Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים החלטתי לעשות איטום בדלתות.

אחרי התלבטויות קשות והמלצות שונות החלטתי לתת את המשימה לסאונדר ברחובות.

במהלך פירוק הרמקולים קרתה תקלה קטנטנה והתיז שבריר של בדיל על הגומי שעוטף את הרמקול.

חיים מסאונדר התנצל והבטיח לפצות אותי בהתאם.

מכיוון שמדובר על סט שכבר אי אפשר ממש להשיג (אוטופיה ישנים) חיים הציע שלל פיצויים אחרים ועזרה במכירת הסט שגם ככה היה למכירה.

מכיוון שלסט גם ככה היו בעיות והבדיל רק הוסיף במעט החלטתי לא לדרוש את הפיצוי.

כעבור ארבעה חודשים בערך יצר איתי שוב קשר חיים מסאונדר אחרי מאמצים רבים שעשה כדי להשיג אותי (החלפתי טלפון נייד)

חיים הגיע לפני יומיים אליי הביתה עם שני סטים קטנים (לבקשתי) הציע לי לנסות אותם עד שאני אבחר אחד שישאר אצלי.

בנוסף הציע חיים עוד פיצוי כמו איטום לרכב וכיסוי נגד שמש, נאלצתי לסרב :)

אני מספר את הסיפור הזה כי כבר קרה לי ב-15 שנה שאני בתחום שמתקינים שרפו לי ציוד ואפילו גרמו פעם אחת להצתה של המושב האחורי ברכב בגלל חיבור רופף ולא הסכימו לפצות אותי.

טעויות יכולות לקרות לכולנו, אנחנו סך הכל בני אדם, חשוב מאד שמתקין יידע לקחת אחריות על מעשיו.

חיים מסאונדר הוכיח שהוא לוקח אחריות מלאה ולמרות שפעם אחר פעם אמרתי לו שזה בסדר וגם ככה הרמקול לא היה במצב מי יודע מה הוא התעקש לתת לי פיצוי ועוד איתר אותי והגיע אליי עד הבית.

אני ממליץ בלב שלם על מתקין מעולה שלא רק שעשה עבודת איטום טובה מאד ברכב שלי אלה גם לקח אחריות מלאה על טעות. נסו ותהנו :)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

לא רק שהוא לקח אחריות מלאה, זה נראה שהעניין הזה רדף אותו במשך ארבעה החודשים שהוא ניסה לתפוס אותך.

רואים שהוא ממש אוהב את המקצוע, ולתת שירות טוב לאנשים!

ח"ח לחיים! כן ירבו!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

+1 לחיים

בן אדם אם ידע וניסיון שמוכן לעזור גם אם ציוד לא שלו.

צריך לפתוח נושא דבוק של מתקנים מומלצים ומומלצים פחות. של טעויות שלהם ואך הם תיקנו אותם.

כל הכבוד.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אני לא מכיר את חיים אישית

אבל אם זה הבחור שדברתי איתו בטלפון כמה פעמים אז זה בחור נהדר שעזר לי המון

אנשים באמת טובים ואני אשמח לקפוץ לשם מתישהו

וכול זה בזכות היחס החם הסבלנות והמקצועיות שהפתיעה אותי ברמתה!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

די נדיר במחוזותינו השרביים בכל הנוגע לשירות.

וכרגיל, מה שלפעמים הישראלים שוכחים זה האקסיומה ששירות טוב בהכרח שווה כסף. הנה, יחסי ציבור כאלו לא שווים? אני מאחל לו שמהר מאד 'יכסה' לעצמו את הנזק הזה.

פורסם

אכן בן אדם מיוחד.

מנסיון קטן שיש לי איתו. יש למילה שלו משמעות. ויש בן אדם מאחוריה.!

חזק ואמץ.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

איפה ישנם עוד אנשים, כמו האאאאאייייש ההוא :-P

כיף לקרוא על כאלה מקרים ולדעת שיש עוד אנשים נדירים כאלה בארץ הברברית הקטנה והיפה שלנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...