Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה לשלם על IPHONE דור II?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא כבר כאן, אצל שכן לעבודה, ואפשר "לפתוח" אותו ב- 250 ש"ח.

השכן מבקש עליו 2500 ש"ח; נשמע לי יקר, בהתחשב בכך שאין כל אחריות וכו' וגם אין לי אפשרות לקבל קבלה או לשלם בתשלומים.

מצד שני, בארה"ב היה עולה 200$ + 250$ להיפרד מ- AT&T (זה אמיתי, אגב?) = 1620 ש"ח. מישהו יודע כיצד בפועל "נפרדים" מ- AT&T?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תסתכל באתר הזה:

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=2811&PHPSESSID=167800a8b9b18d9f182ab3bd30f97d5e

ב-3.2K אפשר לקנות אחד חדש עם 16G. פעם היה להם 8G - יותר זול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר לשדרג גירסת תוכנה למכשיר דור I והוא יהיה דור II.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הוא יהיה קושחתית, לא מלא אבל. כלומר, ללא גלישה בדור3 וכו'

בכל מקרה, האם מדובר בדגם ה 16GB? אם כן, נשמע דווקא סביר.

!AWDSOME

פורסם

מחירים נורא נורא יקרים ולא שווים את הכסף אבל ראיתי כמה מקומות טובים

כמו בקניון באילת בחנות חשמל אייפון חדש ב2000 שקל.

אח אח איזו הצעה פיספסתי הציעו לי אייפון ב850 שקל חדש באריזה.

תמיר.

פורסם
אפשר לשדרג גירסת תוכנה למכשיר דור I והוא יהיה דור II.

ומה תעשה עם הGPS שיש בדור שני?

ביד 2 ניתן להשיג בסביבות 1500 מידיי פעם עולות מציאות

דור ראשון?

פורסם

אתם בכלל מודעים לעובדה שהאייפון בדור ה- II הוא נעול לשיחות כן? אלא אם כן החבר שלך הביא אותו מאיטליה, אין לך שום אפשרות להוציא ממנו שיחות - אולי עם טורבו סים, אבל גם זה לא יחזיק לך מעמד אפילו לא יום.

גם אם אתם לוקחים אייפון דור ראשון עם גרסא של 1.1.4 ומשדרגים אותו לגרסא של האייפון דור II (שזו גרסא 2.0 ומעלה), גם כאן אתם בעצם נועלים את המכשיר לשיחות.

אין עדיין פריצת SIM-FREE לגרסא 2.0.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

יש פריצת SIM FREE לדור הראשון של הIPHONE,מזמן גם לגירסא 2 וגם לגירסאות שבאו אחרי

הבעיה היחידה וזה נכון שבדור השני לא ניתן לעשות SIM FREE באמצעות תוכנה אם הטלפון לא הגיע פתוח מלכתכילה מAPPLE

אבל עובדים על זה.

או שתקנה מכשיר SIM FREE שניתן להשיג באיטליה בסביבות ה 560 יורו לגיסרת ה16G או 500 יורו בגירסת ה-8G

בכל מקרה אל תקנה מכשיר מארה"ב אלא אם כן אתה מוכן לחכות לפריצה שלא ידוע מתי תהיה.

פורסם

גם אם אתם לוקחים אייפון דור ראשון עם גרסא של 1.1.4 ומשדרגים אותו לגרסא של האייפון דור II (שזו גרסא 2.0 ומעלה), גם כאן אתם בעצם נועלים את המכשיר לשיחות.

מוזר, לשני חברים יש מכשירים שעובדים מצויין בצורה הזו :?

שלי עדיין ב 114 מפאת העובדה שאני לא מטריח את עצמי לשדרג.

אין בעיה לשדרג מכשיר 114 ל201 נניח.

!AWDSOME

• תוכן חדש...