Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנתיים בערך נשפך לי שמן מנוע בבגאז',

כשעשיתי ניקוי במקום "מקצועי" (עאלק מקצועי) זרקו את הספוג התחתון שמיתחת לשטיח כי הוא היה מפוצץ בשמן, ועם צינור השפריצו קצת מים , ונתנו לו להתייבש על פתחי האוורור החמים של השואב אבק שלהם,

שטפתי את השטיח עם חומר לניקוי שטיחים לרכב, ללא הועיל כמובן, ועשיתי לו כביסה (עם אבקת כביסה) בגינה עם מברשת, בערך 5 פעמים (היום הייתה הפעם החמישית) , אבל הפח שמיתחת לשטיח עדיין שמנוני מאוד, אם איזה חומר אפשר להוריד את השמן מבלי לפגוע בצבע ? אני לא מתכוון סתם לשפוך שם מים וסבון כי אז את המים לא יהיה אפשר להוציא כמו שצריך , האם יש איזה ספריי ממיס ששומנים ממומלץ?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מה עם ספרי קרבורטור? הוא מוריד שמנוניות ולא ניראה לי שהוא פוגע בצבע.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

ספריי קרבורטור מזיק נואשות לצבע, לפי מה שאני יודע,

חשבתי על מסיר שומנים של בית כמו סנט מוריץ או משהו אבל אני מפחד שזה יהרוס את הצבע ויהיו חלודות

ואני גם צריך לקנות את הספוג הגדול שמיתחת לשטיח , כי החכמולוגים ההם בניקוי זרקו אותו.

פרטים בה"פ .

פורסם

מסיר שומנים זה כמו סבון כלים בדיוק. שכן שלי הרס את כל הלכה של הלאונה בגלל סבון כלים.

הדרך היחידה לדעתי זה לנסות עם שמפו לשטיפת רכב.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
מסיר שומנים זה כמו סבון כלים בדיוק. שכן שלי הרס את כל הלכה של הלאונה בגלל סבון כלים.

הדרך היחידה לדעתי זה לנסות עם שמפו לשטיפת רכב.

עומר.

רעיון נחמד, איך לא חשבתי על זה .

אני אנסה.

תודה

פרטים בה"פ .

פורסם

1. יש לחנות את הרכב על רמפה לטובת השגת זוית ניקוז מים טובה מתא המטען + להצטייד בצינור מים מהגינה.

2. לקנות אקונומיקה סמיכה (שזה למעשה אקונומיקה בצורת ג'ל)

3. לפנות את כל תא המטען לחלוטין

4. לקרצף את רצפת תא המטען עם קצת מים וג'ל אקונומיקה

5. לשטוף עם מים זורמים.

תוצאה מובטחת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אקנומיקה לא יהרוס את הצבע?

הרי המים ישפכו גם על הטמבון מאחורה (הוא בצבע שחור וכחול)

ורגע נזכרתי במשהו נוסף, במאחורה יש את משאבת הדלק, שאפשר להוצאי אותה מחור מברצפה של הבאגאז' או שזה היוניט של הדלק אני פשוט לא זוכר במדוייק,

לא יגרם נזק אם אני אשפוך מים, הרי המים יכנסו דרל החיבורים (זה לא נראה לי אטום)

פרטים בה"פ .

פורסם

פשוט. אטום את חורי הניקוז, הצף את תא המטען במים מהולים במעט סבון (סבון לרחצה, הכי זמין שיש) עד שכל התחתית תהייה מכוסה.

שמן, כידוע, קל מהמים ולכן לאחר פרק זמן מסויים (לא יודע לומר לך בדיוק, משהו כמו שעתיים)השמן יצוף.

העבר את ידך על התחתית, כשתרגיש שאין יותר שמן עליה, פתח את חורי הניקוז שוב תוך הזרמת מיים.

תוצאות מובטחות, מנסיון. (ניקוי פיילה ישנה משאריות שמן גיר ישן של טרקטור ישן)

בהצלחה, סימון.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

הדרכים שהציעו יעבדו אבל הן סתם ווג'ע ראס.

קח פח ספירט פשוט או קנה בקבוק ספירט 96% בסופרמרקט.

הצטייד בשפע סמרטוטי בד רכים.

הספג סמרטוטים בשפע ספירט ונגב את הפח השמנוני, מייד כל השומניות תרד. אנחנו עושים את זה בעבודה כל הזמן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

באקונומיקה משתמשים למשל בוני דגמי מטוסים כדי להוריד צבע מדגמים ולצבוע שוב.

לא יודע מה ההשפעה על צבע של רכב, אבל לא ממליץ להסתכן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הדרכים שהציעו יעבדו אבל הן סתם ווג'ע ראס.

קח פח ספירט פשוט או קנה בקבוק ספירט 96% בסופרמרקט.

הצטייד בשפע סמרטוטי בד רכים.

הספג סמרטוטים בשפע ספירט ונגב את הפח השמנוני, מייד כל השומניות תרד. אנחנו עושים את זה בעבודה כל הזמן.

איך לא חשבנו על זה :-D

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...