Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אותך מהמכונית הזאת (היא מהממת לא פחות מהבחורה שבסמלון שלך)

תגיד לבחורה שבסמלון שתחזיר את הטאסות גלגלים -כך שכולנו נהנה....

ירון מאיר

פורסם
אם אני לא טועה "פונטיאק"

קשה לטעות שזה כתוב על ה"דש-בורד".

הבחור שאל לגבי "הדגם .נפח מנוע וכו..?"

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
קשה לטעות שזה כתוב על ה"דש-בורד".

הבחור שאל לגבי "הדגם .נפח מנוע וכו..?"

לא התעמקתי עד כדי כך בתמונות, זה היה סתם ניחוש.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

*כל הזיהוי מתבסס על התמונות שהבאת, איסוף חלקי מידע (צללית הרכב, צורת הגריל וכד')ע"פ נתונים אלו קשה לתת זיהוי וודאי, אני מקווה שאני לא טועה. (ומטעה)

אז ככה:

מדובר על פונטיאק פס הכסף (silver streak) מהדגמים שיוצרו בין השנים 1936-1939. (בשנת 1940 עבר הדגם מעין "מתיחת פנים". שנה או שנתיים לאחר מכן קיבל הדגם עיצוב חדש לגמרי).

בשנת 36 היה מנוע 6 ציל' בנפח 3.8, 87 כ"ס וכ 22 קג"מ.

בין השנים 37-39 נוספו מנועי 8 צילנדרים, נפח 4.1 בהספק 100 כ"ס (ב-3700 סל"ד)- מומנט- כ-23.7 קג"מ. (ב-1600 סל"ד) (הבדל מסויים בקרבורטור, אינני יודע את פשרו)

בתמונה שהעלית ספרתי 6 ציל', אם כי אני לא בטוח שרואים את כל המנוע- התאם אתה את הנפח (ואת השנתון)

לרכב זה יצאו שלל גרסאות מרכב, בין הייתר קבריולט יפיפיה, קופה ועוד.

אני לא בטוח ב-100% בנתון הבא, אבל לדעתי הרכב המקביל אצל קאדילק נקרא לה-סול (LaSalle), שייתכן ואזכה למשש אותו בעוד כחודשיים וחצי. אם כן- כמובן שיהיו תמונות.

אני מבין שחשמלאים עושים $$$$$ טוב :-)

בעצם לא, כתוב שהיא זולה:

123.jpg

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...