Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלולרי Samsung Soul ברשת אורנג' - מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי הזדמנות בימים אלה לשדרג את הסלולרי הנוכחי שלי (Samsung Z500) ברשת אורנג'.

אופציה שקרצה לי בינתיים היא ה-Samsung Soul (דגם U900).

מפרט: http://www.samsungmobile.co.il/טלפונים_סלולריים/samsung_Soul.aspx

איך המכשיר הנ"ל? למישהו פה יש נסיון איתו?

האם ישנן אופציות מומלצות אחרות שנמכרות באורנג'?

אני אישית חובב טלפונים קטנים ואלגנטים, ובגלל זה עד עכשיו העדפתי כאלה בתצורת פליפ (כמו הנוכחי שלי).

איך ה-Sony Ericsson W980?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

משום מה נחתכה לי ההודעה המקורית, אז הנה:

שלום לכולם,

יש לי הזדמנות בימים אלה לשדרג את הסלולרי הנוכחי שלי (Samsung Z500) ברשת אורנג'.

אופציה שקרצה לי בינתיים היא ה-Samsung Soul (דגם U900).

איך המכשיר הנ"ל? למישהו פה יש נסיון איתו?

האם ישנן אופציות מומלצות אחרות שנמכרות באורנג'?

אני אישית חובב טלפונים קטנים ואלגנטים, ובגלל זה עד עכשיו העדפתי כאלה בתצורת פליפ (כמו הנוכחי שלי).

איך ה-Sony Ericsson W980?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

אבא שלי קיבל לפני כמה ימים את הW980.

הדבר היחיד שהיה חשוב לו במכשיר זה שהוא יהיה "צדפה" (במילותיך: פליפ).

שיחקתי קצת עם המכשיר והוא עושה רושם של מכשיר סבבה לגמרי. עם אחלה איכות שמע (שבינינו, זה מה שבאמת חשוב, לא?), מצלמה סבבה לגמרי, ה-מ-ו-ן זכרון פנימי ואפילו משדר FM למקרה ותרצה לשמוע ברכב את השירים שיש לך במכשיר.

אם אתה עובר מסמסונג לסוני-אריקסון תקח בחשבון שתצטרך קצת זמן להסתגל לממשק החדש (שלדעתי קצת מעצבן - אבל מתרגלים..).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סוני אריקסון כמה רמות יותר טובים מסמסונג.

הדבר היחיד שהצליח להוריד אותי מסוני אריקסון היה ה-N95 8G שלי.

לפני כן היום לי לא מעט מכשירי סוני אריקסון ותמיד הייתי מבסוט מהם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ה-W980 באמת נראה טוב מאוד, הבעיה היחידה שלי היא הממשק, שלדעתי זה של הסמסונג עדיף.

סוני אריקסון כמה רמות יותר טובים מסמסונג.

ע"פ מה קבעת את זה?

פורסם

אני קניתי שלשום את האריקסון 980 ולמרות שאני אוהב רק נוקיה המכשיר פצצה הוא בא עם 8 גיגה זכרון וגם הקרינה שלו היא לא גבוהה 0.67 שיחסית לדור 3 זה כלום.

פורסם
ה-W980 באמת נראה טוב מאוד, הבעיה היחידה שלי היא הממשק, שלדעתי זה של הסמסונג עדיף.

ע"פ מה קבעת את זה?

מתוך ניסיון.

אני עובד בחברת סלולר.

יצא לי להתנסות בכל הסדרות של סמסונג מהעבר ועד היום כולל הסמסונג F480 בעל מסך המגע.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

סמסונג חברה מצויינת וכמעט כל הבית שלי מרוצף במוצרי סמסונג. (מקרר ,פלזמה ,מכונת כביסה, מסך מחשב, שואב אבק ומה לא....)

עם זאת, אני לא סובל את הטלפונים הסלולריים שלהם.

במיוחד לא את העיצוב, ולא את הממשק.

אם כבר מתאבדים על סמסונג, לך על זה עם המסך מגע. עם קצת לחץ אפשר להוציא אותו ב0 ש"ח לחודש.

אם היום הייתי צריך לבחור טלפון? כנראה שזה היה נוקיה מסדרת ה6500 : קלאסיק או סליידר.

בעדיפות שניה סוני אריקסון

עדיפות שלישית - לא קיימת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמו שאייל אמר, החלטתי לא "להתאבד" על סמסונג, וללכת על ה-W980.

שיחקתי קצת עם ה-Soul של סמסונג, ועד כמה שהוא נראה טוב עם האיזור טאץ' במרכז, הוא פשוט לא נוח. מה גם שאני לא אוהב את תצורת הסליידר.

בנוסף יצא לי לבחון את ה-C902 של סוני-אריקסון, שיש לו את אותו הממשק כמו של ה-W980, והאמת זה פחות גרוע ממה שחשבתי. התרגלתי לממשק די מהר. ד"א זה טלפון מעולה לדעתי למי שחשובה לו מצלמה איכותית.

אני צפוי לקבל את ה-W980 בקרוב, ואז אני אתן עליו חוות דעת.

תודה לכולם!

פורסם

עדכון:

קיבלתי לפני מספר ימים את ה-W980 של סוני אריקסון. פשוט מכשיר פצצה!

תצורת צדפה כמו שאני אוהב, עיצוב מהמם, 8GB של זיכרון פנימי, נגן Walkman עם אפשרות לשדר לרדיו, איכות סאונד מעולה.

התרגלתי לממשק תוך שניות והוא ידידותי למדי.

מומלץ מאוד!

• תוכן חדש...