Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

בחיפוש בפורום אחר מידע עבור אזעקת ביפר, קיבלתי את המידע הכללי. אך נותרו לי מספר שאלות:

1. ברשותי יונדאי חדשה. שהוצאתי את הרכב מהחברה קיבלתי אזעקה+קודנית+עלוקה. דריכת האזעקה וניטרולה מתבצע באמצעות כפתור קטן הנמצא בצידו של המפתח. כמו כן, כפתור זה מבצע את הנעילה המרכזית. שאלתי היא: האם ניתן להתקין אזעקת ביפר ועדין לשלוט על האזעקה באמצעות הכפתור שעל המפתח?
  2. במה שונה אזעקת הביפר מאזעקה הרגילה?
  3. בהתקנת אזעקת הביפר האם יבצעו שינוים באזעקה המותקנת?

תודה מראש למשיבים

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

אזעקת הביפר יכולה לשלוט לך על הרכב בצורה האופטימלית, אם זה אומר

על הרמת החלונות בנעילה, רמת רגישות האזעקה, ואפילו פתיחת בגאז' במקרים מסויימים.

מה שטוב באזקעה היא היכולת שלך לראות ממרחק של עד 1000 מ' (תלוי בסוג) אם נוגעים לך ברכב

ומה בדיוק עושים:יושבים עליו, או פורצים לו.

ולגבי השאלה האם אפשר לשלב בין 2 האזעקות אני חושב שניתן יהיה להשאיר גם את השלט השני.

בהצלחה.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

אני מצטער שאני מתפרץ לדיון, אך מהו המחיר לביפר של רב בריח+התקנה כיום?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

תבדוק מחירים בזאפ. יש שם גם אזעקות ביפר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מישהו יכול עוד להרחיב?

פורסם

אין מה להרחיב,המגיב הראישון הסביר מאוד יפה.

אני יוסיף שזאת אזעקה מעולה לדעתי,כשנה וחצי יש לי אותה כבר,אך אני לא יודע עם כדאי לכול אחד להשקיע באזעקה כזאת.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אך אני לא יודע עם כדאי לכול אחד להשקיע באזעקה כזאת.

סליחה על הניג'וס, אך מה הכוונה? מי זה "כל אחד"?

פורסם

יש אנשים שיש להם דברים יקרי ערך ברכב(מערכת וכו..) שמנסים כמה שיותר להגן עליהם.

לדעתי אם אין לך שום דבר רציני ברכב אפשר להסתפק באזעקה רגילה,הרי גם אם יפרצו אין מה לקחת,ישברו שמשה,הביטוח ישלם וכו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אני יוסיף שזאת אזעקה מעולה לדעתי,כשנה וחצי יש לי אותה כבר,אך אני לא יודע עם כדאי לכול אחד להשקיע באזעקה כזאת.

יש כל מיני אזעקות ביפר. GUARD 625 בעל טווח קליטה מעל קילומטר, כולל התקנה עולה בסביבות 1200ש"ח. תלוי איפה כמובן. רק אזעקה, בלי התקנה, משהו כמו 700ש"ח.

אז מה זה באמת "לא יודע עם כדאי לכול אחד להשקיע באזעקה כזאת", מדובר על הפרשים של מאות שקלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטער שחכתי לרשום שלי יש רב בריח MVP625,שעולה כיום לדעתי 700+- כולל התקנה.

פורסם

גם אני ממליץ על הmvp של רב בריח כמו קודמי.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

יש לי guard ls 635 לדעתי אין הבדל בינה לבין הרב בריח, אני ממליץ על האזעקה הזאת לכל אחד שלא רוצה שיגנבו לו את האוטו. היה פה כבר מקרה שהיא הצילה רכב של מישהו מגניבה.

פורסם

הרכב שהוצל מגניבה שייך לאוהד אוחנה(לא זוכר את הכינוי), האזעקה הזו זה דבר מעולה, למי שיש לו רכב זול ואין מקיף, למי שיש לו מערכת יקרה שלא מבוטחת.

ב206 שלי התקנתי אזעקה כזו (בגלל מערכת), יום אחד השלט צפצף, אני גר במקום שהאוטו חונה בסביבות 20-30 מטר ממני, כשאני בתוך הבית סגור (מזגן פועל חלונות סגורים) אני לא אשמע את האזעקה אם לא השלט.

ממליץ עליה בחום.

כמו כן היה לי אזעקת גארד635, הותקנה אצל "פאר הרכב" בחולון, המחיר שהוא גובה עליה בדר"כ זה 1000 ש"ח כולל התקנה, בבקשה לא לשאול כמה אני שילמתי (אני זה אני, אתם זה אתם ;))

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הבעיה באזעקה מתחילה כשחתולים מתחילים להתהלך על האוטו בלילה.:-)

פורסם

ושציפורים מחרבנות לך על האוטו

ושנופלים לך עלים על האוטו

ושרוח עפה לך על האוטו

אצלי כל דבר מעיר את האזעקה, אבל זה טוב, זה טוב לי, אני מעודכן מה קורה עם האוטו אין בזה חיסרון.

• תוכן חדש...