Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ד' האחרון. אני עוצר בתחנת הדלק באולגה להפגש עם מישהו. אני מחנה בצד הדרומי של התחנה. יש מספר מקומות אכילה/שתיה בשטח התחנה (מצפון לרכב שלי) אבל אנחנו נכנסים לקפה דווקא במקום שצמוד לתחנה מדרום.

בעודי לוגם מהקפה ומול עיני הנדהמות, מגיע איסוזו טרופר עם 2 אנשים וחונה מצפון לרכב שלי כך שהוא חוסם את שדה הראיה למביטים מצפון (אני כאמור נמצא מדרום ורואה הכל). מתוך הטרופר יורד בחור צעיר, מקיף אותו ואז יורד לשפיפה ומתקדם כשהוא מוסתר ע"י הטרופר לגלגל האחורי שמאלי של האוטו שלי (מיצובישי מגנום) ומתחיל להתעסק עם משהו פנימית לגלגל.

אני קם מיד וצועק. הבחור מתנדף. השני בטרופר נראה מופתע אבל נשאר במקומו וכאילו מדבר בטלפון. אני מתקרב ואז הטרופר לאט לאט נוסעת לתוך התחנה, מקיפה אותה, ויוצאת מצד הכניסה ונעלמת. את התמונה צילמתי מליד הרכב שלי.

הסתכלתי טוב באוטו ולא ראיתי דבר - כנראה שלא הספיק לעשות כלום - אבל מה הוא חיפש שם מלכתחילה?

חשוד כגנב.JPG

פורסם
יום ד' האחרון. אני עוצר בתחנת הדלק באולגה להפגש עם מישהו.

עוד משהו שאתה רוצה לספר לנו?!?

ועכשיו ברצינות- יכול להיות שזו גניבה של פזומט (נפוץ) או ניסיון גניבה של הרכב. יכול גם להיות מישהו שיש לו מגנום וגנבו לו איזה פנס או בולם או כל חלק אחר בציר האחורי.לצערנו עם ישראל מעדיף לעשות השלמות ולא לקנות את החלק בחנות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

שימו לב:

בדיקה של מספר הלוחית של הטרופר באתר המשטרה מעלה שהמכונית שמספרה 5328810 דווחה כגנובה!

בדיקת רכב גנוב:

http://www.police.gov.il/app/stolencars/stolencars.asp

תוצאות החיפוש של הטרופר:http://www.police.gov.il/app/stolencars/stolenCars.asp?cboPlateType=1&cmdSearch=%E1%E3%E5%F7&txtCarNumber=5328810

פורסם

הרכב לא גנוב כי מספר שם הוא 5326810 אבל כעת שאתה יודע מה מספר הרישוי גש עם המספר למשטרה ובקש מהם לחקור את בעל הרכב...

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
הרכב לא גנוב כי מספר שם הוא 5326810 אבל כעת שאתה יודע מה מספר הרישוי גש עם המספר למשטרה ובקש מהם לחקור את בעל הרכב...

מאור.

אבל נמרוד, זה שצילם את התמונה אומר שהמספר הוא עם 288 באמצע..

וזה שאתה רואה 268 באמצע זה בגלל שהוא הקטין את התמונה בשביל להעלות לפורום..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מאור.

כשאתה לוחץ על התמונה יש אפשרות להגדיל אותה תעשה העתק כנס לצייר

קח זכוכית מגדלת ותתקרב תגיד לי איזה מספרים אתה רואה..

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מאור.

כשאתה לוחץ על התמונה יש אפשרות להגדיל אותה תעשה העתק כנס לצייר

קח זכוכית מגדלת ותתקרב תגיד לי איזה מספרים אתה רואה..

מאור.

תקשיב, ותקשיב טוב.

הבחור שצילם את התמונה, בשם נמרוד, פתח את התמונה המקורית (שהוא צילם) בבית, ברזולוציה טובה יותר מזו שכאן, ואפילו כתב את זה כאן בפורום. והוא אומר שרואים שם שהמספר באמצע הוא 88.

איך יש לך את החוצפה לא לקרוא את מה שהוא אמר, להתעלם מכל מי שאומר לך שאתה טועה, ועוד להגיד ש"קח זכוכית מגדלת ותתקרב תגיד לי איזה מספרים אתה רואה..." :mad:

אתה פשוט חוצפן, וזו לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה.

• תוכן חדש...