Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"את כמו אש" - הביצוע המקורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי בתקופות אפלות היו נותנים תקופת צינון על שאלות דומות

חס וחלילה!

יש לפחות מנהל אחד (אני) שמאוד אוהב מוזיקת ערסים (באמת)...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
נראה לי בתקופות אפלות היו נותנים תקופת צינון על שאלות דומות

כי מדובר במוזיקה של "ערסים" ? כי זה מזרחית ? מזה השטיות האלה תגיד לי , מותר לשאול על שירים כל עוד זה לא מזרחית?

אולי תפסיקו עם הסטיגמות המפגרות האלה , אני שומע מזרחית וזה אחלה שירים , לא אני לא ערס וזאת מוזיקה מצויינת לעשות אוירה טובה . יושבים בירה , נרגילה , חברים ומוזיקה מזרחית .

פורסם

תריץ חיפוש באימיול על זמר יווני בשם :סוטיס וולניס sotis volanis הוא האייל גולן של יוון והוא מבצע את הלהיט במקור .

אצלנו בארץ יש זמר בשם בועז טביב שמבצע את זה עם ובלי קובי פרץ .

לשיר ביוונית קוראים :יא טיקלס .

מקווה שעזרתי .

VTS-לזכור ולא לשכוח!!!!

פורסם
תריץ חיפוש באימיול על זמר יווני בשם :סוטיס וולניס sotis volanis הוא האייל גולן של יוון והוא מבצע את הלהיט במקור .

אצלנו בארץ יש זמר בשם בועז טביב שמבצע את זה עם ובלי קובי פרץ .

לשיר ביוונית קוראים :יא טיקלס .

מקווה שעזרתי .

:mm_yeah:

וקצת רקע:

לפני בערך 15 שנה, בתקופה שעוד לא היה כאן רדיו-איזורי אלא תחנות פיראטיות, הזמר המזרחי קיבל ביטוי בעיקר בתחנות רדיו פיראטיות (בין החזקות היו "רדיו סנטר 104.9FM" מרמלה וגם "רדיו גל 98.1FM").

בתחנות אלו היו מושמעים בעיקר שירים במזרחית קלה\בינונית\כבדה ורמיקסים מטורפים (שאלון מורדו הביא ושידר) של להיטים לועזיים מאותה התקופה. אני זוכר שבאותה תקופה בועז טביב כיכב עם השיר הזה ("את כמו אש") לא מעט - וכמובן שלא הרבה אחרי שקובי פרץ הצטרף לביצוע ונתן בו את הטאצ' האישי שלו, השיר נהפך ללהיט. "רדיו גל" הקצין את העניין ולקח את הלחן של "את כמו אש" ופשוט עשה ג'ינגל פירסומי לתחנה עצמה.

באותן שנים, עוד בהיותי נער, הייתי צמוד לרדיו סנטר מהרגע שהייתי חוזר מבית הספר ועד השעות הקטנות ביותר של הלילה. רמת ההתמכרות היתה קשה ועקב קליטה לא מצטיינת (רדיו פיראטי) נאלצתי להקים בבית רשת כבלים לאנטנת רדיו באורך של 20 מטר + מגברים לצד השני של הבית, רק בשביל לקלוט אותם טוב... אלו היו תקופות מטורפות לחלוטין :-)

בעניין דומה; יוצאי "רדיו סנטר 104.9FM" מפוזרים היום במדיה התקשורתית (טלויזיה, רדיו) מבלי שרבים ידעו שאת דרכם הם החלו ברדיו פיראטי לפני 15 שנה. בין היתר נמצא התותח, אלון מורדו, ב 91FM כל שישי בצהריים - וחברו עודד מנסטר בערוץ הקניות כבר כמה שנים טובות.

אלו היו 30 שניות של נוסטלגיה ורדיו פיראטי :D

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב...

אז ברוח הדברים הרצתי חיפוש ולא מצאתי.

עד שהגעתי לאיזשהו פורום והיה כתוב

Gonidis Stamatis - Giati Kles

נראה לי שמצאתי.

תודה לכולם.

W202 C240

פורסם

זוהר ארגוב, חיים משה, דקלון, איציק קלה, מושיק עפיה, אייל גולן ועוד רשימה מכובדת של זמרים מזרחיים וים תיכונים, משתמשים בלחנים יוונים.

בלעדי כל אלה לא היה לנו זמר מזרחי בארץ, נקודה. חצי מהשירים הם של סוטיס וולניס ועוד חצי של סטליוס קזנצי'זיס.

Polo 2012

• תוכן חדש...