Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי לא מזמן פרק של התוכנית "מכסחי המיתוסים" בערוץ דיסקוברי.

כחלק מתוכניתם הם הציגו מיתוס שקשור למכונת הינשוף שכולנו מכירים, ועל דומות לה.

במהלך הפרק הם הציגו שלל רעיונות, מיתוסים אפשר לקרוא לזה, כדי לרמות את המכונה,

גם אחרי ששתית לא מעט אלכוהול. חלק מהרעיונות היו ללעוס מסטיק מנטה, ללעוס בצל,

לשתות מי פה, להכניס סוללה לתוך הפה, מטבעות נחושת וכו'.

בסוף הפרק הם קבעו שאי-אפשר לרמות את המכונה, לא חשוב מה עושים. פשוט אי אפשר.

מאז אני מסוקרן האם מישהו שמע על רעיונות, או אפילו ראה מקרה אמיתי שבו הצליחו כן לרמות את המכונה?

ממתין לכל סיפור או "מיתוס" אפשרי. :wink:

פורסם

מנוע חיפוש. כבר היו עשרות שירשורים באותו נושא,

ובכולם הוזכר הפרק המשעשע הזה של מכסחי המיתוסים

(שצולם אי-שם מזמן, בכלל בעונה הראשונה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי התשובה היא כן, נראה לי שכתבתי על זה כבר.

מה שחשבתי לעשות זה שבשניה שעוצרים אותך ולפני שנותנים לך הוראות, מתחילים לשתות המון אלכוהול ולדאוג שהשוטר יראה את זה. כן, זה נשמע מפגר אבל זה חוקי - הרי אתה בצד הדרך ועוד לא אמרו לך לא להכניס שום דבר לפה. מפה כבר לא נראה לי אפשרי להוכיח מה ריכוז האלכוהול שלך בדם לפני שעצרו אותך. כמובן שלאחר מכן תצטרך לקחת מונית הביתה (בהנחה שהשוטר לא יתחיל להכות אותך עם אלה מרוב עצבים) אבל זה עדיף משנתיים שלילה.

יאללה, שמישהו ינסה וידווח תוצאות.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אז תקבל הזמנה למשפט על הפרעה לשוטר במהלך תפקידו שתכתים לך את הר"פ,

ואם לא תמצא סיפור משכנע מאוד לכך שהתחשק לך פתאום להתחיל לתדלק אלכוהול בדיוק כשהשוטר החליט לבדוק אותך סביר להניח שיעשו לך את הבדיקה ותקבל שלילה בכל זאת - הרי אחרי שהשוטר ירביץ לך קצת כי זה יעצבן אותו מן הסתם :wink:, הוא יהיה נחמד מאוד ויאמר לשופט שכבר כשעצר אותך הסרחת מאלכוהול ודיברת שטויות.

יש משפט שאומר "אם תשתין על המערכת היא תרטב, אם המערכת תשתין עלייך אתה תטבע" וזה כ"כ נכון במיוחד עם המשטרה.

בגלל זה צריך לדעת איך לעקם חוקים ולא לעשות בפני השוטר דברים שיסבכו אותך עוד יותר מבלי מחשבה תחילה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יש פיתרון...! תשתה חומצה גופרתית ואז כל המעי שלך יישרף פשוט,השוטר יפנה אותך לטיפול נמרץ ותוכל להימנע מהבדיקה,אחלה שיטה,לא...?! :lol:

פורסם

פשוט אל תשתו כשנוהגים.

לא מבין אנשים.

לפעמים אנשים אצלי בעבודהו נשארים אחרי העבודה כשיש אחמ"ש עם מצב רוח טוב ומפרקים צ'ייסרים של ג'יימסון או ייגר או סתם וודקה רדבול ואז נוהגים. לא מבין את זה.

מזל שאין לי אוטו :]

פורסם

שמעתי שזה אפשרי אם אוכלים פחם.

לפחם יש נטייה "לספוג" את אדי האלכוהול ולכן בשעת נשיפה למכשיר, כמות האדים תהיה דלילה ותראה תוצאה נמוכה יותר.

בהצלחה למנסה :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רק שאחרי זה השוטר יצטרך מטף?:roll:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תוכן חדש...