחד שהרעש הזה הוא התחלה של בעיה יותר גדולה.

2. עד עכשיו טיפלתי במוסך מורשה של פיג'ו בנתניה, ומלבד הפחד מאיזה חיסול (המוסך נמצא מול המסעדה של משפ' אבוטבול), אני מרוצה מהשירות ומהטיפול. הבעיה היחידה היא כספית..

אני סטודנט ובלשון המעטה כמו שכולם יודעים מוסך מורשה זה קריעה כספית..

אני מתבייש להודות אבל אני מבין מעט מאוד ברכבים.. בתור אחד שכזה עד עכשיו העדפתי לשלם קצת יותר, ולהיות יחסית בראש שקט. הבעיה היחידה שזה כבר לא קצת יותר אלא הרבה יותר.

בחצי שנה האחרונה שלוש פעמים ביקרתי במוסך הזה וכל פעם עלתה לי כ-2000 ש"ח...

מישהו מכיר אולי מוסך אמין וזול באיזור השרון?

תודה

פורסם

אני ממליץ בחום על מוסך שאפט - אני מטפל ב-206 ידנית שנת 2003 ומרוצה מאוד. טיפול מקצועי, מסבירים באופן מפורט את מהות התקלה והעלות המשוערת. עברתי לשאפט לאחר שהתאכזבתי ממספר מוסכים, בין היתר, מוסכים מורשים.

המוסך ממוקם ברח' מנחם בגין 62 ת"א.

ממליץ לך גם להביט בשרשור שיש כאן בפורום אודות המוסך - תמצא רשימה מכובדת של ממליצים.

פורסם

השרשור כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129649

והמרחק מנתניה לת"א אינו רב ובהחלט כדאי להגיע אליהם.

לבדיקת המזגן גש למזגניסט מקצועי, טוב, אמין והוגן "טופ קור" שברח' יוחנן הסנדלר 11 א.ת כפר סבא

(ברחבה מיד בצד שמאל), טל' 09-7654290 ובקש את חיים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הרעש של ה"לחישה" שאתה מתאר זה הגז שמתפשט בצינורות המיזוג אין לך ממה לחשוש. זה תקין.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אתה בטוח?

עד לא מזמן הרעש הזה לא היה קיים, והוא נמשך גם אם אני בנסיעה של שעה

אז כל השעה יהיה רעש כזה...

אני מפחד שהוא אוגר שם מים או משהו כזה..

פורסם

אצלי ברכב כל עוד המדחס עובד אז יש את הרעש הזה,אצלי זה תקין,

הגז שמתפשט בצינורות בהחלט עושה רעש כמו שאתה מתאר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...