Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WRC ראלי גרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הסתיים היום השני בראלי גרמניה וסבסטיאן לואב לא ניצח את כל הקטעים.

הוא השאיר קטע אחד גם לסורדו .

המאוכזב הגדול של היום הוא הירבונן שהדרדר למקום הרביעי, עד שמחר יגידו לדובאל להוריד את הרגל מהגז.

דובי

rallye_deutschland_loeb_day2.jpg

rallye_deutschland_2008_solberg_day2.jpg

rallye_deutschland_2008_hirvonen_day2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו טמבל שכחתי לגמרי מהראלי עד שמישל הזכיר לי...:oops:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

הכל בגלל האולימפיאדה שתופסת את כל לוח המשדרים של היורוספורט (בצדק, אני מת על אולימפיאדות)...

מדהים לשמוע על ההישגים של לואב...

מדהים! הוא עלה על כל הציפיות, 13 סטייג'ים, מדהים!

דובי, סיטרואן האטו את סורדו או שלואב היה באמת בעליונות מוחלטת?

אחלה שבת למאסטרו, ולנו...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לסלי

איך אפשר לשכוח את ראלי גרמניה ?

סיטרואן לא האטו את סורדו, לואב על האספלט, וביחוד על האספלט הגרמני הוא עילוי כבר מיליון שנה בערך.

לואב הוא זה שהאט בקטע ה-14 ואז סורדו הצליח סוף סוף לנצח קטע ראשון בראלי הזה.

היה מעניין לעקוב אחרי זמני הביניים לאורך כל היום - סורדו היה היחיד שהצליח, יחסית, לשמור על הקצב של לואב .

דובי

פורסם

אני ממש מתבייש בעצמי על מאורע השכחה הזה...:oops:

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

דובי, אני חייב שתוציא מהארכיון שלך את ריקוז הטםטם והטימטום של קבוצת פורד בראלי טורקייה

אייאיי איי , שחקן החיזוק שלא נהג בWRC עושה בית ספר לסקנדינביים,הוא גם מנצח בסטייג' 15

כשלואב מאט.

מירוצי מכוניות

פורסם

דני בוקר טוב.

אתה לא יכול להרגע מטורקיה , אה..? :lol:

ליכולת של דובאל על אספלט אין עוררין וברור שהוא יותר מהיר מהירבונן .

לי נראה שמלקולם ווילסון נבהל מהתגובות בטורקיה וכעת הוא חושש להגיד משהו לדובאל, הוראה שנראית למעשה ברורה והגיונית, מבחינת קבוצת פורד ואליפות העולם ליצרנים, ולכן מאד יתכן שדובאל יורשה להישאר שלישי.

גם בקטע 16 דובאל מהיר מהירבונן בכמעט 2 שניות. המעניין הוא שהירבונן היה מהיר מדובאל לאורך כמעט כל הקטע ודווקא בסופו, בספליט האחרון איבד את כל היתרון שצבר.

דובי

פורסם

נכון לא נרגע מטורקייה, עוולות מרתיחות אותי ביחוד בספורט

התזה שלך לגבי דובל נכונה,ווילסון הודיע שלא ייתן הוראה לדובל להאט,גם הוא מבין שאם יחליט כך יעורר שוב חמת זעם גם אצל האוהדים וגם לדובל,שכפי הנראה ירצו בפורד לקבל את שירותיו בעתיד.

בסך הכל הסדר חזר אל כנו ,הטוב ניצח.(אני כותב זאת לפני סטייג' 19 המסיים ).

אנחנו אגב חוזרים לראלי עולמי ולערוץ 1 ב30 לאוגוסט.

מירוצי מכוניות

פורסם

שלום לכולם

דני אתה מיחצן ??כן כן כולם קונים בוטנים ושתיה לתוכנית. עוד לא הבנתי בכל ספורט מותר לקבוצה לתכנן את הטקטיקה ובראלי לא? מה הבכי ? ומה שעוד לא מובן לי למה כל הזמן חוזרים למירוץ של תורכיה? הנה לכם קחו את קבוצת סובארו הטקטיקה שלהם היא לסיים 5-6 :roll: דני תוציא אויר אחרת תתפוצץ.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

זלמן, דובי וכל השאר

אני מבין את דני מאוד, הטקטיקה המלוכלכת בטורקיה עוד תיזכר לשנים (כנראה השלוש נקודות שלי מאוד מפריעות למישהו פה את השלווה אז אני נאלץ להרגע עם ה"חוסר תרבות" ו"ההתפרעות" הזו שלי, ממש חוצפן שכמוני).

באסה שלא משדרים את הראלי הזה (שלוש נקודות).

לסלי

דובי, אתה "התעצבנת" על השלוש נקודות שלי? אם לא מעניין אותי למי זה כל כך מפריע?!

פורסם

לסלי

אני חושב שאני זה שמשתמש בשלוש נקודות הכי הרבה בפורום הזה...לדעתי זו חלק מכתיבה באינטרנט.

צריך לשכוח מטורקיה , זה חלק מהספורט, גם כשלא אוהבים את זה . הרי אם זה היה הפוך, לא היו עושים מזה כזה רעש...

דובי

פורסם

תם ונשלם פרק ,אנשי פורד נתפסו עם התחתונים למטה,והתגלו במלוא עליבותם.

דובי בוודאי זוכר מה אמרתי לגבי פרנסואה דובל עוד מימים ימימה.

אם דובל יעבור תרפייה מוחית, הוא היחידי שעשוי להכנס לנעליו של לואב.

זלמן אתה מקשקש המון בקומקום, לך תטביע את יגונך באיזה פאב נורבגי ותבכה על הסקנדינבים שלך שאוכלים צפרדעים מלואב.:-)

אני גם יכול לאמר שדעתי פורד עושים טעות בהסתערות על אליפות יצרנים ולא אליפות נהגים.

לבסוף זוכרים רק את אלוף העולם ובאיזה רכב הוא נהג.

להתראות באירוע הבא

מירוצי מכוניות

פורסם

אכן יום נהדר לאוהדי לואב

אבל דובי, "מיקו הירבונן איכזב בזמן אמת והרחיק את עצמו מהסיכוי לעשות משהו מול סבסטיאן לואב בקרב על אליפות העולם"

אתה לא חושב שאתה מחמיר מדי עם הירבונן?

לדעתי לא ציפו ממנו והוא לא ציפה מעצמו לתוצאה יותר טובה ממקום רביעי אחרי מקצועני האספלט הללו.

והוא בסך הכל ארבע נקודות אחרי לואב שרק עכשיו לקח ממנו את ההובלה על האליפות...(אופס, נפלטו לי שלוש נקודות).

הוא לא כל כך רחוק מלואב ולדעתי האליפות (שתילקח ע"י לואב כמובן :-P) תהיה ממש במרחק של נגיעה ממנו, בנקודות בודדות ובסך הכל בהפתעה בעונה שהיתה אמורה להיות בשליטתו המלאה של המאסטרו.

לסלי

• תוכן חדש...