Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה תמונות מאוסף הארוורד - מה שאתם רואים הם שני סאוררים שויצרים בדרך מירושליים למפעלי ים המלח הישנים, אאל"ט בהובלה של מנוע דיזל למשאבה או גנרטור. המשאיות - אני די בטוח - הגיעו משוויץ וחזרו בנסיעה. אני לא חושב שהיה ייבוא סדיר של סאורר לארץ לפני קום המדינה ובודאי לא אחרי זה. הלילנד היפו שבתמונה נושא מס רישוי מנדטורי אאל"ט ירושלמי (M?). מישהו יכול אולי להוסיף? מההשויצרים לא קיבלתי עדיין כל מידע - גם בשבילם הסיפור אינו ידוע...

החברה שלנו לוו את הפול טריילר אולי הוא נשאר בארץ?

בתודה מראש ובברכה,

T

attachment.php?attachmentid=298194&stc=1&thumb=1&d=1343070002

אמרתם שוויץ..... אז יצאנו לשטח לבדוק.

IMG_3806.jpg

IMG_3805.jpg

IMG_3807.jpg

IMG_3808.jpg

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדובר במוזיאון SAURER שנמצא בעיירה ARBON שבשוויץ. כפי שניתן ללמוד החברה החלה דרכה ביצור מכונות אריגה ועברה ליצור משאיות, להלן מקבץ תמונות.

IMG_3798.jpg

IMG_3802.jpg

IMG_3803.jpg

IMG_3811.jpg

IMG_3810.jpg

IMG_3813.jpg

IMG_3815.jpg

IMG_3814.jpg

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם
טוב חברים יקרים וליאור רז היקר, החלטתי ללכת על הסוס השני זה שהיה של זליג, הוא במצב לא רע בכלל עם רישיונות וטסט ונסע פחות מחצי מזאת שהיתה שלי שליאור מצא לי אותה בשטחים, אז החל ממחר בערב העדכן את הפורום בכל התהליך עם תמונות מצורפות . תודה לכם ושבת שלום

שלב ראשון נגמר, ממשיכים קדימה עוד כמה שבועות תהיה כמו חדשה....... הבטחתי קיימתי

זאב שיחקת אותו עם המשאית אחת היפות שראיתי בארץ אחרי מה שאתה עושה לה, וכאן מגיעה לך שאפו כל הכבוד!

תמשיך להינות ממנה וכמובן לעדכן.

ודרך אגב ראיתי אותה עומדת בכניסה למסעדה כמה פעמים עברתי שם, תמיד עומדות שם הרבה משאיות.

פורסם

לבקשת דב אני יפרסם גם כאן סרטים על משאיות שפרסמתי אצלי בשרשור.

זה הוא השרשור שלי למי שעוד לא ראה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=429867

אז הסרט הראשון הוא

Duel 1971

בכיכוב: 1955 Peterbilt 281

תקציר קצר: זהו סרטו הראשון של סטיבן ספילברג. (מי שלא מכיר את הבמאי והמפיק הזה אז מה אני יגיד לכם... אתם לא כל כך בעניינים, אחד מיוצרי הסרטים הטובים שהיו ויש עדיין), שהוכיח כבר אז את כשרונו הרב כקולנוען צעיר בראשית דרכו.

מותחן אימה על איש מכירות בשם דויד מאן (דניס וויבר). מאן נהג תמים שנוסע הביתה בדרכים של המדבר הקליפורני. בדרך הוא מנסה לעקוף משאית כבדה, אבל לנהג המשאית יש פתיל קצר, והוא, בתורו, מתחיל להתעלל בנהג האומלל, וללא שום סיבה נראית לעין הוא נתקף על ידי המשאית הגדולה שרודפת אחריו ומנסה בלי סוף להפיל אותו מהכביש. הסרט מורכב ממאבק של חתול ועכבר בין המשאית לדמותו של וויבר. לאורך כל הסרט לא נראים פניו של נהג המשאית שמקבל הילה של יצור מסתורי. למרות העלילה הפשוטה והתקציב הנמוך ($375,000) הסרט שומר על איכות ורמה גבוהה של מתח בגלל הבימוי המצוין של ספילברג ובגלל סירובו של התסריט לפתור את התעלומה של נהג המשאית. ההצלחה של הסרט הזה שמה את ספילברג על המפה בהוליווד ואיפשרה לו להתקדם מעבר לבימוי סרטים לטלוויזיה.

משאית זהה שהייתה לסרט נמכרה ב - $44,000

תהנו

דייב.

טריילר לסרט:

http://www.youtube.com/watch?v=5MtAMc4i8OA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

i005148.jpg

vlcsnap_2012_02_10_14h41m55s214.jpg

dueltruck2.jpg

19028243.jpg

1.jpg

duel1.jpg

dueltruck3.jpg

Surviving_Duel_truck.jpg

פורסם

אהבתי מאוד את שרשור המשאיות , ובכל פעם שנכנסתי לפורום ,לא פיספסתי את הביקור בשרשור המשאיות.

לצערי ולטעמי האישי, התחילה ברברת על אנשים וגירים ומנועים ותמונות של דגמים חדישים ,

והפורום ,אם אני זוכר טוב הוא פורום אספנות , כך שסטינו קצת (הרבה) מהנושא .

אני שמח מאוד לחזות שוב "בתחיית המתים" , ולשרשור חוזר הצבע על הדף.

הפוסטים האחרונים פשוט מרתקים.

כן ירבו , ותודה על השיתוף.

צביקה מרגלית

פורסם
שי אז זאת בשבילך עוד קנוורט' בגליל העליון, משאית של רמת הגולן.

אחלה צילומים,

ואם בקנוורט עסקינן

הרי צילום של מיכלית קנוורט,במקרה ראיתי אותה ביער יתיר

003.JPG

חולה הגה,משאיות,אוטובוסים,רכבי שטח,טרקטורים,טרקטורונים,

אופנועים מחוץ לתחום:twisted:

פורסם

בגליל העליון

דב וגאנדי (צביקה גם בשבילך אם כבר דברת רק על משאיות ישנות) התמונה הראשונה מוקדשת לכם Mack גרר 5 ספרות שייך לחבר אני עוד בסוף יקנה ממנו את היפיוף הזה!!!

Leyland עוד לפני 10 שנים הוא היה מושלם עם מנוע גריל ושמשה בשנים האחרונו משמשת כשלט

ועוד גרר Freightliner ו GMC גרר לידו גם הם שייכים לחבר

280720121367.jpg

280720121368.jpg

280720121375.jpg

פורסם
בגליל העליון

דב וגאנדי (צביקה גם בשבילך אם כבר דברת רק על משאיות ישנות) התמונה הראשונה מוקדשת לכם Mack גרר 5 ספרות שייך לחבר אני עוד בסוף יקנה ממנו את היפיוף הזה!!!

Leyland עוד לפני 10 שנים הוא היה מושלם עם מנוע גריל ושמשה בשנים האחרונו משמשת כשלט

פשוט תענוג, ומשובב לב.

העם דורש עוד תמונות שפויות(י ש נ ו ת).

צביקה מרגלית

פורסם

הכלים מוכרים... מעניין לאן נעלמו הפגוש הקדמי והגריל של הליילנד...

דרך אגב סיוסיוי, כשאתה משתמש במונח "גליל עליון" כאן בפורום, אתה צריך לזכור שיש לו הקשר מאוד מאוד מסויים (קואופרטיב הגליל העליון, כמובן), לכן דע לך, שעד שראיתי שמדובר בכלים שנמצאים ב"איזור" הגליל העליון, חשבתי שיש לנו גילויים חדשים בחצר הקואופרטיב... ועוד כשכתבת "שייכים לחבר", האינסטיקנט הזקן והאופטימי שלי ישר גרמו לי לחשוב שיש חבר קיבוץ, או חבר קואופרטיב, שאיכשהו שמו יד על כלי שאני לא מכיר...

דב

בגליל העליון

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...