Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבר שלי נוסע כבר 3 שנים על אודי 1.8 טורבו, שנתון 01 (אוטומט), הוא ממלא כל שבוע 300 שקל, והוא עושה את הנסיעות בנהיגה הכי רגועה שאפשר.

האוטו כבר מתפרק לו, הבד של הגג נפל לו וששאלתי אותו מה קרה, מישהו משך לך את זה או משהו ? הוא אמר לי : לא פשוט הדבק נהרס מהחום והבד נפל. (זה הטיב של אודי?)

אז ככה העדפה היא לחסכונית בדלק! כבר לא טורבו וסוסים מעל 100 שידהרו לבד.

הוא רוצה קטנה חסכונית וחמודה. הוא קצת פוזל לכוון הסוויפט ואני מנסה לגרום לו לפזול לכוון איביזה 07 (הפרונט שלהם הכי יפה קיבל את הפרונט של הקופרה של שנים קודמות)

הייתי רוצה את החוות דעת שלכם על מה אתם הייתם הולכים, ואם יש לכם עוד רכבים להציע עד 115 אלף אשמח לשמוע.

(הוא בהחלט מציין את היופי לטובת האיביזה, אך החיסכון בתיקונים הוא לטובת הסזוקי האם לא כך ? )

ziwywzdj2muz.jpg

cyzjm5zzugyw.jpg

פורסם

לעניות דעתי הסוויפט יותר מוצלחת.

אחותי בעלת רכב כזה,והייתי מתאר אותו כבעל מרכב פנימי יותר עשיר,נוח,לא שותה דלק כאמור.

כחלק מהבעיות שלו הייתי מונה איכות צבע מחורבנת שכבר מראה סימני דהייה הנובעים

מצואת ציפורים ושמש (צבע הרכב שחור).

אני אישית ממליץ על נסיעת מבחן בכל אחת מן המכוניות הללו לשם בדיקה.

שיהיה בהצלחה.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

לדעתי, הסוויפט נחמדה מאוד, לא נהגתי בה, ככה שאיני יודע איך היא במציאות, מבחינת הנהיגה.

אבל לטעמי האיביזה מרגישה הרבה יותר מסיבית. ומרווח פנימי גדול יותר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
שלום לכולם

אז ככה העדפה היא לחסכונית בדלק! כבר לא טורבו וסוסים מעל 100 שידהרו לבד.

הוא רוצה קטנה חסכונית וחמודה. הוא קצת פוזל לכוון הסוויפט ואני מנסה לגרום לו לפזול לכוון איביזה 07 (הפרונט שלהם הכי יפה קיבל את הפרונט של הקופרה של שנים קודמות)

הייתי רוצה את החוות דעת שלכם על מה אתם הייתם הולכים, ואם יש לכם עוד רכבים להציע עד 115 אלף אשמח לשמוע.

(הוא בהחלט מציין את היופי לטובת האיביזה, אך החיסכון בתיקונים הוא לטובת הסזוקי האם לא כך ? )

ziwywzdj2muz.jpg

cyzjm5zzugyw.jpg

סקודה פאביה החדשה, מבוססת על פלטפורמה המשותפת לפולו ואיביזה העתידים רק לצאת בשנה הבא.

נכנס בול לתקציב ודרישות, עם בקרת יציבות ו-6 כריות אויר, גג לבן בגימור ספורט נכנסת לתקציב שלו בול.

פורסם

לא חשבתי באמת על הסקודה אני יראה לו אותה, למרות שיש לה לוק של סטיישן.

פשוט אני חולה איביזות ויש אחת 07 עם קסנון וכל התוספות ג'אנטים,ידיות ניקל,מראות צד ניקל וכו' ובאמת האוטו נוסע על הכביש ואתה מפנה מבט הוא מושך צומת לב הוא יפייפה. הסקודה והסזוקי קצת משעממות לטעמי, אבל פה הייתי רוצה יותר לדעת על רמת ביצועים. האם האיביזה 1400 סמ"ק 100 סוסים שורפת יותר דלק מהסוויפט ? איפה הנהיגה יותר מהנה וכו'

בתודה מראש

בן

פורסם

פביה 1.6 "ספורט", ידנית - איכותית יותר, מאובזרת יותר, זריזה יותר והמחיר שלה אטרקטיבי להפליא (95K לרכב חדש לחלוטין).

האיביזה נראית מצויין והיא צריכה להיות חסכונית למדי (לפחות מנסיוני עם המנוע הנ"ל בפביות) - רק חבל שהיא מיושנת למדי, פחות זריזה, פחות איכותית, פחות מרווחת, מעט פחות מאובזרת.

האיביזה האקסית שלי אינה הרשימה מבחינת אמינות וגם השוק (הדבר החשוב ביותר לישראלי המצוי) לא מעודד במיוחד.

הסוויפט נראית לא רע, זריזה (יחסית) וגם די מהנה לנהיגה.

אני אישית לא אהבתי את תא הנוסעים שמרגיש מעט פשוט וזול, לא אהבתי את נוחות הנסיעה הנוקשה (הפביה שנועלת חישוקי 16' - נוחה יותר) ולא אהבתי את התיבה האוט' המיושנת שלה (חבל שהיא אינה נמכרת עם תיבה ידנית).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...