Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב לא גנוב כי מספר שם הוא 5326810 אבל כעת שאתה יודע מה מספר הרישוי גש עם המספר למשטרה ובקש מהם לחקור את בעל הרכב...

מאור.

אבל נמרוד, זה שצילם את התמונה אומר שהמספר הוא עם 288 באמצע..

וזה שאתה רואה 268 באמצע זה בגלל שהוא הקטין את התמונה בשביל להעלות לפורום..

כשאתה לוחץ על התמונה יש אפשרות להגדיל אותה תעשה העתק כנס לצייר

קח זכוכית מגדלת ותתקרב תגיד לי איזה מספרים אתה רואה..

מאור.

בגלל הזווית של הצילום אתה לא יכול לדעת בוודאות אם זה 268 או 288!! ואפשר לשער שזה 288 בגלל שככה אמר הבן אדם שצילם את התמונה!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אופציות-1.שהרכב הזה גנוב ולהבישו לו לוחית רישוי 2.שהגונב מגנב מסריח פטור-כלומר שגנבו לו את הלוחית רישוי והוא התלונן במשטרה.

לפי דעתי הוא ניסה לגנוב לך את המספר רישוי ולך תדע איך זה היה נגמר!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
נמרוד לאן נעלמת תעזור לנו בפרטים של המספר

כי הענינים מתחממים פו!

**עדכון**

1.המספר הוא כפי שציינתי בהודעה קודמת.

2.צלצלתי למשטרה. אחרי שהועברתי מגורם לגורם, הסבירו לי לבסוף שרק הלוחית רשומה כגנובה או אבודה ולא הרכב עצמו.

3.חבר טוען שהאדון חיפש ליד מיכל הדלק עדות למערכת ניתוק כחלק מהמיגון ושזה שלב בתהליך גניבת הרכב כולו.

נמרוד

פורסם

לי זה מזכיר אנקטודה משעשעת שקרתה ערב אחד לידידי הטוב מומו בחוף ראשון.

הבחור ישב לו בחוף, בידו האחת קוקטייל עם מטריה קטנה ובידו השניה ספר שירה משובח, והוא וחבריו יושבים ודנים באמנות, תרבות ופילוסופיה.

טוב, לעניין.

אחרי שהוא והחברים שלו גמרו לשבת בחוף עם בירות ושש-בש ולריב על כדורגל, הוא עולה (כבר היה חשוך) לחניה לכיוון ההונדה הצ' שלו, וקולט מרחוק בן אדם כורע ליד דלת הנהג. הוא מתחיל לרוץ לכוון הרכב והאיש בורח.

אחרי שהוא בדק את הדלת, ראה שאין סימני פריצה ונרגע, נכנס לאוטו והתחיל בנסיעה הביתה.

אחרי כמה מטרים הוא חש פתאום בריח איום ונורא.

הפואנטה? דרכתם פעם על חרא של כלב? רוב הסיכויים. אבל כמה מכם דרכו על היצירה המהבילה של המנייק שחירבן לכם ליד הרכב כי השירותים בים סגורים בערב?

פורסם

לי אתמול באולגה השאיר איזה אלמוני שני בקבוקי "מיץ פז" כמעט מלאים וכוס חד פעמית בדיוק באותו מיקום (גלגל אחורי , ליד מיכל הדלק). יכול להיות שניסו להסב את הדלקן לעבוד על מיץ תפוזים ? :shock::lol:

פורסם

אני פשוט לא מאמין כמה חוצפה,טימטום ואומץ צריך כדי להיות גנב?

חבר שלי מצא מישהו בבית שלו שבא לשדוד אותו.....אתם יודעים איפה?

במקלחת,הזבללה נרדם לו באמבטיה כאילו הוא בבית של אמא שלו :shock:

הייתי המום ששמעתי את הסיפור הזה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...