Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 200 שנת 1999 - מה עדיף 1.4 או 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, ברור שפגעתי פה בנקודה חלשה. אם מצאת רובר אחת מלוקקת ואתה שומר עליה ככה, תמשיך עם זה. כל הכבוד.

אתה צודק, לי לא היה רובר וגם בחיים לא יהיה. אבל היה לאנשים סביבי, ואני לא רוצה לראות את הבחור הזה סובל כמו שהם סבלו.

אני לא צריך להשמיץ, בנאדם נכנס ליד 2 ורואה בכמה הן נמכרות, באיזה מצב ואיפה המחירון שלהן. ברצפה.

אגב, תמיד רציתי שיהיה לי 827 סטרלינג, אבל התרחקתי כמו מאש כי ראיתי שזה בור ללא תחתית.

שימו לב לתגובה הראשונה בשרשור.

במקרה הרובר שמצאתי לא הייתה מלוקקת. השקעתי באוטו ואני עדיין משקיע באוטו לאט ובזהירות, בגלל זה אני יכול להגיד לך שהטיפול בהן לא כל כך יקר. ברקסים קדמיים לדוגמא עשיתי היום - עלו לי 260 ש"ח לדיסקים ורפידות! לא משהו בשמיים. קויל שהזמנתי מחו"ל עלה לי 250 ש"ח ויושב בבית בתור ספייר, זוג בולמי גז של מונרו עלו לי במחיר מגוחך יחסית לתמורה ואני נהנה מהם כל שניה, חוץ מזה בפירוקיות נופלים לפעמים מציאות כמו סנרופ של 25 שנת 2004 ב450 ש"ח כולל הריפוד גג כולל מנוע כולל מסילות וכולל חלון שמורכבים אצלי באוטו :-).

אולי יש לך איזה חלק מיוחד שאתה רוצה לשאול עליו ואני אוכל לענות לך?

הסלידה שלך מרובר יכולה להיות מובנת, חברה פשטה רגל, מחירון זול, אנשים בוכים וכו' - רק חבל שאין בזה שמץ מן האמת, ואתה מהווה דוגמא לאנשים שאין להם רוצה שיהיה להם אבל מפחדים לעשות משהו כדי שיהיה להם.

ד"א - לא חייבים לקחת רכב שמטופל רק בחברה, יש עדיין אנשים כמוני לדוגמא שמעדיפים לטפל ברכב שלהם לבד ויודעים מה הם עושים. פשוט צריך לראות על מי נופלים ולהסתכל על הרכב טוב טוב וכיצד הוא טופל.

לבחור עם השני רוברים בחניה שלו או של השכנים שלו, מה הבעיה של הרכבים? הם למכירה?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

רובר 75 - רכב חלומותיי. בשבוע שעבר ראיתי אחד בצבע שחור ליד הסוכנות הונדה ברחוב המסגר. חברתי גם מתלהבת ממנו ורוצה לקחת אותו לנסיעת מבחן. עצלה בעבר היו 2 רוברים: 200 ו-25 והיא מאוד מתגעגעת עליהם. אני חושב שבעוד עשור רובר 75 יהיה רכב אספנות מבוקש ביותר, ובצדק. אלה רכבים עם אישיות ולא מוצר המוני חסר נשמה.

פורסם
רובר 75 - רכב חלומותיי. בשבוע שעבר ראיתי אחד בצבע שחור ליד הסוכנות הונדה ברחוב המסגר. חברתי גם מתלהבת ממנו ורוצה לקחת אותו לנסיעת מבחן. עצלה בעבר היו 2 רוברים: 200 ו-25 והיא מאוד מתגעגעת עליהם. אני חושב שבעוד עשור רובר 75 יהיה רכב אספנות מבוקש ביותר' date=' ובצדק. אלה רכבים עם אישיות ולא מוצר המוני חסר נשמה.[/quote']

איך אפשר שלא להתגעגע לכזה אוטו. כל מי שלא נסע ברובר פשוט לא מבין מה הוא מפסיד, זה לא עוד יפנית עם טכנולוגיה בלי נשמה.

ה75 יהיה אספנות עוד הרבה הרבה זמן לפחות 20 שנה מהיום אבל עדיין אחת המכוניות המדהימות, עצם העובדה שמיוצרת בסין כיום תחת המותג ROEWE, יוצרת לו שוק חלפים ענק.

פורסם

לבחור עם השני רוברים בחניה שלו או של השכנים שלו, מה הבעיה של הרכבים? הם למכירה?

הרכבים אינם שלי. אני יכול לשאול בספק אם הם למכירה. לגבי בעיה ב TI 620 ידוע לי כי ישנה בעייה בהיגוי.

פורסם
פעם ביררתי את הנושא של הסינית לעומק. אגב' date=' יש האומרים כי היא תגיעה אלינו בעוד שנה. אז ככה... אלה לא אותם הרכבים. רק דמיון חיצוני.[/quote']

בפעם האחרונה שהייתי בסין מה שהבנתי זה שחוץ מהשם הסינים קנו הכל, זאת אומרת קנו את קו היצור שמן הסתם החלקים שלו ה75 זהה לרכב שנקרא בסין 750 כי זה אותו פס היצור והסינים עדיין לא כל כך מתוכחמים בשביל לייצר פס יצור חדש משלהם.

פורסם

לאחר שהייתי בסין באחת התערוכות הגדולות שלהם, אני יכול להבטיח לך ששום דבר לא שופר, מדהים לראות חזית של רקסטון עם גוף של X5, גוף של סמארט עם פנים של דייהו מטיס טיפה משופרות או כל קומבינה אחרת של הסינים.

תסתכל מה רשום :The car is slightly longer than the equivalent MG Rover model, but shares components such as parts of the interior and the engines.

המנוע ורכיביו חולקים את אותם החלקים - הדברים הבאמת חשובים של האוטו זהים.

פורסם

אין לרכב בעיות מיוחדות רק כדאי להחליף לו את הגלגלים הרגילים לאלו שמגיעים עם ה1600, לבדוק שהוחלף אטם ראש והכי חשוב לבדוק שמשתמשים במים אדומים.

• תוכן חדש...