Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע שפריצרים תקין הורד וניבדק בזרם ישיר למצבר עובד

ידית תקינה כי כל שאר הפונקציות עובדות +מגב אחורי מאותה ידית

פיוזים כולם תקינים

מה עוד יכול להיות?

פורסם

נו באמת אל תגידו שאתם רצינים עם השאלות שלכם

אני לא עד כדי כך אהבל:lol: אלק אם יש מים בטח שיש מים מה רצית שיהייה קולה?

ולא אין רעש של המשאבה היא לא מקבלת מתח איך תעבוד?

פורסם

לדעתי ההנחה שלך שהידית תקינה, על סמך זה שכל שאר הפונק' עובדות , היא שגויה.

אני הייתי הולך לכיוון פירוק הידית ובדיקה מעמיקה יותר שלה. וודא שהמתח שמתקבל בה תקין , ושהיא אכן מעבירה מתח לקוים של המשאבה בעת הפעלה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שלום!

הבעיה שלך היא בידית.

רסס ספריי מגעים לתוך גוף ידית המגבים ותראה שהיא מתחילה לעבוד.

בשלב זה פרק את הידית זרוק אותה לפח ותתקין אחת חדשה כי הישנה לא תעבוד עוד זמן רב.

האפשרות השנייה שלך,וזאת אני עושה למי שאין לו כסף להתקין ידית חדשה, היא להתקין כפתור (N/O) קפיצי לקו של המתזים.

אפשרות זולה יותר אך גם מכוערת יותר.

יניב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

1. פרק את הקונקטור מהמשאבה

2. בדוק את רמת המתח בקונקטור, במידה והמתח 0 וולט תמשיך בצורה הבאה.

3. חבר בחזרה את הקונקטור והפעל את ידית ההפעלה למצב הפעלה של המשאבה.

נסה לזהות תחילה איזה פין בקונקטור מספק מינוס ואיזה פלוס, לפי צבע החוטים או הכיתוב על המשאבה במידה וקיים.

קח מוליך חשמלי באורך מתאים וספק מינוס לקונקטור (ניתן לדחוף את המוליך לתוך הקונקטור או לחבר בצורה חאפרית לחלק האחורי של הקונקטור) כאשר הקונקטור מחובר.

במידה והמשאבה עובדת אזי יש לך בעיה בקו המינוס.

חזור על הבדיקה גם עם צד הפלוס.

לאחר ביצוע בדיקות אלה חזור לדווח.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...