Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אצלי לא היה מעולם בעיה עם האזעקה חתולים לא טיילו על הרכב, הפעם היחידה שהאזעקה נדלקה זה היה כאשר ילד שיחק עם כדור, הכדור פגע ברכב והאזעקה פעלה.

אין לי מושג מה קורה עם חתולים, אבל הסבירו לי שזה הכל עניין של כיון רגישות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מישהו גם מצא לעצמו עיסוק נחמד בזמן האחרון,לעצור עם הרכב ליד האוטו שלי,לתת פול גז ולברוח.:x

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כמו שאור.ס ציין, האזעקה הזו בהחלט הצילה את הרכב שלי מגניבה - פעמיים! בהבדל של כמה ימים הפרש (אני כבר לא זוכר את הפרטים בדיוק, אבל יש 2 נושאים שלמים שדוברו).

בכל מקרה, בקשר לכל השטויות עם החתולים שקופצים\עלים נופלים וכל מיני דברים מסביב, לאט לאט עם הזמן כבר יודעים בדיוק איזה סוג של התרעה זו, לפחות אני ככה, יש לי שנה כבר את האזעקה הזו על הרכב שלי (קולט האגדית :-)) ואני כבר יודע שעות מסוימות מתי בדיוק הסיכוי לצפצוף באזעקה הוא גבוה ומתי הוא ממש נמוך שגם היה צפצפוף (בשעות השפל נקרא לזה) אני בטוח שלא קרה שום דבר וזה סתם חתול או משהו לא רציני בכלל.

ork21 - כתבת שהאזעקה יודעת אם ישבו לך על האוטו או פרצו אליו, פרצו אני מבין כי השלט מציג דלת פתוחה במידה ופורצים, אבל איך היא יודעת שנוגעים\יושבים עליו? האם יש דרך גם לדעת איפה? (חוץ מלהתקין חיישנים נוספים).

עד כמה שאני יודע באזעקה שלי (גארד-לס 635 **שאגב החברה פשטה רגל ככה שמעתי**) היא רק מתריעה בשלט מכה חלשה\חזקה באוטו (תלוי בעוצמת הנגיעה ברכב) ואם פרצו אז השלט מראה מה בדיוק פתחו (כמו בנסיון פריצה אלי שהשלט הראה לי מכסה מנוע מורם).

אוהד.

• תוכן חדש...