Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי וחזרתי, ופתאום שמתי לב לאופציה שלדעתי היא ההגיונית ביותר במקרה הזה ומשום מה לא הזכרת אותה.

חכי עוד כמה חודשים, נסי להגדיל את התקציב בעוד 3000-4000 ש"ח ותוכלי לרכוש סוזוקי ויטארה מוזרקת.

גם עבירות טובה בשטח, גם נוחות נסיעה סבירה על הכביש, גם עלות אחזקה סבירה ללא שום בעיה של זמינות חלפים וגם תצרוכת דלק סבירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה עד עכשיו לא הציעו את הטנדר של סובארו אני לא יודע? רכב מצויין לשבילים, מצויין בכביש.

לא שותה דלק, טיפולים זולים חלפים בכמויות. בתקציב של 25K אפשר למצוא גם אחד 4*4 מתוחזק להפליא.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
הניבה תבייש בשטח גם ג'יפים יקרים ממנה פי 10 ויותר בזכות 4X4 קבוע, מהלך מתלה ארוך מאוד, נעילות וכו', אבל בכביש היא פשוט בלתי נסבלת.

ניבה אמורה להיות הרבה יותר נסבלת על הכביש מאשר הסמוראי.

מה שכן, כדי להחזיק ניבה היום צריך סוג מיוחד של מחלת נפש.

לאחר כמה שנים עם רכב כזה במשפחה ומהמעט שנהגתי עליו אני יכול לציין ששניכם צודקים.

כנ"ל גם לגבי מחלת הנפש.

למה עד עכשיו לא הציעו את הטנדר של סובארו אני לא יודע? רכב מצויין לשבילים, מצויין בכביש.

לא שותה דלק, טיפולים זולים חלפים בכמויות. בתקציב של 25K אפשר למצוא גם אחד 4*4 מתוחזק להפליא.

עומר.

אני דווקא חשבתי לכיוון של סיטרואן C15 ותיקה, גבוהה יחסית ואצלי עברה שבילים שרכבים אחרים היו מתביישים בהם (המחיר זול מאוד). מה שכן, לאחר שהעלת את הסובארו על הפרק אני חושב שזו תהיה בחירה נבונה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

מה עם 205 ?

אם יאריס וקליאו מספיקות ל"שטח" הזה, אין סיבה ש205 לא תעמוד גם במשימות האלה ואולי יותר טוב מהן.

יחסית גבוהה, מרווח גחון טוב (באלה בלי הפנסי ערפל), זווית נטישה עוד יותר טובה, צמיגים רחבים יחסית בדגמים היותר מאוחרים.

+ נעימה ומהנה בכביש.

+ עונה די טוב גם על שאר הקריטריונים שלך.

פורסם

מסכים עם M.H בשירותי הצבאי כבר יצא לי לבחון את ה205 ב"סטייג'" ראלי בבסיס, הגובה+מרווח הגחון מספיקים לשבילים שקליאו מצליחה לעבור.

אופציה אחרת היא קנגו, העבירות מצויינת (צלחה מסלול שטח מסולע ומחורץ) ויש רבות ממנה בשוק כך שאין בעיית חלפים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני הייתי הולך על סיטרואן BX. יש לכך כמה סיבות.

1)יש מתלים מעולים והיא מאוד נוחה על הכביש (אפילו יותר מהקסנטיה).

2)בזכות אותם מתלים אפשר להגביע אותה ולעבור המון מכשולים שפריבטים רגילים לא יעברו.

3)היא זולה (עד 10K ניתן למצוא דגם 1.9 ידני/אוטו')

4)היא פשוטה מאוד.

גרסה ממולצת היא ידנית עם עדיפות ל-1.9 בעיקר בגלל כוח.

אופציה נוספת היא קסנטיה אבל היא יותר יקרה אבל יש לה את כל היתרונות של BX+ יותר תרבותית,חדשה יותר והיא יותר אמינה (בתנאי שטיפלו בה נכון).

פורסם

אם מעניינת אותך אכן שימושיות ולא פוזה, סובארו 4X4, רצוי סטיישן ורצוי ידנית תעשה את העבודה מצויין. ואם יהיה חסר לך גובה- תמיד אפשר להגביה עוד קצת, להגדיל קצת את הצמיגים ועוד משחקים שקל מאוד לעשות עם האוטו הזה.

עדיין, חשוב להבין שזה לא ג'יפ. וכשתרצי לעלות כיתה ברמת טיולי השטח, את תיאלצי לצאת שוב לשוק, והפעם להכין עוד כמה לירות.

אסף.

• תוכן חדש...