Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי קולט שנת 96?

ואני מחפש רכב עם צריכת דלק יחסית טובה, אני יודע שאי אפשר לבקש את זה מאוטו ספורט, אבל עדיין... זה רכב שככל הנראה יצטרך לעשות כ50 ק"מ ביום.

מאוד מעדיף ידני.

ואם כבר, אז חשבתי על הפונטו ספייס [לא הספורט, הרגילה], אבל הבנתי שכל מכה קטנה שנה זה שאסי.. עד כמה זה נכון? ואילו המלצות יש לתקציב הנ"ל לאוטו חסכוני ואמין?

יש פה 2 שאלות, אחת המלצה על הספורט והשניה לרגיל.. באותו תקציב.

תודה מראש!

פורסם

לקולט בפרוש אין נטיה לספורט! זאת המצאה פרי דימיון ישראלי מפותח. אותן מיצובישי רק 5 דלתות במקום 4, שום דבר מעבר לזה. וכמו כל מיצובישי צריכת דלק זה לא החבר הכי טוב שלהן. אם אתה מחפש צריכת דלק לך על מנוע גרמני, בתקציב שלך ועם מספיק סבלנות תוכל למצוא איביזה או קורדובה מלוקקת עם מנוע VW, כוח וחיסכון.

גם ההעדפה שלך לכוח או חיסכון תלויה בגודל המנוע שתיקח, 1400 יותר חסכוני ו 1600/1500 יותר חזק.

ומה שיותר חשוב מגודל המנוע הוא אופי הנהיגה.

פורסם

פתחת כבר מספר שרשורים זהים.

כולם נמחקו או ננעלו.

אחד נשאר פעיל, המשך בו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=224844

כבר נתבקשת בעבר לא להמשיך לפתוח עוד שרשורים באותו ענין. מעכשיו לא תהיה לך ברירה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...